7.7.15

ANNY nagų priežiūros priemonių apžvalga

Apie ANNY nagų priežiūros priemones girdėti tikriausiai teko nemažai - apie šias pasakoja didžioji dalis lietuvos grožio aistruolių, taip pat apie kelias jų prieš kelias savaites pasakojau Grožio Altoriuje. Panašu, kad pastarieji įrašai tikrai nebuvo paskutiniai, tad šiandienos apžvalgų žvaigždės - "ANNY Biotin Energy Cream" Nagų priežiūros priemonė ir "ANNY Green Tea Millionaire’s Beauty Butter" nagų sviestas.

 ANNY Biotin Energy Cream Nagų priežiūros priemonė skirta nagų odelių priežiūrai ir nagų gerovės puoselėjimui. Kreme esantis biotinas ir aliejai matina bei atkuria pažeistas nagų odeles. Sudėtyje esantys biotinas, migdolų ir avokado aliejai maitina, minkština sausą ar pažeistą odą, o glicerinas apsaugo odą nuo išsausėjimo. Priemonė ypatingai rekomenduojama plonus ar minkštus nagus turinčioms merginoms. Kremas turi labai lengvą, tačiau koncentruotą konsistenciją, tepant produktą ant nagų jaučiamas be galo malonus kvapas, kuris išlieka dar kurį laiką. Nagų odelės iš tiesų greitai suminkštėja ir tampa lengviau suvaldomos.

ANNY Green Tea Millionaire’s Beauty Butter" nagų sviestas pasižymi tokiu pat maloniu aromatu. Šio konsistencija atitinka pavadinimą - iš tiesų sviestinė. Produktas daug tirštesnis ir standensis, tačiau dėl šios priežasties tampa daug skalsesniu ir itin ekonomišku. Vienos pakuotės pakaks daugiau nei metams.  Priemonė skirta nagams ir odelėms puoselėti bei minkštinti. Vienintelis skirtumas tas, kad šis rekomenduojamas naudoti kartą per savaitę.

Ir nors abi priemonės tam tikra prasme atlieka tą pačią funkciją (ty maitina ir puoselėja nago plokštelę ir odeles), sunku būtų išskirti, kuri iš jų verta didesnio dėmesio. Panašu, kad kremas ir sviestas papildo vienas kitą (kremas skirtas kasdieniam naudojimui, o sviestą teks pasilikti ypatingoms progoms ar ekstra atvejams, kai rankos reikalauja didesnės priežiūros) suteikdami amžiną harmoniją sveikiems ir stipriems nagams gauti.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Priemonės vertos ir pagyrų, ir savo kainos - šias naudojant nėra prasmės lankytis grožio salone nagų procedūroms - ANNY priemonės sukuria profesionalų grožio centrą mūsų namuose kiekvieną mielą dieną.

Abi priemonės parduodamos 15ml. talpos indeliuose, kaina 15,50 €, įsigyti galima KristiAna ir Kosmada prekybos vietose.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite