16.7.15

Maybelline "The Colossal Go extreme Leather Black" blakstienų tušo apžvalga


Maybelline New York turi kuo didžiuotis - šios firmos blakstienų tušai neretai laikomi vienais geriausių visoje pigiosios kosmetikos rinkoje. Ir ne be priežasties: nuolatiniais bestseleriais tapę "colossal", "the rocket", "lash sensational" skina ne tik asmeninius, bet didžiųjų grožio leidinių pripažinimus. Šį pavasarį pristatytas naujas The Colossal leidimas - Go Extreme Leather Black.

Kaip jau galima nuspėti iš pavadinimo, tušas turėtų suteikti itin juodą odinių blakstienų efektą. Iš tiesų būtent tokį ir suteikia, tačiau ar blakstienos turėtų atrodyti odinės? Vargu. O galbūt tai skonio klausimas. Esmė ta, jog šis produktas nuo įprastinių išsiskiria itin skysta formuluote, kuri suteikia blakstienos odos efektą. Ir visgi, dėl tos pačios tekstūros tušas tarytum praslysta pro blakstienas tinkamai jų nepadažęs.

Produktas turi storą Go Extreme tušui būdingą aplikatorių, kuris tarytum puikiai pasiekia visas blakstienas. Dėl siaurėjančio galo lengva pasiekti ir pačias mažiausias blakstienas ties ašaros liauka. Ir visgi, net patogus šepetėlis negelbsti, kai produkto formulė pernelyg skysta - ši tiesiog nudažo blakstienas nesuteikdama šioms jokios dimensijos ar papildomo svorio. Tačiau net gautas efektas negalėtų būti pavadintas natūraliu dėl itin intensyvios juodos produkto spalvos.

Norėtųsi tikėti, jog produktas laikui bėgant patirštės ir pavirs į puikios formuluotės akių dailinimo priemonę. Iki šiol Maybelline blakstienų tušais nusivilti neteko nė karto, vargu, ar šį kartą teks patirti fiasko. Tačiau tam, kad produktas būtų tinakamas naudojimui, prireiks šiek tiek laiko.

Panašu, kad net kosmetikos industrijoje, kaip vyno versle - kuo senesnis ir brandesnis, tuo geresnės kokybės. Nuoširdžiai tikiuosi, kad šis posakis tiks ir Leather Black leidimui.

Ar rekomenduoju? Taip, jei odinių kelnių jums negana ir norite pasiekti odinių blakstienų efektą. Kitu atveju gali tekti apsišarvuoti kantrybe laukiant, kol blakstienų tušas pakeis konsistenciją į labiau tinkamą naudojimui.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite