20.6.15

SAFLORA "Body scrub" kūno šveitiklio su prieskoniais apžvalga


Saflora - visiškai neseniai atrastas natūralios kosmetikos prekinis ženklas. Iš tiesų neretai žodžiai "natūralus" ar "ekologiškas" kosmetiniuose produktuose gali turėti neigiamą atspalvį, ypatingai ieškant efektyvių ir greitai veikiančių priemonių odos būklei gerinti. Tačiau nepaisant to visuomet norisi atrasti kažką, kas turėtų didelę išliekamąją vertę ne tik savo efektyvumu, bet ir kokybe.


"Saflora" produktai ypatingai dailiomis pakuotėmis tikrai nepasižymi. Šios greičiau primena įprastus, dar pas močitę matytus plonus plastikinius stiklainiukus, tačiau apsirikti nevalia - produkcija iš tiesų verta dėmesio.

Šiandien apžvalgiamas kūno šveitiklis su egzotiškais prieskoniais jautriai odai. Pirma ir kone vienintelė priežastis, kodėl būtent į šį produktą nukrypo mano akys apsilankius internetinėje parduotuvėje - unikali šveitiklio forma. Šis gaminamas iš kietųjų aliejų, tad pateikiamas skirtingose saldainius primenančiose formelėse.

Pradėkime nuo nepaprasto šveitiklo aromato. Šis - nepakartojama imbierų, kardamonų ir muskuso sintezė. Kvapas šiek tiek asocijuojasi su kreminiu levandų lauku. Arba SPA centru. Aromatas veikia terapiškai - ramina ir atpalaiduoja.

Konsistencija susiliejusi su kūno šiluma iš kietos pradeda keistis į skystą aliejinę. Kadangi priemonėje yra daug aliejų, šie puikiai minkština ir maitina odą, o esančios šveičiamosios dalelės švelniai eksfolijuoja odą bei pašalina negyvąsias odos ląsteles. Idealu tai, kad dėl sudėtyje esančių aliejų oda po šveitimo lieka ne tik nušveista, bet ir be galo švelni. Taip pat gabaliukais suskirstytas produkto turinys leidžia šį nesunkiai dozuoti, o tuo pačiu numatyti, kiek laiko truks produkto naudojimas.

Priemonė, nors ir pagaminta iš kietųjų aliejų, kiek aukštesnėje temperatūroje ar šildomose patalpose yra linkusi tirpti ir keisti savo formą, tad geriausią šį šveitiklį laikyti tamsiame vėsiame kambaryje, o ne dušo ar vonios kabinoje. Priemonė taip pat puiki keliaujant, mat šis produkto nebus galima pavadinti skystu. Genialu!

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Priemonė galioja metus nuo pagaminimo datos, 170gramų produkto kainuoja 10.88 €, įsigyti galima firminėje Saflora parduotuvėje.

Produkto sudėtis: Theobroma Cocoa Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil, Cinnamonum Zeylanicum Bark Powder, Vanilla, Zingiber Officinate Root, Pelargonium Roseum Asperum Oil, Coriandrum Officinalis, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Pogestemon Patchouli Oil, Eugenia Caryophyllus Flowers, Myristica Fragrans, Tocopherol.

6 comments:

  1. Anonymous20.6.15

    hm, siaip nesu linkusi naudoti kuno sveitikliu, bet sis gan sudomino :)

    ReplyDelete
  2. lasorcellerie, iš tiesų be galo įdomus ir naudingas produktas :) Radau jų puslapyje ir kieto aliejaus gabaliukais! :)

    ReplyDelete
  3. Oo, pas mane irgi keliauja jų keli produktai, dabar dar labiau laukiu išbandyti. :)

    ReplyDelete
  4. Vasare, nekantriai lauksiu atsiliepimų! Ps. Ką išsirinkai? :)

    ReplyDelete
  5. Turiu ir aš keletą jų produktų. Pirma nuomonė - kokybė geresnė už įpakavimus :)

    ReplyDelete
  6. Modesta, būtent tą patį šiandien pagalvojau ir aš! :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite