25.8.15

L'Occitane "Verdon Instant Energy Eye Gel" paakių gelio apžvalga

 

Šiandienos apžvalgose dar viena priemonė, apie kurią daug nekalbama, tačiau kurios egzistavimą būtina aptarti garsiai L'occitane Verdon Instant Energy Eye Gel paakių gelis. Prieš kurį laiką aprašytas Verdon drėkinamasis kremas nuo saulės nesukėlė itin didelio susižavėjimo, tačiau ši priemonė pralenkia pastarąjį kelis kartus.

Pradėkime nuo gamintojų pažadų: priemonė žada atgaivinti paburkusius ir pajuodusius paakius, pašviesinti ratilus po akimis ir pažadinti paakių gyvybingumą. Skamba taip, kaip ir visi paakių produktų aprašymai, tiesa?

Šia priemone teko įsitikinti itin ekstremaliomis sąlygomis. Rašant straipsnį skaičiuoju ketvirtą nemiegotą parą. Ilgi skrydžiai skirtingose oro sąlygose ir laiko juostose visiškai sudarkė ne tik organizmo ritmą, tačiau ir veido odą, o tuo pačiu ir paakius. Būtent šį produktą įsimečiau į kelionės kosmetinę ne tik testavimui, bet ir ilgesniam naudojimui. Reikia pripažinti, jog gelis atgaivina pasakiškai. Ir nors yra tikimybės, jog atgaivą suteikia ne pati priemonė, o šaltas rutulinis aplikaorius, kurį tepant tinkamu rakursu paakių oda iš tiesų lieka nuraminta, tenka priemonę priskirti prie veikiančių ir atliekančių tai, ką žada.

Gelis pakankamai kompaktiškas ir patogus šį nešiotis su savimi rankinėje kasdieniam naudojimui. Ir ne tik anksti iš ryto, bėgant į darbus, bet ir kitu dienos metu, kuomet norisi pažadinti pavargusias nuo darbų ar kelionių akis. Priemonė stebuklų nepadarys, tačiau pažadins žvilgsnį akimirksniu.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Gelis vertas savo kainos, taip pat dėl neutralaus kvapo tiks tiek vyrams, tiek moterims. 10ml kaina apie 20eur.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite