15.7.12

APŽVALGOS: L'OREAL GEL NAIL POLISH

Nebe pirmą savaitę ketinau išbandyti Loreal prekės ženklo naujieną, apie kurią iki tol girdėti neteko; Pagaliau pasitaikė palanki proga išmėginti naująjį L'oreal nagų laką su geliu. Iki tol ne kartą teko girdėti apie gelinį nagų lakavimą, kuris kainuoja keletą kartų brangiau, nei įprastas, tačiau ant nagų išlieka iki mėnesio. Didžiausius gelinio lakavimo privalumus manikiūrininkės įvardija ilgą laiko tarpą, kuro metu galima džiaugtis nepriekaištingais nagais, ekonomiškumu (finansiškai tai būtų net pigiau, nei kas savaitę manikiūrą darytis pas profesionalius meistrus). Taip pat ne kartą minėjau, jog lakavimas geliu padeda nagų plokštelėms išlikti tvirtesnėms, o jį nuvalius nagai nustoja lūžinėti, pasidaro stipresni ir sveikesni. Nežinau, kiek visoje šioje informacijoje yra tiesos, nes pati niekuomet nesidariau nei profesionalaus, nei neprofesionalaus manikiūro. Esu patenkinta savo nagais ir jų forma.
Taip pat girdėjau, kad gelinis manikiūras didina vėžio riziką. Dermatologus ir kitus specialistus neramina tai, kad darant šį populiarų manikiūrą naudojamos UV lempos, kurios padeda sudžiovinti sluoksniais tepamą nagų laką (tokio tipo UV lempos naudojamos ir soliariumuose). UV spinduliais džiovinami ir akriliniai nagai, o kartais – ir įprastas lakas. Žinoma, iki galo šis procesas dar nėra ištirtas, taip pat atsiras begalės žmonių, purškiančių, kad "šiais laikais viskas skatina vėžio riziką. ". Iš dalies sutinku tiek su specialistais, tiek su paprastais žmonėmis, tačiau į visišką ugnies liepsną šokti neketinu, tad nutariau išmėginti tarpinį variantą - nagų laką su geliu, kuriam nereikia jokios ultravioletinių spindulių lempos.
Nesu didelė nagų lakų specialistė, tačiau šios firmos nagų lakas man paliko neišdildomą įspūdį. Visų pirma dėl ypatingai keistos šepetėlio formos, taip pat dėl greito džiūvimo ir nuostabaus nagų žvilgesio nusilakavus. Iki šiol neradau jokio nagų lako, apjungiančio visus šiuos kriterijus. Taip pat nagų lakas išsilaiko pakankamai ilgai, tačiau tuo stebėtis nereikėtų, didžioji dalis brangesnių, nei parduodami Maximoje, nagų lakų išsilaiko ilgą laiką. Keista, tačiau ir kainos, lyginant su kitais geresniais nagų lakais, tikrai nėra kosminės. šį nagų laką akcijos metu galima įsigyti vos už 11 LT.
o čia šiokia tokia intriga apie daiktą, kuriam taupyti prireikė pusę vasaros. Užtat dabar džiaugiuosi ilgaamžiu aksesuaru savo garderobe!

O kokia Jūsų nuomonė apie gelinį, akrilinį nagų lakavimą, nagų priauginimą?

50 comments:

  1. Pati išbandžiau, bet turbūt seną pasiėmiau, nes tepėsi kažkaip keistai, nevientisai. Bet galutinis variantas vis tiek patiko. Be to, kur pirkai šią pakuotę už 11lt, nes daugumoj parduotuvių už vieną buteliuką tenka pakloti minimum 10lt?

    ReplyDelete
  2. S, tikriausiai, kad senas pakliuvo, nes maniškiai tepasi tiesiog nuostabiai :) Kiek žinau, normali jų kaina yra 17LT, tačiau galima atrasti akcijų, kai jie kainuoja 11LT. Nežinau, kur perskaitei, kad pirkau pakuotę už 11LT, dėžutė čia tik dėl nuotraukų kompozicijos ;)

    ReplyDelete
  3. Kokie grazus!!!

    www.rebekasbeautyworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Agnė15.7.12

    Aš pati norėčiau išbandyti gelinį lakavimą..
    Beje, išbandžiau ir aš šitą nagų laką, tamsiai mėlyną. Atrodo ir žvilga išties gerai, bet laikymas. Nepasakyčiau, kad laabai jau, kadangi aš nevengiu pasisukiot virtuvėj, namų tvarkymo darbus atlieku, tai man jau po poros dienų buvo ganėtinai atsilupinėjęs.
    Ai, tiesa, nusipirkau šitą daiktą - top coat'ą. tookį, essence firmos nėra brangus, bet šūkis ant eitiketės kviečia jį imti, pamatysim, gal tas lorel'io lakas ir šis labiau padės.
    O pati tu, Kotryna, naudoji kokius lako pagrindus ar viršutinius permatomus blizgiklius plius dar?

    ReplyDelete
  5. Labai gražios nagų lako spalvos : ) O spėju kad tas naujasis aksesuaras yra Michael Kors laikrodis : )

    ReplyDelete
  6. Rebeka, ačiū :) Nors dėl šviesesnės rausvos nesu labai patenkinta : )

    ReplyDelete
  7. Agne, iš tiesų laikymo atžvilgiu, neturiu ypatingai didelės patirties, nes didžiąją gyvenimo dalį lakavau savo nagelius Maximos prekėmis :D Apie Essence top coat'us esu girdėjusi begales teigiamų atsiliepimų, ypatingai apie tą, kuris bet kokį nagų laką paverčia matiniu :) Tad gal padės ir šis :) Ir šiaip, kiek teko domėtis, spalvai išsilaikyti labai padeda tiek apatinis, tiek viršutinis blizgūs nagų lakai, specializuoti būtent tam naudojimui. Deja, aš pati nė vieno iš tokių išbandžius nesu :) Gal kada artimiausiu metu užsimatys ir mano akiratyje toks dalykėlis ;)

    ReplyDelete
  8. Brigita, ačiū :) Gaila, bet ne. Michael Kors aš tiesiog pernelyg biedna, kad ir kaip gaila ; ) Massimo Dutti : ) bet atrodo ne prasčiau, nei MK :D

    ReplyDelete
  9. omg, tą pilką tai atimčiau!
    Jei ne paslaptis, kiek šits malonumas kainuoja? :) aš vis sakau sau, kad reikia išbandyti ką nors, kas nekainuoja tik 5lt. :D

    ReplyDelete
  10. mergaite, paprastai jis kainuoja 17lt, tačiau užtaikius akciją, galima nusipirkti už 11lt,o gal ir pigiau ;)

    ReplyDelete
  11. Bandžiau aš ir gelinį lakavimą, ir nagų priauginimą, ir biogelį ir paprastą padengimą geliu. Mano nagai labai įnoringi, tad nei vienas šis būdas nepadėjo ir viskas atšoko :D Tuo tarpu mano mama, reguliariai lankosi gelinio lakavimo procedūrose ir lieka labai patenkinta. Jei tik mano nagai paklustų, daryčiaus ir aš. Nagai nei kiek nepablogėjo, liko tokie patys kaip ir buvo. Beto, nagai, ne plaukai, labai greitai atauga, tad manau kas dvejoja verta bandyti :)

    ReplyDelete
  12. Margarita, ačiū už pasidalijimą patirtimi : ) O dėl nagų ir plaukų augimo greičio,manau jie auga tokiu pat greičiu, tiesiog nagai labiau pastebimi :)

    ReplyDelete
  13. Greta16.7.12

    Sveika :) norėjau paklaust ar bandei kada magnetinį nagų laką? :)

    ReplyDelete
  14. Sveika Greta, normaliai bandyti neteko, tačiau kažkada mėginau jį parduotuvėje : ) Idėja šauni, tačiau man tie raštai, susidarantys nuo magnetinių dalelių, nėra ypatingai priimtini :)

    ReplyDelete
  15. Tikrai labai grazios spalvos :) Ech, ir as uzsimaniau pabandyti! Nors aisku del to, jog esu beviltiska nagu laku fanatike ir turiu bene visas pagrindines spalvas atsisakiau sios idejos pries kuri laika. Bet sakiau sau, jog taip pat lauksiu akcijos ir as nepraleisiu progos sikart pameginti :) Tik net neisivaizduoju, kokia spalva pasirinkti.. Nors tiesa pasakius, tavo pasirinktos spalvos yra tobulos :)

    ReplyDelete
  16. everyone loves fashion, iš tiesų šiandien užbėgau į Vilniaus Drogą ir galiu pasidžiaugti,kad šiuo metu šiuos nagų lakus pardavinėja po 9,29lt, tad puiki proga išbandyti :) O dėl atspalvio, patariu rinktis kokią nors netikėtą spalvą, jei esi nagų lakų fanatikė ir turi visas pagrindines ;) O kas liečia mano pasirinkimą, nesu visiškai patenkinta šviesiąja rausva spalva, man ji pernelyg neutrali (jos užsilakavus beveik nesimato)> :/ jei nusipirksi, bus smagu išgirsti Tavo atsiliepimus ;)

    ReplyDelete
  17. procesas istirtas jau seniausiai :) FAKTAS- UV spinduliai didina vezio atsiradimo rizika. kitas faktas- kai kurios dermatologes darosi gelini uv lakavima ir galvos sau nesuka :)) as matyt nesukciau irgi, nes vis tik apsvitinama labai maza kuno dalis (nors neturiu ziniu apie apsvitinto odos ploto koreliacija su vezio issivystymo rizika). is asmenines patirties vis tik turiu pasakyti, kad gelinis lakavimas yra shudas, jeigu plaukai, nagai ir ragai auga kosminiu greiciu. man gelinis lakas padoriai atrodo 5 dienas, o tada jau valau lauk, nes nuauga vos ne per trecdali nago. zadejau ir as isigyti situos lakus, bet isgasdino kalbos, kad sunkiai nusivalo (acetono vonios folijoje odai tikrai ne i nauda), o ir laiko ne per ilgiausiai. uztai dziaugiuosi radusi super pigia italu firma, kurios laku yra milijonu spalvu, kainuoja 2,5lt, o man ant nagu laiko taip pat puikiai, kaip ir gelis :))

    ReplyDelete
  18. gegutėle, pagaliau sulaukėm specialisto nuomonės apie visus UV lempų skleidžiamus procesus :) Aš iš tiesų dėl tos pačios priežasties prisibijau dažyti nagus geliu. Jau turiu patirties plaukų dažyme, kad plaukai gerai atrodo geriausiu atveju dvi savaites, o vėliau atrodau kaip nevala, tad.. nusprendžiau tiesiog jų nebedažyti. Panaši situacija ir nagų dažyme. Vis dėlto, kas liečia būtent Loreal nagų lakų valymą, galiu paneigti šį faktą. Man jie valosi ypatingai lengvai (nepalyginsi su tuo, kiek vargdavau nuvalydama Maximinius nagų lakus, tokius, kaip buk arba tuos kitus). Jei sunkiai nusivalytų, tikrai jų nenaudočiau.

    PS. išduok paslaptį, kas per itališki nagų lakai :)

    ReplyDelete
  19. kotryna, aciu uz atsiliepima :) Tame ir esme, jog bene visas ryskias spalvas jau turiu, noriu kazko klasikinio, ramaus.. :) Galvoju apie 204 Boudoir Rose. O tavosios tamsesniosios rausvos spalvos gali pasakyti numeriuka? :) Beje, siandien daug kur skaiciau, jog dazniausiai per 2 lakavimus igaunama norima spalva sio loreal nagu lako. Pirmoje nuotraukoje taip pat gal lakavai kelis kartus? :) O del tos sviesesnes.. deja taip yra.. :/ buteliuke atrodo isties graziai, bet tie sviesiausi sios serijos nagu lakai yra nematiniai, o perregemi. Jei tas lakas butu matinis, nedvejodama imciau :)

    ReplyDelete
  20. Tuomet ši spalva kaip tik tau. Mano tamsesnios rausvos atspalvis būtent ir yra tavo minetasis 204 Boudoir Rose : ) Kaip dažnai nutinka, spalva atrodo kiek kitaip, nei buteliuke ar reklaminiame kataloge, tačiau esu ja be galo patenkinta, nes ji suteikia nagams estetišką, švarų ir iš dalies klasikinį įspūdį. :) Kaip tik šia spalva pasidabinusikeliavau į pokalbį dėl darbo, tačiau dėl tam tikrų priežasčių jau trečiojo darbo iš eilės pati atsisakiau :D
    Ir taip, lakavau nagus dviem sluoksniais. Iš praktikos galiu pasakyti, kad geriau jau du ypatingai ploni sluoksniai, o ne vienas "riebus". Kuo geriau išdžiovinamas nagų lakas, tuo geriau prilimpa prie nago ir ilgiau išbūna, tad du ploni sluoksniai laikys geriau, nei vienas, bet storas :)

    ReplyDelete
  21. Aš tai naudoju permatomą nagų lako pagrindą, paprastus nagų lakus neviršijančius 5lt ribos, tada ant viršaus vėl bespalvį ir manikiūru džiaugiuosi tol, kol atsibosta raštas ir pati nusivalau :))

    ReplyDelete
  22. Ugne, pavydu man dabar :) Tikriausiai ir man teks išmėginti nagų lako pagrindą :)

    ReplyDelete
  23. tikrai pabandyk, stebuklus daro :D aš pirkau 'būk 3in1', naudojamas kaip pagrindas, priemonė nuo skilinėjimo ir paskutinis sluoksnis :)) o ir kaina juokinga :D

    ReplyDelete
  24. Žinau, apie kurį kalbi :) Tiesą sakant, niekuomet nepagalvojau, kad jis toks geras ; )

    ReplyDelete
  25. kotryna, aciu uz atsakyma :) ugne, as lygiai taip pat darau :D pirmiausia visada dengiu nagus bespalviu nagu lako pagrindu, o po to dedu jau norima spalva :) Taip zymiai ilgiau laikosi, o ir nago pavirsius ne taip gadinasi kaip lakuojant be apsauginio nagu lako :)

    ReplyDelete
  26. Įkalbėjot, merginos :) Kątik buvau Maximoje ir vaizdelis liūdnas : šis nagų lakas kainuoja 6,99lt, kai toje pačioje parduotuvėje atsirado naujas Maybelline stendas, kuriame Maybelline colorama nagų lakus pardavinėja po 5.49 (ir čia jokia akcija). Tai sėdžiu ir rezgu mintį užsipirkti spalvotųjų Maybelline nagų :D

    ReplyDelete
  27. Anonymous17.7.12

    Maximoj sie nagu lakai 6,99Lt kainuoja, ar as cia ne taip supratau kazka? :o:D

    ReplyDelete
  28. aha, as siandien uzejau i droga va tos boudoir rose ir nebebuvo visai is ko rinktis, tai kuri cia maksima po 7lt loreali dalina? :D
    maniskiai minetini nieko blatno, supermamu forume aptikau :D flormar firma, parduodami vilkpedes bazej ir centre (vokieciu ar traku g, nepamenu; bet ten brangiau). spalvu milijonas, nors man truksta tokiu 'work approved' :)) ryskiu tai kokiu tik nori...tai va ejau to lorealio pirkt, bet nebuvo, nusipirkau essence levandini vietoj jo. gal normaliai bus.
    dar tiesa galiu isduot viena paslapti kas padeda ilgai manikiura islaikyt- frenchi professional nagu lako pagrindas. as dedu base coat'a ir top coat'a jo, o tarpe sluoksnis arba du spalvoto lako. flormarus islaikiau 2 savaites, kitu firmu apie savaite-pusantros :)

    ReplyDelete
  29. Anonime, ne taip supratai. Maximoje po 5.49 pardavinėja Maybelline Colorama, o 6,99lt kainuoja BUK, apie kurį pasakojo Ugnė : )

    ReplyDelete
  30. gegutėle, ne lorealį, o kaip tik, po 7lt parduoda BUK apsauginį nagų laką :D Apie kurį pasakojo Ugnė :) O Lorealis, tikriausiai jau spėjai pastebėti, kainuoja labai panašiai, tik 9LT :D Vakar buvau kažkuriame, lyg ir VCUP]o, permečiau akimis spalvas, tai visai neblogos pasirodė, bet gaila, neįsigilinau labiau :/ na gerai paieškojus manau galima rasti ir maniškę spalvą : )

    Oo, žinau šią firmą, ankščiau naudodavau ir aš ją, man ji primena Golden Rose. Lyginant kainos ir kokybės santykį tikrai neblogas variantas, tačiau būna ir geresnių. : ) Man šis Lorealio patinka labiau:) OHO, kaip ilgai nagų laką išlaikei :) Firma kažkur girdėta, tik niekaip neatgaminu, kur. Gal išduosi paslaptį, kur perki top coat'us?:)

    ReplyDelete
  31. Anonymous17.7.12

    Tu net neisivaizduoji,as tavo visa bloga jau spejau perskaityti du kartus,nes laukiu nesulaukiu vis daugiau nauju irasu !!!! :) Tu sugebi kiekviena karta vis labiau nustebinti. :) O dabar klausimas ne i tema" kiek kartu i diena valgai 3 ar 5? O jeigu 3,tai uzkandziauji tarp valgymu?:)

    ReplyDelete
  32. Anonime, džiaugiuosi, kad turiu ištikimų skaitytojų :) O kiek valgau, pasakyti negalėčiau : )

    ReplyDelete
  33. Anonymous18.7.12

    Sveikos;) Agnė berots sakė, kad ji nusipirko essence laką, tą xxl shine, kur suteikia tokį žvilgesį lyg būtų lakuota su geliniu lakavimu. Tai vat, turiu tą top coat ir esu šiek tiek nusivylus, nors nagai ir labai žvilga, bet kai nulakuoji po kokių 20s, atsiranda tokios kaip pūslelės ant jo, ir negražiai atrodo. Nežinau, ar aš čia ką blogai darau, ar čia lakas toks;) Bet va, iš top coat, kiek esu turėjus tai manęs nenuvylė Belaton, tikrai labai labai geras;)

    ReplyDelete
  34. Labas, anonime ;) Gal per storą sluoksnį užtepei?:)

    ReplyDelete
  35. Anonymous18.7.12

    Žinai, gali visko būt, nes šiaip šitas top coat labai greitai džiūsta, todėl iškart tokį ne per ploną, bet ir ne storą sluoksnį tepu. Bet nežinau, nežinau:D Sakau, Belaton top coat dar nepavedė manęs nei karto;D Tik va, kad baigėsi bjaurybė;D Reiks eit pirkt;D Čia ne temon tau, Kotryna, klausimas. Ar buvai akre išpardavimuos ir,jei buvai, ką gero pavyko nusipirkti?

    ReplyDelete
  36. Bet kokiu atveju, kitą kartą pabandyk tepti kiek plonesnį sluoksnį, gal iš tiesų pernelyg daug užtepei?:)

    o dėl išpardavimų.. na, visų pirma man nieko nereikia, tačiau pastarąsias savaites dėl tam tikrų priežasčių Akropolyje teko šliaužioti kone kiekvieną dieną (skirtingais tikslais:D). Dėl išpardavimų galiu išsakyti savo pastebėjimą, kad reklamos daug rėkia, o realiai nieko gero parduotuvėse nėra: geresni drabužiai padėti į sandėlius, kai kurie tiesiog grąžinti į "naujas kolekcijas" (nors jau ketvirtą sezoną karaliauja), o į apyvartą išnešti visi seni rūbai.. liūdnas vaizdelis :/ o aš vis ieškojau kokios nors delninukės savo nuobodžiam išleistuvių deriniui. Išranki nesu, bet dėl to, kad visi geresni daiktai tiesiog sunešti į sandėlius, nieko gero išsirinkti nesugebėjau :/

    ReplyDelete
  37. Anonymous18.7.12

    Ačiū už patarimą ir atsakymus;) Aš irgi buvau tuose išpardavimuose ir ką galiu pasakyti, tai tikrai - pritariu, kad per daug reklamuoja, tačiau KAŽKO TOKIO YPATINGO nebūna.
    Ir dar vienas klausimėlis, ar teko pabuvoti mados angare(kažkur skaičiau, kad ten gerų firmų geri rūbai už labai mažas kainas)?

    ReplyDelete
  38. Taip taip, teko. Anoks ten stebuklas, eilinė skudurinė parduotuvė, grūste perkimšta padėvėtų, smirdančių drabužių. SH mėgstu, bet ten visai jokio įdomumo, artimiausiu metu ketinu ten lydėti pusseserę, tai galėsiu pafotografuoti kažkiek ir papasakoti apie tą įstaigą plačiau visiems, jei domina :)

    ReplyDelete
  39. Anonymous18.7.12

    Būtinai, galėsi įrašą blog`e padaryti apie tai;) Ačiū tau už atsakymus ir patarimus;)

    ReplyDelete
  40. mane suzavejo paciu atspalviu pasirinkimas!

    ReplyDelete
  41. Anonime, tuomet taip ir padarysiu :)

    ReplyDelete
  42. JUta, taip, atspalvių pasirinkimas tikrai platus ;)

    ReplyDelete
  43. Aš pati esu už ilgalaikį lakavimą su "Harmony Gelish" spalvotu geliu. Per dvi savaites užsiauginau pakankamai ilgus, stiprius nagus. Pats spalvotas gelis išlaikė man tris savaites ir tik po jų pradėjo luptis. Likau labai patenkinta, ir užsisakiau iš šio puslapio www.nailsupplies.us visas reikiamas priemones. Kadangi negyvenu Lietuvoje, o Vokietijoje grožio paslaugos brangios, tai nusprendžiau pati tuo užsiimti. O dėl L'oreal, labai daug chemijos.

    ReplyDelete
  44. ehm kokia chemija yra lorealyje, kurios nera kazkur kitur..?

    siandien nusipirkau boudoir rose, tokia work-approved spalva, kuriu pas mane beveik nera. pagaliau nagus galesiu nusilakuot i darba!!

    ReplyDelete
  45. Metinis šokolada, tarp kitko, teko padiskutuoti šia tema su profesionalia manikiūriste, pasirodo, kad tas gelis visiškai neturi įtakos nagų augimui ar nago plokštelės stiprinimui, nesvarbu, ar tai būtų ilgalaikis, ar trumpalaikis :)

    ReplyDelete
  46. gegute, sveeikinu, kad pagaliau radai šią spalvą :) Tikrai labai švelni ir tinkanti į darbą. Tarp kitko, užmačiau, kad ir Droge šiam nagų lakui nuolaida iki 40procentų, ir spalvų pasirinkimas pakankamai platus ;)

    ReplyDelete
  47. as eurokos'e cup'e nugriebiau, kiek ziurejau tai visur prasluota gerokai, o eurokos matyt uzsiveze dar viena siunta, nes pries savaite-dvi ten irgi tuscia buvo. nu ir ka- suvedziau dvi ligos istorijas i kompa ir nagu lako nebeliko ant galiuku :D siaubas :(

    ReplyDelete
  48. Anonymous30.10.13

    This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  49. Anonymous30.10.13

    Žiauriai graži spalva, bet man taip netiko prie pirštu formos, ar odos spalvos net nežinau bet netiko :/ O norėjau paklausti parafinas - naudojat ir kam jis reikalingas? :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite