20.7.15

Lancôme Hypnose "Hypnôse Volume Pret a Porter" blakstienų tušo apžvalga

Lancôme Hypnose Mascara Hypnôse Volume Pret a Porter blakstienų tušas - naujiena Lietuvos rinkoje, kone akimirksniu pavergusi mano širdį. Ir nors esu prisiekusi pigių blakstienų tušų naudotoja, o brangiuosius mėgstu dėti į šuns dienas, pastarasis privertė savo požiūrį šiek tiek sušvelninti ir padaryti nedidelę išimtį. Blakstienų tušas iš tiesų vertas dėmesio.

Pradėkime nuo labai dailaus įpakavimo. Ir nors įpakavimas vargu ar tinkamas kriterijus blakstienų tušo kokybei nustatyti, visgi kartais išvaizda žaidžia nemažą vaidmenį produktų pasirinkime. Tušas taip pat labai patogios formos, tad šį laikyti rankose ne tik patogu, bet ir labai higieniška: prie gerai nupoliruotos pakuotės nekimba jokie makiažo likučiai ir negadina šio vizualaus vaizdo.

Visų antra - įdomi šepetėlio forma. Šiame produkte įdiegtas pirmasis elastomerinis Hypnôse linijos šepetėlis, turintis standų pagrindą ir lanksčią viršūnę. Ši technologija leidžia itin preciziškai padažyti kiekvieną blakstieną, neperkraunant jų per dideliu produkto kiekiu. Itin švelnus šepetėlis švelniai iššukuoja bei atskiria blakstienas, o tušas tiesiog slysta blakstienomis lyg kašmyras, glostantis odą
.
Gautą rezultatą vienu žodžiu apibūdinti būtų labai labai sudėtinga. Blakstienoms nesuteikiamas netiktų blakstienų įspūdis, tačiau itin natūraliomis šių pavadinti taip pat nebūtų galima. Šios akivaizdžiai pailgėja vizualiai, dėl aplikatoriaus formos ir šerelių išdėstymo padauginti tušo ar suklijuoti blakstien į vieną gumuliuką tiesiog neįmanoma. Buitiškai tariant suteikiamas prabangių blakstienų efektas: saikingai padažytos, tačiau ne mažiau įspūdingos, nei priklijuojamos.

Ar rekomenduoju? Taip, jei ieškote prabangaus produkto į savo kosmetikos kolekciją ir vis dar tikite, jog brangūs blakstienų tušai verti savo kainos. Pastarasis savo terpėje iš tiesų vertas didelio dėmesio.


No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite