17.7.15

Garnier Fructis "Thick&Gorgeous" plaukų priežiūros linijos apžvalga


Garnier Fructis šią vasarą pristatė naują plaukų liniją "Thick&Gorgeous", su naująja inovacija  Fibra-Cylane™ molekule, kuri užpildo plauko struktūrą, įsitvirtina į plauką ir storina jį iš vidaus.  Linija sukurta ploniems, savo struktūrą, spindesį ir purumą praradusiems plaukams. Kitais žodžiais kalbant - dar vienas stebuklus žadantis produktas, kuriuo jau sunku patikėti  - dviračio išradimas jau seniai nebelaikomas stebuklu. Ir visgi, gavusi galimybę išmėginti naują Fructis liniją sutikau nė nedvejodama.

Liniją sudaro šeši produktai: plaukų šampūnas, konducionierius, kaukė, plaukų kremas, serumas ir pudra. Priemonės kvepia nepaprastai stipriai ir maloniai, o sudėtyje esantis granatų ekstraktas plaukus padaro šilko švelnumo. Žadamas rezultatas -  storesni bei stipresni didesnės apimties plaukai.

Šampūnas puikiai putoja, šį patogu dozuoti, be vargo išplauna plaukus vos po pirmojo plovimo. Plaukai lieka minkšti ir švelnūs net vėliau nenaudojant jokių papildomų priemonių. Balzamas plaukus paverčia dar minkštesniais ir švelnesniais - šie tarytum slysta tarp pirštų. Kaukės veikimo principas seniai žinomas Garnier Fructis pasaulyje - didelio tūrio ekonomiškas ir taupus produktas, kurio paprastai pakanka iki pusės metų. Efektas panašus kaip ir balzamo - minkšti, švelnūs ir slįstantys plaukai.

Vienas įdomesnių produktų - plaukų kremas, kuris, nors ir savo aprašymu panašus į balzamą ar kaukę, nuo šių skiriasi tuo, kad jo išskalauti nereikia. Efektą suteikia tokį pat gerą kaip ir kaukė, tačiau šio produkto reikėtų vengti padauginti, mat padauginus plaukas apsunkinamas papildomu produkto kiekiu, tad šie gali atrodyti susiriebalavę.

Labiausiai nustebinęs produktas - plaukų pudra. Savo konsistencija labai primenanti plaukų laką, tačiau turinti mažesnę purškimo srovelę ir lipnesnę tekstūrą. Spalvos ši pudra neturi, tad puikiai tinka net tamsiaplaukėms. Priemonė suteikia plaukams dar daugiau dimensijos. Taip pat gali būti naudojama ir kaip šukuosenos fiksatorius, mat turi itin lipnią konsistenciją. Išlieka iki pirmojo šukavimo, o plaukus sušukavus palieka šiuos storesnius ir paklusnesnius nei įprastai.

 Plaukų galiukų serumas - anokia naujiena plaukų priežiūros linijose. Tačiau šis serumas daug skystesnis nei įprastiniai, taip pat gali būti aplikuojamas ne tik ant pačių galiukų, bet ir iki pat ausų. Gautas efektas - dar tiesesni ir dailiau gulantys plaukai.

Gauti rezultatai iš tiesų nustebino. Tiek malonus priemonių kvapas, tiek puikiai savo funkcijas atliekantys produktai.

Bendra išvada: panašu, kad kokybiškos priemonės nebūtinai turi būti brangios. Garnier šį kartą padirbėjo iš peties ir sukūrė puikų pagyrų vertą produktą už prieinamą kainą. Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Ne tik toms, kurios ieško plaukus pakeliančių ir pagyvinančių priemonių. Ši linija patiks visoms, kurios mėgsta ryškius plaukų kvapus ir žvilgančius nuo vėjo šokinėjančius plaukus ir nenori investuoti krūvos pinigų į ne visuomet veikiančias brangias plaukų priežiūros priemones.

2 comments:

  1. Šampūnas labai išsausina plaukus, o plaukų pudra - išvis kažkoks nesusipratimas... Nei suteikia apimties, nei gerai fiksuoja, o dar palieka baltas žymes ant plaukų.

    ReplyDelete
  2. Monika, man ši linija bene pirmoji, kuri nuoširdžiai nustebino ir paliko labai gerą įspūdį. O per pastaruosius metus jų išmėginti teko tikrai daug. Galbūt pudros purški per daug - aplikuojant vidutinį kiekį baltų žymių tikrai nelieka :)

    Kita vertus, nuomonės teliks nuomonėmis, galimas daiktas, jog turime visiškai skirtingus plaukus ir poreikius juos prižiūrint, tad ir priemonių tenka ieškoti kone priešingų.

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite