18.7.12

ASMENIŠKUMAI: MASSIMO DUTTI

Pagaliau pusės vasaros santaupos, gautos už įvairiausiu darbus, nukeliavo ten, kur joms ir vieta. Už turimus pinigus nusipirkau vieną brangų, bet kokybišką laikrodį. Iki tol turėtus pardaviau ar išmainiau, tad galiu pasidžiaugti, kad nuo šiol turėsiu vieną vienintelį ir nepakartojamą laikrodį, savo dizainu primenantį Michael Kors laikrodžius. Kaina, žinoma, mažesnė, nei pastarųjų, tačiau nedirbančiam jaunam žmogui, gyvenančiam Lietuvoje, bet kokiu atveju pakankamai aukšta. Ir nors nieko nenusimanau technikoje, manau, kad laikrodis, kuriam duodama dviejų metų garantija, turėtų būti pakankamai gera investicija.
Šiuo metu Massimo Dutti parduotuvėje vyksta dideli išpardavimai, tad kartas nuo karto ir aš įkišu savo riestą nosį į šią parduotuvę apsiuostymui. Galbūt tai bus pirmas ir paskutinis mano pirkinys šioje parduotuvėje (vis dėlto kainos nėra pačios draugiškiausios), tačiau pasivaikščiojimas po parduotuves kaip po muziejus, taip pat turi savotiško žavesio.

45 comments:

  1. Varvinu seilę ir giriu už pasirinkimą!

    ReplyDelete
  2. Anonymous18.7.12

    Oh, kokio gerumo laikrodis!!! <3
    man tai rankos dreba kaip noriu griebt kuri nors is Triwa grazuoliuku! :))

    ReplyDelete
  3. oj koks geras pirkinys!!! Mana tikrai turetu but gera investicija :)

    ReplyDelete
  4. Toma, ačiūū :)

    ReplyDelete
  5. nereta, iki tavo komentaro apie tokius kaip Triwa nė girdėt neteko, tad ačiū už suteiktą galimybę pasidomėti : ) triwa tikrai dailūs, tik jau kaainos gražumo :/

    ReplyDelete
  6. Sandra, ir aš labai tikiuosi, kad nereikės rinkti ašarų vėliau dėl tokio brangaus malonumo : )

    ReplyDelete
  7. Labai labai nuostabus pirkinukas!

    ReplyDelete
  8. labai ačiū , Greta : )

    ReplyDelete
  9. Anonymous18.7.12

    Ohh, koks žavuolis !
    Niekada nesakyk niekada ir neteik, kad tai bus tavo vienintelis laikrodis :) Gražūs ir kokybiški laikrodžiai - savotiška liga... Štai jau laukiu nesulaukiu šešto Guess laikroduko <3..ech

    ReplyDelete
  10. OHO, tikrai liga kažkam : ) na žinoma, žinau, kad negalima žaisti su viešais pareiškimais apie "niekadas". Vis dėlto, finansai neleistų turėti begales kokybiškų ir brangių daiktų, prieš tai kai kurių nepardavus : ) Taip ir padariau: pardaviau prieš tai turėtus laikrodžius, kiek pridėjau savų pinigų ir gavosi vienas geras aksesuaras : ) Kita vertus, žinau, kad kada nors jis atsibos :) bet kol kas nereikia temdyti laimės liūdna ateitimi :D

    ReplyDelete
  11. tikras grazuolis! :) pamatysi, labai sunku bus jo nenesioti nuolat:D man taip su maniskiu yra:)

    ReplyDelete
  12. I love this kind of watches. This is amazing! :)

    ReplyDelete
  13. O, massimo dutti! pradedu dirbti nuo kitos savaites kaip tik ten :)
    labai zavingas laikrodukas, tikrai vertas demesio , turi tu skoni, Kotryna:)

    ReplyDelete
  14. Milda, tikiu, kad ir man taip bus :D

    ReplyDelete
  15. Patrycja, thank u :)

    ReplyDelete
  16. Indre, oo, sveikinu su darbu :) Ir pati būčiau ten dirbusi, bet.. atrodau pernelyg jaunai, dėl to neatitinku parduotuvės vardo :/ nežinau, ar turiu skonį, kartas nuo karto pataikau "į taktą", bet likusius iššaudau niekniekiams :D

    ReplyDelete
  17. Anonymous18.7.12

    Tobulas! Įdomu, kiek kainavo? :)

    ReplyDelete
  18. Anonymous18.7.12

    Tobulas! Įdomu, kiek kainavo? :)

    ReplyDelete
  19. Labai gražus! Neapsakomai mėgstu laikrodžius, tačiau pati taip ir neįpratau beveik kiekvieną rytą jo užsidėti... Gal su laiku viskas pasikeis:}

    ReplyDelete
  20. Gražus! Kaip ir Milda rašė, bus labai sunku nenešioti jo kiekvieną dieną, aš savąjį Fossil dievinu:)
    Beje, merginos, patariu Fossil apsižiūrėti, ten tokių panašių į šį yra. Bet reiktų pirkti ne Lietuvoj, nes galima sutaupyti, Lietuvoje dideli antkainiai. Aš pirkau savo Romoje ir sutaupiau beveik 200lt:)

    ReplyDelete
  21. grazus laikrodis,Kotryna! pati dievinu laikrodzius, turiu du fossil firmos, viena pirkau Sveicarijoje, kita laimejau, tai tikrai galiu pasakyti, kad jei nenusibosta... man gali nebuti jokiu apyrankiu, bet vienas geras,kokybiskas laikrodis-butina! ir patariu, jei kada busi uzsieny,pasidairyk fossil ar swatch laikrodziu,uz savaji Sveicarijoj mokejau 100euru su maza nuokaidele, o Lietuvoje lygiai toks pats - virs 600lt!

    ReplyDelete
  22. love golden wrist watches :-)

    ReplyDelete
  23. Sima, aš be laikrodžio dažniausiai jaučiuosi blogiau, nei be telefono.. Be susisiekimo priemonių galiu gyventi, bet be laikrodžio- ne :) manau, tai jau įpročio reikalas : )

    ReplyDelete
  24. gema, manau ir manęs neišvengiamai laukia ta pati lemtis su priklausomybe : ) Į FOSSIL laikrodžius jau nebe pirmi metai spoksau, vis dėlto Massimo Dutti laikrodis kiek pigesnis, nei Fossil :)

    ReplyDelete
  25. Žiede, mačiau taviškį, kurį laimėjai. Iš tiesų labai dailutis :) Nežinau, ar spėjau pasveikinti su laimėjimu :) Ir ačiū už patarimą, jei kada teks pabuvoti užsienyje, būtinai pasidairysiu :)

    ReplyDelete
  26. Tamina, me too :D

    ReplyDelete
  27. Anonymous19.7.12

    Super pirkinys,ir tikrai ne vienam kartui bus užsidėtas,bėgsiu ir aš pažėt kas ten geresnio toj parduotuvėj,gal ir sau ką rasiu. Ačiū už info,nebūčiau net pagalvojus ten užsukt,kažkaip niekada ten neviliojo.
    Be to, puikios foto,žiaurai faina paskaitinėt tavo blog'ą, tik dažniau galėtum rašyt :) .

    ReplyDelete
  28. ačiū, mielas anonime ;) Ir aš taip pat tikiuosi :) Būtinai apsilankyk šioje parduotuvėje, aš iki šios vasaros galvojau, kad ji specializuojasi ties ofisine biuro apranga ir yra skirta vyresnio amžiaus žmonėms, o pasirodo - nė velnio : ) Ir ačiū už paskatinimą, idėjų, ką norėčiau papasakoti tikrai netrūksta, tačiau šiek tiek stinga laiko rašymui (jok norisi dar ir į komentarus išsamiai atsakyti) ir šiek tiek bijau išsisemti. Kūrybos mūza ne visuomet nuolatinė mano gyvenimo palydovė :D bet kokiu atveju, artimiausiu metu lauk daugiau įrašų arba bent jau nuotraukų :)

    ReplyDelete
  29. geeras:D Gema, as su savuoju fossil nesiskiriu taip pat ir taip pat pirkau ji romoj :) tik tikrai, jei ten gerokai pigesni..del to planuoju jau ir antra isigyt!:)

    ReplyDelete
  30. MIlda, net nenumanai, kaip pavydžiu tau tos galimybės daiktus įsigyti užsienyje :)

    ReplyDelete
  31. Net nenumaniau, kad Michael Kors laikrodžiai yra moterų svajonių aksesuaru :) Kaip ir tau, laikrodis man yra pirmo būtinumo dalykas ir numero uno aksesuaras, su kuriuo niekada nesiskiriu, tad, mano nuomone, tai turi būti ne tik savo funkciją atliekantis įrenginys, tačiau ir gražus bei stilingas aksesuaras, papildantis garderobą.

    Turiu keturis Michael Kors laikrodžius ir visais keturiais esu beprotiškai patenkinta - ilgaamžiškumas, kokybė, dizainas, stilingumas ir grožis atperka nemažą jų kainą.

    ReplyDelete
  32. Žinoma, išsireiškimas gali būti labai subjektyvus, tačiau aš MK būtent tokiu ir laikau :) O kur juos perki, jei ne paslaptis, nes gyvenant Lietuvoje už vieną tektų pakloti virš 1 000 lt :)

    ReplyDelete
  33. Morning Barbie, ačiū :)

    ReplyDelete
  34. Vieną gavau dovanų, vieną parsivežiau iš Amerikos, kitus du pirkau Lietuvoje - vienas atsiėjo apie 600, kitas apie 800. Tą pigesnį pirkau Mados prieskoniuose - apie Kalėdas kaip tik buvo taikoma nuolaida MK (bijau sumeluoti, bet atrodo 20 proc), o brangesnį pirkau ten pat, bet jau teko mokėti pilną kainą.

    ReplyDelete
  35. Nuoširdžiai pavydžiu Tau jų visų :) Tiesą sakant, kiek teko pastebėti kainas Mados Prieskoniuose, dabar jos užkeltos iki 1 100LT :D Tad 20proc nuolaida jau nebegelbsti :D Šaunu, kad turi galimybę atsivežti šį prekinį ženklą iš Amerikos, manau gaunasi kiek pigiau :)

    ReplyDelete
  36. Oho kaip greitai jie kainas pasikėlė! Nes vieną pirkau dar per šiuos Naujuosius metus ir jos buvo tokios, sakyčiau, pusėtinos - dirbtinai neišpūstos kaip kad dabar. Nors gal atsivežė kokį kitokį asortimentą, kurio kainos didesnės?

    Reikės kada užsukti pasižiūrėti ką jie siūlo už tokią kainą, nes tarkime PC Europa 1 aukšte yra laikrodžių parduotuvė (neatsimenu pavadinimo), kur asortimentas ypatingai skurdus, o kainos ypatingai didelės. Pamenu kai man mirtinai reikėjo laikrodžio, nusižiūrėjau tokį niekuo neypatingą ir dar pagalvojau, jog puikiai tiks kasdieniniam nešiojimui, laisvalaikiui prie džinsų, sportui ir pan. Fantazija atšoko, kai pamačiau kainą, kuri siekė 13 000, o kaip vėliau paaiškėjo, visų ten esančių laikrodžių kainos daugmaž tokios :)

    ReplyDelete
  37. A, siaubas. Na, žinoma, Europoje lankosi ir apsipirkinėja (dažniausiai) šiek tiek aukštesnes, nei vidutines pajamas, gaunantys žmonės, gal jiems tokios kainos atrodo normalios ;)

    O Akropolyje esantys MK tikriausiai pasidarė paklausūs, gal ir kainas pasirodė pravartu pakelti :)

    ReplyDelete
  38. Mano mėgstamiausia parduotuvė;)) lb gražus laikrodis, pati db žiauriai noriu kažko panašaus arba baltos keramikos, tiksliau noriu abiejų tik teks rinktis;D ir žinoma, kokybiško, nes tada geriau jokio nei plastmasinis;))

    ReplyDelete
  39. Anonymous5.9.12

    Merginos o gal žinot kuo kvepia ši parduotuvė???? nes man taip patinka jos kvapas ir niekas negali pasakyt kuo ji kvepia?

    ReplyDelete
  40. Koks gražuolis! laikrodis nuostabus, įsimylėjau. :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite