2.7.15

BIRŽELIO MYLIMIAUSIEJI


Iki smilkinių įgrisusi frazė apie greitai skriejantį laiką pasiekė ir Grožio Altoriaus duris - birželis prabėgo akimirksniu nė neįsivažiavęs. Man šis mėnuo buvo tarytum antras pavasaris, tačiau gerokai palengvėjusios kosmetikos mylimiausiųjų gretos visgi byloja apie greitai nušviesiančią vasaros dalelę. Pokyčių šį mėnesį nemažai, tačiau į eterį grįžta ir iki tol puikiai žinomi, bet tarytum pamiršti produktai. Kaip žinia, šį mėnesį dekoratyvinės kosmetikos norisi vis mažiau, tačiau vis labiau šildanti saulė neleidžia pamiršti veido ir kūno odos priežiūros.

Pradėkime nuo dar neaprašytų Comodynes makiažo servetėlių, skirtų kelionėmis. Ir nors mano kelionės nusimato už savaitės, produktų kokybę norėjosi išbandyti prieš išvykstant iš šalies. Priemonės pasižymi kompaktiška pakuote, maloniu kvapu, nepriekaištingu efektyvumu valant akių ir viso veido makiažą. Puikus pasirinkimas keliaujant!

BIOSILK Silk Therapy skystas šilkas plaukams - anokia naujiena grožio ir plaukų aistruolėms. Pastarasis ne pirmus metus intensyviai varžosi su CHI plaukų šilku dėl geriausiojo vardo. Man asmeniškai prieš keletą metų išmėgintas Chi plaukų šilkas įspūdžio nepaliko, tuo tarpu Silk Therapy sukėlė daug pozityvių jausmų. Nors kvapas nemalonus, o gliti konsistencija priemonę įpareigoja naudoti labai apmąstytai, gautas rezultatas puikus.

Lancome GÉNIFIQUE EYE Youth Activating Eye Concentrate akis tausojanti priemonė - bene vienintelis produktas, pastaruoju metu gelbstintis pernelyg daug kompiuterio ir bokso pirštinių matančias akis. Nors priemonė pakankamai brangi, turtinga produkto sudėtis ir pakankamai riebi šio konsistencija garantuoja ilgą ir gražią draugystę nakties metu.

Lancôme Hypnose Mascara Hypnôse Volume Pret a Porter blakstienų tušas - naujiena Lietuvos rinkoje, kone akimirksniu pavergusi mano širdį. Ir nors esu prisiekusi pigių blakstienų tušų naudotoja, o brangiuosius mėgstu dėti į šuns dienas, pastarasis privertė savo požiūrį šiek tiek sušvelninti ir padaryti nedidelę išimtį. Blakstienų tušas iš tiesų vertas dėmesio.

Shiseido Natural Eyebrow Pencil
antakių pieštukas - be galo brangi, tačiau kokybiška makiažo priemonė. Spalvos natūralios, padengimas itin lengvas, vaškinė konsistencija puikiai susilieja su antakio plaukeliais. Ir visgi didelį nerimą kelia itin greitas pieštuko naudojimas bei aukšta kaina.

La Mav serumas "Wrinkle Defence" ir dieninis kremas "Rumeux Advanced Lightening" tapo nepakeičiama kasdiene veido priežiūros kombinacija, suteikiančia maksimalų veido odos skaistumą, lygumą ir švarą. Tiesa, net riebesniam veidui šios priemonės nesukelia sunkaus veido pojūčio karštomis vasaros dienomis. Ir nors priemonės kainuoja krūvą pinigų - šių tikrai vertos. Ne tik dėl natūralios ekologiškos sudėties, bet ir dėl nepaprasto efektyvumo, kurio neretai pasigendame net cheminiuose produktuose. Mistika - pastarieji veido priežiūros produktai iš tiesų efektyvesni nei didžioji dalis brangių kosmetikos priemonių. Kad ir kaip norėtųsi išvengti asmeniškumų kalbant apie konkrečius prekinius ženklus, tačiau turiu pripažinti, kad La Mav myliu labiau, nei turėčiau!

Philosophy Microdelivery Peel šveičiamasis pilingas jau išsamiai aprašytas tinklaraštyje, tačiau neabejotinai tapo geru draugu, norint eksfolijuoti veido odą ir pašalinti visas negyvąsias ląsteles. Oda po šio produkto iš tiesų jaučiasi it naujai atgimusi. O turint vidutinio jautrumo odą produktu galima mėgautis net porą kartų per savaitę. 

Macadamia Natural Oil plaukų kaukė - dar vienas produktas, apie kurį reikėtų paplepėti išsamiau. Ir nos nuoširdžiai tikėjausi, jog šis produktas man nepatiks (save priskirčiau prie keistos elgsenos vartotojų, kuriems įprastai neįtinka bestseleriai, tačiau įtinka neįprasti produktai), panašu, kad stoju į Macadamia plaukų kaukės gerbėjų gretas. Intensyvus cheminis produkto kvapas gali patikti ne visiems, tačiau gaunamas rezultatas nustelbia visa kita.

Saflora "Body Scrub" kūno šveitiklis su prieskoniais - dar vienas malonus atradimas. Nepakartojamo prieskoninio aromato, puikios turtingos tekstūros ir efektyvaus valymo derinys. Po šveitimo kūnas lieka minkštas ir švelnus, o prieomnėje esantys aliejai užtikrina šio efektą dar geram pusdieniui. Ir nors pakuotė vis dar stipriai rėžia akį - šveitiklis tapo vienu mylimiausių visų laikų kūno valymo produktų. Nes kartais paprastas produktas gali nurungti begales prabangos prekių. 

100% Pure Skin Brightening Facial Cleanser - dar vienas visiškai ekologiškas produktas mano kosmetinėje lentynėlėje.   Natūralus - dar nereiškia mažiau efektyvus. Šį kartą mylimiausiomis laikomos prausimosi putos iš tiesų puikiai nuvalo odą, o sudėtyje esantys vaisių ekstraktai šiaip padeda išlikti skaisčiai ir švytinčiai pakankamai ilgą laiką. Ir nors 100% Pure kosmetika Lietuvoje stipriai nepaplitusi, apie ją šnekėti reikia daug ir garsiai. Ironiška, jog verkiame neturėdami daugumos prekinių ženklų, nors turime ne vieną pasauliniu mastu pripažintą ženklą, apie kurio buvimą nė netuokėme.

Birželis buvo itin gausus kūno, veido bei plaukų priežiūros priemonėmis. Panašu, kad panašios tendencijos išliks ir kitais vasaros mėnesiais, tačiau artimiausiu metu planuojamos kelionės žada daug Itališkos ir Azijietiškos kosmetikos apžvalgų!

2 comments:

  1. Anonymous6.7.15

    Pritariu, kad tušas vertas dėmesio !

    ReplyDelete
  2. Aurelija, lauksime daugiau atsiliepimų :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite