17.8.15

Nature's "B(io)" kūno pienelio apžvalga


Trumpam sugrįžkime į ten, iš kur esame kilę - gamtą. Šį kartą apžvalgoje karaliauja natūralus ir ekologiškas kūno pienelis NATURE'S "B(io)" iš Biosala kūno priežiūros asortimento jūros.

Priežastis, aprašyti šį produktą buvo labai paprasta - gamintojas žada itin efektyvų priemonės veikimą, o sudėtyje esantys vertingi komponentai kelia smalsumą ir norą išmėginti šį produktą nepaisant aukštėsnės nei vidutinė priemonės kainos.

Pagrindinė „B(io)“ kūno pienelio sudedamoji dalis – šlamučiai. Šis augalas skaistina odą, suteikia jai gyvybingumo, padeda atsikratyti raudonio ir pigmentinių dėmių, skatina kolageno gamybą. Tačiau geriausiai šlamučiai žinomi dėl medicininių ypatybių: padeda gydyti žaizdas, mažina odos sudirgimą, ją skaistina ir jaunina. Be to, šlamučiai, kitaip nei visi žydintys augalai, džiūdami išlaiko formą ir spalvą, todėl kartais vadinami amžinai gyvomis gėlėmis. Ar amžinų gėlių ekstraktai privers mūsų kūną amžinai išlaikyti jauną? Vargu, tačiau akivaizdu, jog šlamučiuose esantys ekstraktai gali padėti puoselėti odą.

Gaunamas rezultatas - visiškai natūralus ir toks, kokio būtų galima tikėtis iš natūralios priemonės. Oda lieka minimaliai švelni, tačiau tokia išlieka ne iki pirmojo plovimo. Iš tiesų pienelis šiek tiek nuvylė. Gamintojų žadamas odos lyginamasis efektas nėra matomas, taip pat neteko pastebėti jokio odos blizgesio (kai kuriais atvejais tai būtų galima laikyti privalumu). Ir nors kvapiklių ne per daugiausia, norėtųsi šiek tiek lengvesnio kvapo (kvepia citrusinėmis žolelėmis, kvapas greit išgaruoja). Šį kartą labiausiai nuvylė tai, jog priemonė nedaro nieko, ko negalėtų padaryti kur kas pigesnis kūno pienelis.

Ar rekomenduoju? Taip, jei rūpinatės ne tik savimi, bet ir gamta. Priemonėje nėra parabenų, parafino. Produktas sertifikuotas kaip ekologiškas, patikrintas dermatologiškai. Visos priemonių pakuotės pagamintos iš natūralaus gamtą tausojančio popieriaus, o indai, į kuriuos pilstoma kosmetika, pagaminti iš lengvai perdirbamo stiklo ir plastiko, todėl tausoja gamtą. Susigundėte? Už tai teks sumokėti. Pienelis pakankamai brangus, 200ml kainuoja €23.99, įsigyti galima internetu ir fizinėse Biosala parduotuvėse.

Produkto sudėtis: Aqua, Anthemis Nobilis Flower Extract, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Hexyldecanol, Hexyldecyl Laurate, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Cocoglycerides, Benzyl Alcohol, Citrus Aurantium Amara Flower Water, Helichrysum Italicum Extract, Limonene, Sodium Benzonate, Sodium Dehydroacetate, Citric Acid, Sodium Phytate, Parfum, Tocopherol, Citral, Hydrogenated Olive Oil, Helianthus Annus Seed Oil, Dehydroacetic Acid, Olea Europaea oil, Olive Oil nsaponifiables, linalool, citronellol, geraniol.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite