8.7.15

Make Up Factory "Mat Lip Stylo" lūpų dažų apžvalga

Nuotraukoje - Makeup Factory  36 "Elegant Cranberry"

Matinė lūpų dažų mada pasiekė ne tik garsiuosius spaudos leidinius, bet ir Lietuvos kosmetikos lentynas. Kone kiekviena save gerbianti dekoratyvinės kosmetikos firma šiais metais stengiasi pristatyti matinio efekto lūpų dažus. Make Up Factory - ne išimtis.

Make Up Factory didžiuodamasi gali pasigirti sukūrusi nuostabią matinę lūpų dažų formulę  ir "Mat Lip Stylo" lūpų dažus. Iš tiesų tekstūra unikali - kreminio švelnumo, nepaprastai lengvos aplikacijos, tačiau ant lūpų šie dažai tampa visiškai matiniais.

Didžiausia problema su matiniais lūpų dažais - pernelyg greitas lūpų sausėjimas. Dažniausiai matinių lūpų dažų sudėtyje trūksta maitinančių ir drėkinančių lūpas ingredientų (dėl kurių atsiranda švytintis ar bent riebesnis efektas), tad šios itin greitai sudžiūsta ir pradeda šerpetoti. Negana to, per kelias dienas padarytą lūpų dažų žalą neretai tenka gydytis iki kelių savaičių.

Makeup Factory Mat Lip Stylo lūpų dažai pasižymi ne tik matine tekstūra, tačiau ir pakankamai draugiška lūpų odai sudėtimi, kuri minimaliai apsaugo lūpas nuo išsausėjimo bei skilinėjimo. Spalvų asortimentas ne itin platus, tačiau esančios spalvos dailios ir lengvai panaudojamos tiek kasdien, tiek progomis.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Panašu, kad dvejus metus mylimiausiu lūpų dažu buvęs Chanel Rouge coco 23 turi ne tik rimtą varžovą ne tik kokybės, bet ir kainos atžvilgiu. Turima "36 Elegant Cranberry" spalva neabejotinai tapo vakariniu lūpų dažų pasirinkimu vėlyvomis vasaros naktimis. Dažų kaina apie 15 eur, rasti galima visose KristiAna ir Kosmada kosmetikos parduotuvėse.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite