6.7.15

The Body Shop "Virgin Mojito" kūno vandens apžvalga


Sutikite: tokiomis karštomis vasaros dienomis kaip ši mažiausiai galvojame apie kosmetiką ar kūno bei veido priežiūrą. Ir visgi visus kosmetinius prioritetus pasiglemžia apsauginiai kremai nuo saulės arba priemonės po saulės vonių. Ir visgi - kūno kvapas ne mažai svarbus. Tad kuo kvepėti, kai nėra kuo kvėpuoti?

Akivaizdu, kad tokiu metu apie jokius kvepalus ar parfumuotą vandenį nėra nė minties. Kūno dulksnos ar parfumuoti kūno losjonai bei geliai - vienintelė išeitis, tinkama tokiu oru. Šį kartą The Body Shop stebina savo gerbėjas nauju kūno dulknsos formatu "body splash" pavadinime. Tai ne kas kitas kaip kūno vanduo arba kūno dulksna, turinti neįprastą dozatorių.

Sukurti naujausią kvepalų formatą įkvėpė Pietų Amerikos paplūdimiai ir karšti pietiečių kūnai. Naujasis kūno vanduo - tai kvepalų kokteilis. Priemonės naudojimas elementarus: tereikia apsišlakstyti vandeniu po dušo ar vonios ir kuriam laikui galite pamiršti kvepalų problemą. Tiesa, vienintelė problema ta, kad aromatas išlieka itin trumpą laiką - iki valandos. Tad tam, kad išlaikytumėne nepaprastą produkto aromatą teks naudoti ir kitus šioje kolekcijoje esančius produktus: kūno šveitiklį, kūno sviestą ar kūno šerbetą.  Viršutinės natos: laimai; širdies natos: mėtos; apatinės natos: kokosų vanduo.

Ar rekomenduoju? Taip, jei norite investuoti į kelis šios linijos produktus ir kvepėti gaiviu alkoholiniu Mojito kokteiliu. Priemonę galima įsigyti firminėse The Body Shop parduotuvėse, 300ml kaina 22.50 €.

Produkto sudėtis: Alcohol Denat. (4), Aqua/Water (0), Parfum/Fragrance (8), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (3), Sucrose (0), Ethylhexyl Salicylate (4), Limonene (6), Butyl Methoxydibenzoylmethane (2), Glycerin (2), Citral (7), Linalool (5), Citric Acid (0), Citrus Aurantifolia Fruit Extract/Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract (0), Mentha Viridis Leaf Extract/Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Extract (8), Sodium Benzoate (3), Potassium Sorbate (3), Denatonium Benzoate (0), CI 19140/Yellow 5 (0), CI 42090/Blue 1 (0)

Ingredientų indeksavimas paremtas ne pelno siekiančios organizacijos ewg duomenimis: Skaičiai 0-2 pripažinti saugiais ir nekenksmingais naudojimui, 3-7 gali turėti neištirtų savybių, 8-10 pripažinti turintys aukštą kenksmingumo tikimybę.

2 comments:

  1. Atrodo laaabai gaiviai!

    ReplyDelete
  2. Živile, taip ir yra - būtinai nulėk į TBS pauostyti :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite