4.6.15

EVE LOM "Face Cleanser" veido prausiklio apžvalga


Neretai norisi to, ko pasiekti negalime arba to, kas reikalauja laiko ir geležinės kantrybės. Panašus posakis galioja ne tik kasdieniame gyvenime, bet ir kosmetinėse paieškose - labiausiai geidžiami tie produktai, kurių mūsų tėvynės rinka pasiūlyti negali ir tie, apie kuriuos garsiai ir skambiai kalba užjūrio garsenybės. Vienas geriausių pavyzdžių - EVE LOM Face Cleanser veido prausiklis, spaudoje Vogue redaktorių pavadintas pačiu greiausiu veido prausikliu pasaulyje. Susigundėte? Aš irgi.

Pradėkime nuo teigiamos produkto pusės - estetiškai minimalistiškos pakuotės, suteikiančios nemenką asketizmo pojūtį. Indelis plastmasinis, tad puikiai tiks ir keliaujant. Prausiklio konsistencija - balzaminė, primenanti mylimiausiojo Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm tekstūrą. Be abejonės, pastaroji - itin rizikingas sprendimas turint riebesnę ar mišrią veido odą, tačiau tam tikri faktoriai verčia šį produktą turėti net riebiaodėms.Visų pirma - nepaprastai efektyviai nutirpdytas makiažo sluoksnis. Visų antra - maitinamasis poveikis. Trečia - minkštinantis efektas. Galiausiai labai lengvas, visiškai neerzinantis kvapas. Prausiklio naudojimo instrukcija šiek tiek keblesnė: aprašymas šį rekomenduoja naudoti ant drėgnos odos, palikti produktą ant veido keletai minučių ir švelniai pašalinti priemonę medvilniniu rankšluosčiu. Vėliau pakartotinai veidą nuplauti vandeniu. Po procedūros veidas tampa minkštas ir švelnus, o oda nereikalauja papildomo maitinimo, pakanka šią padengti lengvu drėkinamojo kremo sluoksniu.

Prausiklis idealiai tiks normalios/sausos odos savininkėms, mat tekstūra labai riebi ir turtinga. Mišruolėms/riebiaodėms šis prausiklis gali kimšti poras dėl sudėtyje esančių parafinų, tačiau naudojant šią ne kiekvieną dieną iš tiesų galima pasiekti stulbinančių rezultatų net į porų kimšimąsi linkusiai odai.

Ir nors vargu, ar produktą  būtų galima pavadinti geriausiu pasaulyje, o titulas, panašu, buvo ištrauktas iš marketinginio leidinio (Vogue redaktoriai vargu ar galėtų būti pripažinti pakankamai kompetetingais kosmetikos vertinimo atžvilgiu), valiklis iš tiesų efektyviai šalina makiažo likučius, pamaitina odą ir palieka šią nepaprastai švelnią. Vienintelis klausimas - ar verta mokėti tokius pinigus už kokybišką, tačiau stebuklų nedarančią priemonę?

Produktą įsigyti galima Sephora parduotuvėje, už 50ml indelį teks pakloti 50€, 100ml kainuos apie 80€, o 200ml - 135€.

Priemonės sudėtis: Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cetearyl Alcohol, PEG-30 Lanolin, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Aluminum Stearate, Theobroma Cacao (Cocoa Butter), PEG-75 Lanolin, Chamomilla Recutita (Chamomile Oil), Eugenia Caryophyllus (Clove Oil), Eucalyptus Globulus (Eucalyptus Oil), Humulus Lupulus (Hops Oil), Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, P-Chloro-M-Cresol, Eugenol, Isoeugenol.

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite