21.7.15

You&Oil "Maitinantis ODĄ" kūno muilo apžvalga

Pirmą kartą You&Oil  pavadinimas garsiai nuskambėjo prieš gerą pusmetį. Tuomet sudomėjimą sukėlė ne patys produktai, o be galo malonią atmosferą skleidžianti vienoje Go9 salelių dirbanti darbuotoja, kuri apie produktus pasakojo daugiau nei įprasta.

Ir štai, po pusmečio tenka savo kailiu išmėginti dar vieną lietuvišką poduktą (draugė, supažindinusi su šiuo prekiniu ženklu itin didelio teigiamo įspūdžio nesusidarė, tačiau norėjosi nuomonę susidaryti remiantis asmenine patirtimi, o ne pasakojimais).

Šiandienos herojus - maitinantis odą muilas visam kūnui prausti. Pradėti reikėtų nuo itin riebios aliejaus formuluotės. Jau nuo pirmojo prisilietimo akivaizdu, kad reikalų turima ne su maximiniais odą sausinančiais muilais, o su tikru, aliejais prisotintu produktu.

Muile esantys kokosų, alyvuogių aliejai bei levandų ir citrininių mėtų eteriniai aliejai šiam produktui suteikia daug išskirtinumo ir neabejotiną pranašumą prieš įprastinius kūno muilus. You&Oil vadovaujasi ekologiškų sudedamųjų dalių naudojimu bei teigia, jog būtent nerafinuoti aliejai išvalo poras, mat gerai maišosi su odos riebalais ir tirpdo nešvarumus.

Muilas kvepia pakankamai neutraliai, tad neturėtų erzinti net jautresnę uoslę turinčių vartotojų. Ir visgi natūralumo dvelksmas tikrai jaučiasi. Produktas puikiai pašalina nešvarumus nuo odos, palieka šią minkštą ir švelnią. Pakankamai lengvai slysta odos paviršiumi, tad didelio ekonomiškumo tikėtis nereikėtų.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip, jei kojines ir kūną plaunate skirtingomis priemonėmis. Produktas labai malonios aliejinės konsistencijos, tad patiks visoms, norinčioms minkštos kūno odos be papildomo kremo sluoksnio. Muilą galite rasti visose You&Oil produkcija prekiaujančiose salelėse prekybos centruose (taip pat viena ausimi teko girdėti apie planavimą plėstis į pačius prekybos centrus). Gabalėlio kaina 3,5 €.

Produkto sudėtis: saponifikuotas alyvuogių aliejus (sodium olivate); saponifikuotas kokosų aliejus (sodium cocoate); saponifikuotas ryžių branduolių aliejus (sodium oryza sativate); saponifikuotas palmių aliejus (sodium palmate); tikrųjų levandų eterinis aliejus (lavandula angustifolia oil); citrininių mėtų etrinis aliejus (mentha citrata herb oil); ultramarinas CI 77007 (ultramarine CI 77007).

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite