3.6.15

Colgate kampanija "Akinančiai baltos šypsenos galia"


Colgate šį pavasarį pirkėjams pristatė dar vieną naujieną - "Max White One" burnos higienos priemones. Su naujienomis gamintojas nutarė vykdyti kampaniją pavadinimu "Akinančiai baltos šypsenos galia", su idėja priminti jaunoms merginoms ir moterims kokią jėgą ir svarbą turi balta šypsena. Kampanijos metu vykdyta apklausa parodė, jog daugiau kaip pusė lietuvių tinkamai nesirūpina savo dantų bei burnos higiena. Akivaizdu, jog tokie rezultatai veda prie klausimo - kas turi įtakos tokiems rodikliams?

Niekam ne paslaptis, jog lankymasis pas dantų priežiūros specialistą dar iš vaikystės asocijuojasi su didžiausiais skausmais ir nemaloniais pojūčiais. Taip pat dažnai esame įpratę, jog vieno apsilankymo nepakanka - tenka šiuos kartoti mažiausiai keletą kartų per metus, kurių kiekvienas atsieina nemažą pluoštą pinigų.

Išvengti to tikrai galima - tinkamai rūpinantis ir prižiūrint savo dantų ir burnos higieną kiekvieną dieną. Šiais laikais rinka perpildyta skirtingų firmų bei poveikių dantų priežiūros priemonėmis, tad skųstis apie menką pasiūlą tampa negarbinga.

Kita medalio pusė, tinkamai rūpinantis burnos higiena - švarūs ir balti dantys. Be abejonės, pastarųjų baltumas dažniausiai nulemtas genetiškai, tačiau net jei motina gamta neapdovanojo baltai akinančia šypsena - gamintojai pasirūpino sprendimo būdu. Šiuo atveju dantis balinančiomis priemonėmis. Ir nors dantų pastos šiais laikais itin dažnai aprašomos kaip "balinantį efektą suteikiančios" priemonės, visgi reikia sutikti, jog dantų pasta galios turi ne tiek jau daug - tik tiek, kiek maksimaliai suteikė genetika. Tad tenka imtis kitų, kosmetinių procedūrų.

Viena jų - dantų balinimas balinimo juostelėmis. Apie pirmą kartą balinant dantis Crest balinimo juostelėmis pasakojau dar prieš pusantrų metų. Dabar, praėjus pakankamai laiko, galiu pasidalinti gyvenimo patirtimi, turint baltą šypseną. Panašu, kad turint gražius ir estetiškai patrauklius dantis gyvenimas nušvinta kitomis spalvomis: ne tik kyla noras dažniau šypsotis, bet ir dažnėja akimirkų, kurių metu norisi būti laimingam ir laime dalinti kitiems. Negana to, žmogus pats sau tampa patrauklesniu. Ir nors pati procedūra nėra pati maloniausia (kurso pabaigoje dantys šiek tiek sujautrėjo, o pirmą dieną po balinimo nakties buvo jaučiamas psichologinis dirglumas bet kokiems aplinkos veiksniams), pakentėti tikrai verta - rezultatas stulbinantis. O nuolatos naudojant tinkamas dantų priežiūros priemones šis išsilaiko tikrai ilgai.

Pabaigai dalinuosi asmenine jokiomis programomis neredaguota nuotrauka, kurioje galima matyti dantų baltumą praėjus pusantrų metų nuo dantų balinimo Crest juostelėmis. Ar rekomenduočiau? Tikrai taip. Nes kelios naktys jautrių dantų vertos likusio gyvenimo šypsenos. 


4 comments:

  1. oj, kaip pasiilgau tavo asmeninių įrašų su tavimi:) smagu vėl matyti tavo šypseną;)

    ReplyDelete
  2. Ačiū už gražius žodžius! :)

    ReplyDelete
  3. Pritariu, kad labai smagu matyti tokių asmeniškesnių įrašų ir tavo šypseną juose. :) Daugiau tokių!
    || Beauty Vibes ||

    ReplyDelete
  4. Vasare, be galo malonu skaityti tokį pozityvų komentarą :) Visgi noriu nenukrypti nuo pagrindinės tinklaraščio tematikos - kosmetikos bei grožio produktų apžvalgų, o asmeniškumus palikti nuošalyje :) Tačiau visgi patys esam sau redaktoriai, tad kartais smagu sulaužyti taisykles :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite