20.7.12

ASMENIŠKUMAI: PASIRUOŠIMAI


38 comments:

  1. Anonymous20.7.12

    ar ne per daug kosmetikos? :D

    ReplyDelete
  2. lyg ir ne ;) juk ne toną kiekvieno produkto naudoti reikia.

    ReplyDelete
  3. isleistuvems?:))

    ReplyDelete
  4. Toms pačioms :) liūdna, mano suknelė vasarinė, o oras tarsi rudenį :D

    ReplyDelete
  5. na nemažai... Sėkmės išleistuvėse!

    ReplyDelete
  6. sekmes, lauksiu galutinio rezultato! ir sekmes :)

    ReplyDelete
  7. Anonymous20.7.12

    Ne visai į temą klausimas, bet pamenu, kad bandei stot į Angliją. Kaip pasisekė? Išvažiuosi ten studijuot ar vis dėlto liksi čia? ;)

    ReplyDelete
  8. Norėčiau pamatyti rezultatą :)

    ReplyDelete
  9. Agnė20.7.12

    O, tik dabar pas jus išleistuvės.
    Pas mus jau 11 d. buvo:)
    Bet koks vargas, suknelė, makiažas:D
    Džiaugiuos, kad mes atšventėm paprasčiau, be jokios pompastikos, savo suknelių bei pinigėlių parodymo - plaukėm laivu į Nidą, vidurnaktį paleidom žibintus, šampano išgėrėm ant kopos, paprasta , linksma, 0 popmastikos , kosmetikos, suknelių ir apsimestinumo:)
    Nors ir su suknelėm ir kosmetika, bet ir tau linkiu geros šventės:)

    ReplyDelete
  10. Kotryna, Kotrynėle, mieloji.. Tu mane žudai... :D

    ReplyDelete
  11. Indre, ačiū :) nežinau, ar bus koks nors galutinis rezultatas: ) Bet galas tikrai bus, bent jau mokyklos :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. o,skaitau kad ekonomika studijuosi, tai ka,pasimatysim ekonomikos fakultete jauciu rudeni :) ir taip, laukiu nuotrauku!!!

      Delete
  12. Anonime, taip, bandžiau stoti į UK ir į visus įstojau, tačiau lieku čia, Lietuvoje, studijuosiu ekonomiką : )

    ReplyDelete
  13. Ausrine, tikiusi tau pavyks :)

    ReplyDelete
  14. Agne, na aš saviškėms išleidau maždaug 0 litų, o jei ir išleidau, tai greit juos atgausiu, suknelę laimėjau konkurse, kosmetika mano iš senesnių laikų (ty specialiai kažko nepirkau, o batus turiu jau ilgiau nei pusę metų). Taip kad ir pompastikos nėra, Bet turiu sutikti, kad išleistuvių šventimas kopose tikrai originalus sprendimas. Gaila, tokio Vilniuje gyvenantys abiturientai priimti negalėjo :) tradiciškai švęsime uždaroje patalpoje, Forum Palace. Ilgai svarsčiau, ar eiti (vienintelis dalykas, kam tikrai reikėjo pinigų, tai vakarinės dalies nuomos mokestis) ir vis dėlto nusprendžiau, kad bent vieną kartą gyvenime reikia negalvoti apie tai "ar verta" ir "ar apsimoka". Gal ir neverta, gal man visiškai nebus smagu ar linksma, bet tai vienintelis ir paskutinis kartas, kai esam visi. :)

    ReplyDelete
  15. Margute Margute, įdumu, kas ką žudo, su Michael Kors :D

    ReplyDelete
  16. Anonymous21.7.12

    Taip,laukiam galutinio varijantos.:) Beja,ziuriu daug kas studijuos ekonomika,nes as ir viena is ju :)))

    ReplyDelete
  17. Indre, pamatysim, kaip ten gyvenimas susiklostys :)

    ReplyDelete
  18. Ekonomika, kaip visuomet, viena daugiausiai studentų susišluojanti specialybė, baigus mokslus, turinti daugiausia bedarbių :D

    ReplyDelete
  19. Anonymous21.7.12

    Kad ekonomika yra daug perspektyviau negu kokia vadyba ,teise .Zinoma,apie gydytoju profesijas tai jau net nera ka sneketi,visada gausi darbo. :) Bet juk cia Lietuva,nieko nuostabaus ,kad zmones neturi darbo,arba tik daug sneka,bet nieko del saves nedaro. :) Tikekimes,kad mums pasiseks. :)))

    ReplyDelete
  20. Bet kokiu atveju lieku prie savo nuomonės, kad perspektyvu viskas, kas žmogui tinka ir patinka. Kiekviena specialybė perspektyvi, kai žmogui ji patinka :) O dėl debarbystės tai tiesiog procentaliai ekonomistų ir vadybininkų daug prikepa kolegijose ir retai kada jų nori darbdaviai:) Kita vertus, ką čia diskutuoti, pradėsiu mokytis ir viską pamatysiu savo akimis ;)

    ReplyDelete
  21. saulytė21.7.12

    Kotryna,įdėk į supermamas savo kosmetinės turtus,ten visos aiktelės nuo kiekio :)

    ReplyDelete
  22. Kotryna, papasakok apie meteoritus. man jie taip graziai atrodo ir taip vilioja, bet neturiu zalio supratimo, kam jie skirti, kaip teisingai naudoti ir kaip atspalvi issirinkti :D

    beje isleistuvems pati makiaza darysies?

    ReplyDelete
  23. o supermamose nuo kiekio tai neaikcios tikrai :D ten bobos kibirais kosmetika naudoja, nu bet matyt joms jau reikia, amzius toks...

    ReplyDelete
  24. saulyte, bijau, kad supermamų su savo studentiškais resursais nesužavėsiu :D O ir naudotis tuo tinklapiu moku tik tiek, kad sugebėčiau peržiūrėti naujausius skelbimus, bet ne pati komunikuoti :)

    ReplyDelete
  25. gegute, meteoritai yra dar vienas prabangus turtingų žmonių išpindėjimas. :D Duoda jie veidui blizgesio ir švytėjimo, geriausia juos dėti ant skruostų ar ten, kur norisi daugiau sveiko švytėjimo. Yra trijų atspalvių meteoritai : Beige Chic, Teint rose ir Mythic. Beige skirti vidutinio tamsumo odai, Mythich labai labai šviesiai, porcelianinei, o Rose, kaip ir skelbia pavadinimas, turi savyje daug rausvo pigmento, tad idealiausias jų vartojimas - vietoj skaistalų. Nežinau, kuo jie nusipelnė tokių pagyrų, kokias tenka girdėti iš juos naudojančių žmonių. Kvapas iš tiesų nepakartojamas, o jų vartojimas suteikia odai sveiko spindėjimo ir švytėjimo iš vidaus. Kažkada išėmiau iš šios dėžutės visus rožinius burbuliukus ir sudėjau juos į atskirą, sumaišiau su MIVEA sutrupėjusiais skaistalais ir turėjau tiesiog idealiai mano odos tipui pritaikytus skaistalus. Beige galbūt dar moterys naudoja kaip bronzatą, bet man jų mėginti neteko, turiu tik Mythic. Beja, maniškis leidimas limituotas, dėl to dėžutė labai daili, paprastai dėžutė būna kartoniškai plastmasinė ;)

    ReplyDelete
  26. gegute, tiesą sakant pritariu Tau:D Bet kartas nuo karto smagu pasižiūrėti į tų kibirų turinį :D

    ReplyDelete
  27. Style Meow, ačiū :)

    ReplyDelete
  28. ai shuds tada, as noreciau kokio stebuklingo daikto, kad uztepei ant viso veido ir voila, sviecia is toli graziai :/ matyt dar neisrado tokio. siandien va naked2 parveze drauge is amerikos, tai sedziu ant stalo pasidejus, seile varvinu, man rodos miegosiu apsikabinus as ja, o ne naudosiu pagal paskirti :D... nors pabandziau kelis seselius, tai pvz sepetukas nesuzavejo, toks gan astrokas, ecotools man geresni. tai tikiuosi kad patys seseliai nenuvils per laika, nes laukiau ju labiau nei kaledu :D

    ReplyDelete
  29. tikrą tiesą apie meteoritus išsakei. Anoks stebuklas, tikrai nevertas tokių kalnų pinigų, kokius kainuoja (jei neklystu, nauji kainuoja 160lt, o limituoto leidimo kainos gali siekti ir 200lt ar daugiau). Tačiau jie skirti daugiau makiažo užbaigimui, paskutiniams štrichams, bet ne pagrindiniam darbui ( nebent turi persikinį veidelį, kuriam nereikia visiškai jokios kosmetikos, tokie žmonės meteoritus gali naudoti kaip pagrindinį patiekalą, bet tik dėl to, kad jų veido būklė nieko daugiau nereikalauja :D).

    oo, lauksiu atsiliepimų apie Naket 2 paletę. :) Man šepetėlis kaip tik patiko labiau, nei ecotools, tačiau ta pusė, kurioje tų šerelių daugiau, nes kitoje pusėje esantys šereliai iš tiesų laba aštrūs, o juk norisi paletę naudoti labai gražiai :D nuvilti iš tiesų neturėtų, spalvos lengvai pritaikomos tiek šventėms, tiek kasdieniam makiažui, ir išlieka jie tikrai puikiai. Bet kiek žmonių, tiek nuomonių :) PS. Kiek atsiėjo šis produktas, perkant Amerikoje?:)

    ReplyDelete
  30. 49 doleriai siu vietiniu siuntimu. dar (cia geriausia dalis :D) dovanu pridejo kruva meginuku primer potion, complexion potion, tinted moisturizer, mini tuso pakuote, mini seseli ir mini piestuka :))

    ReplyDelete
  31. prijaučianti :)22.7.12

    užsiminei, kad nors ir pavyko įstoti į uk universitetus, bet vistiek liksi Lietuvoje. norėjau tik pasiteirauti, kodėl gi? :) kokie minusai paskatino nevažiuoti į užsienį?

    ReplyDelete
  32. gegute, dabar siaubingai pavydžiu Tau tokių dovanėlių :) na, svarbiausia, kad pagrindiniu produktu liktum patenkinta :)

    ReplyDelete
  33. prijaučianti :) čia manau labiau suveikė asmeniškumai ir asmeninės priežastys, kurios vargu ar stipriai susijusios su bendra globalia mokymosi įstaigų programa ar bendru vaizdu. Tiesiog taip nusprendžiau, nes Lietuvoje likti šiuo metu man pasirodė naudingiau, nei viską mesti ir keliauti į nežinią. O išvažiuoti dar suspėsiu. Žinau, kad jei šį kartą būčiau išvažiavusi, daugiau grįžusi nebūčiau :) O iš tiesų Lietuvoje turiu daug nepabaigtų darbų :)

    ReplyDelete
  34. Anonymous24.7.12

    jeigu nesunku pasakyk kur perki ar iš kur užsisakai kosmetika :) Numesk nuorodas jai gali :)

    ReplyDelete
  35. Sveika, tikriausiai kaip ir didžioji dalis žmonių :) Didžiąją dalį internetu, o kitas priemones eilinėse Lietuvos kosmetikos parduotuvėse :)

    ReplyDelete
  36. Anonymous25.7.12

    O iš kurių svetainių užsisakinėji ?:)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite