13.9.12

APŽVALGOS: INGLOT NAIL ENAMEL

Jei kas nors būtų paprašęs įvardinti spalvą, kurios nemėgstu, tai neabejotinai būtų žalia. Nežinau kodėl, bet nuo pat jaunų dienų nemėgau šios spalvos. Gal dėl to, kad vaikytsėje ją laikiau pačia gražiausia, vėliau visa meilė šiai spalvai tiesiog konvertavosi į visišką jos vengimą. Tikriausiai mano kambaryje nepavyktų rasti nė vieno daikto ar drabužio, kurio pagrindą sudarytų žalia.
Vis dėlto, gyvenimas kartais iškrečia įvairaus plauko pokštų. Vienas tokių - mano naujasis INGLOT nagų lakas. Nors iš tiesų nėra jis visiškai naujas, jį turiu jau gerą pusmetį, tačiau intensyviau naudoti pradėjau tik dabar.
Bet kokiu atveju po šio kariškos spalvos nagų lako naudojimo jaučiuosi turinti galią bendrais bruožais papasakoti apie INGLOT firmos nagų lakų kokybę. O ji iš tiesų nuostabiai puiki. Tepasi be galo lengvai, konsistencija vidutiniško tirštumo, pageidaujant ne tokios intensyvios spalvos, užtenka vos vieno lako sluoksnio. Džiūna taip pat pakankamai greitai. O ant nagų plokštelių laikosi ilgiau, nei visų išgirtieji ORLY ar China Glaze. Taip pat ir kaina jų gerokai žemesnė, nei pastarųjų. Už ORLY ar CG dažniausia tenka pakloti virš 30lt, o Inglot kainuoja apie 20lt (o jei eate gudrūs kaip aš, galima atrasti akcijų ir jų įsigyti net su 50proc. nuolaida, tik spalvų pasirinkimas bus skurdesnis).
Vienintelis minusas yra tai, kad jų įsigyti galima tik firminėje Inglot parduotuvėje, esančioje Vilniuje, Ozo prekybos centre, tad kitų miestų gyventojams tai gali sukelti nemažų nepatogumų.
O aš vis dar gyvenu super puikiai, ištisas dienas valkiojuosi Vilniaus centru (ach, tas studentiškas gyvenimas), o ištisus paryčius praleidžiu prie kompiuterio, mat dėl nepaaiškinamų priežasčių paūmėjo mano geriausia ir mylimiausia nemiga. Ir toks chroniškas nemiegojimas mane pradėjo gąsdinti, mat jau visą savaitę miegu po 2-3 valandas. Kol kas fiziškai didelio nuovargio nejaučiu, tačiau bijau, kad ateityje taip tęstis negali.
Gal turite kokių patarimų, kaip padėti sau išmiegoti ilgesnį nei 3h laiką?
Ir kokių atsiliepimų turite apie Inglot firmą ir ypatingai jų nagų lakus?

O aš.. lekiu ruoštis į paskaitas!

28 comments:

  1. Anonymous13.9.12

    Jeigu tave taip kamuoja nemiga,tai pasiulyciau apsilankyti pas psichologa konsultacijai,nes turi vidiniu problemu.O gal tau tavo lova nera patogi arba tu esi is tu zmoniu ,kurie atsigule miegoti pradeda galvoti ivairiausiais klausimais ir tada sekasi sunkiai uzmigti. :) Patarciau TIK NEGERTI jokiu vaistu,nes prie ju labai greitai priprantama.Man taip pat kazkada taip buvo. Tai nusipirkau NEURO arbatos raminancios nuo nemigos.Ir patarciau apsilankyti homeopatineje vaistineje,ten tau turetu ka pasiulyti. :) -Monika.

    ReplyDelete
  2. Monika, labai dėkoju už tokį vežimą patarimų :) Psichologas man nepadės, mat save pažįstu kaip nuluptą ir visą savo vidinę būseną žinau geriau, nei reikėtų. Juo labiau, kad pastaruoju metu neturiu jokių problemų, nei vidinių, nei išorinių. Su lova problemų iš tiesų buvo, tad praėjusią savaitę atidaviau lovą tėvams ir pati miegu ant kilimo, pirmas dienas buvo geriau, nei įprasta, tačiau vėl grįžau į savo nemigos būseną. Gal reikia išmėginti homeopatines arbatėles :) kokių dar galėtum patarti?:)

    ReplyDelete
  3. Kotryna, kai kuriems žmonėms užmigti padeda didelis fizinis krūvis, tiesiog būni pervargęs ir miegi. Ar tiesiog įsigyti gerą lovą ar čiužinį :)

    Vienas draugas išmokė mane, tokio sakyčiau, bjauraus įpročio. Ne tik pasižiūrėti į kainą, kuris pigesnis, bet ir į kiekį, ir tada pasidaro aiškiau kuris yra pigesnis :) Tai čia irgi man kyla klausimas, kiek ml yra INGLOT nagų lako buteliuke? :)

    Graži studentė ;) Tik vis norisi paklaust ką ir kur studijuoji? :)

    ReplyDelete
  4. Nusipirk homeopatiniu Sedatif Pc, as tau kazkada apie jas. Pavartok bent pora savaiciu pagal tai kaip viskas parasyta informaciniam lapuke ir manau pajausi skirtuma :)

    ReplyDelete
  5. Apie Inglot - vien teigiamai atsiliepimai, lakai, beje, labai ilgai laiko ( ko niekada nepasakydavau apie visokius Lorealius ir pan ), tik kad jų kaina man tokia nzn, jei jau perki, vadinasi save nori apdovanoti :)))

    O kosmetika irgi puiki - nepatiko tik tušai, o labiausiai addicted buvau prie pudrų ir šešėlių.

    ReplyDelete
  6. Dieter, fizinio krūvio turiu į valias, o šiaip esu pastebėjusi, man man nuo kaip tik miegas pasidaro neramus ir silpnas. Čiužinys, įtariu, gali turėti didelės reikšmės ;)

    INGLOT tūris 16ml, tuo tarpu ORLY 18ml, tad nemanau, kad skirtumas labai didelis. Kalbant apie šį naudingumo tikrinimą, mano mama jau seniai mane išmokė kainą žiūrėti ne tą,kuri demonstratyviai parašyta etiketėje, o į kainą, kuri parašyta mažu šriftu ir rodo, kiek kainuoja litras arba kilogramas to produkto. Taip daug lengviau išsiaiškinti, kuris gi produktas iš tiesų yra ekonomiškas, o kurio tiesiog tūris mažas, dėl to ir kaina žemesnė : )

    Įstojau ten, kur ir norėjau, nors dar prieš pusmetį tikriausiai būčiau numirusi iš gėdos dėl tokio pasirinkimo. Vis dėlto, daug skaudžių ir nemalonių įvykių per pastarąjį pusmetį turėjau, o tik pabuvęs gilioj duobėj į viską pradedi žiūrėti šviesesnėm akim. Mokausi ISM ekonomikos ir tikriausiai dar niekuomet nesijaučiau tokia laiminga, laiku ir vietoje :) P.S o visi tie gandai apie ten besimokančius studentus gal ir ne iš piršto laužti, bet , ačiū Dievuj, mano kely tokių nepasitaikė :D

    ReplyDelete
  7. Sandra, dar kartelį ačiū už rekomendaciją. Pamenu, kaip apie juos pasakos. Manau šį kartą neapsieisiu ir aš be jų :)

    ReplyDelete
  8. Daiva ir Stella, niekuomet nebandžiau jų tušų, kažkodėl ir man jie didelio pasitikėjimo nekelia :D O pudros iš tiesų nuostabios ;)

    ReplyDelete
  9. Aš vartojau "relax" tai man padėjo,sudėty yra tik žolelės,todėl ir poveikio reikia palaukti,tačiau rekomenduoju :)http://www.imunitetas.lt/media/catalogs/relax.jpg

    ReplyDelete
  10. Ačiū, Viktorija, būtinai pasidomėsiu :)

    ReplyDelete
  11. Anonymous13.9.12

    Labai gražus nagų lakas. Apie šią firmą girdėjau daug gerų atsiliepimų, tikrai verta dėmesio. Ir nuostabus laikrodis. :)

    ReplyDelete
  12. Anonymous13.9.12

    Labai gražus nagų lakas. Apie šią firmą girdėjau daug gerų atsiliepimų, tikrai verta dėmesio. Ir nuostabus laikrodis. :)

    ReplyDelete
  13. Anonymous13.9.12

    Labai gražus nagų lakas. Apie šią firmą girdėjau daug gerų atsiliepimų, tikrai verta dėmesio. Ir nuostabus laikrodis. :)

    ReplyDelete
  14. lako spalva tikrai super duper graži, pati jau kurį laiką mąstau pirkti, tačiau vis prisibijodavau, kad bus nekokybiškas :)

    ReplyDelete
  15. uuu , super , nes kaip tik mąsčiau ar pirkti , smagu , kai kažkas išbando pirmiau tavęs , khiii.
    šeip spalva labai graži , tokia pelkes man primena , kažkodėl (:

    ReplyDelete
  16. Pas mane namuose ant vonios lubų bujoja tokios pat spalvos pelėsis. Taigi drįsčiau teigti, jog nagų lako spalva ne žalia, o pamazgų atspalvio pelėsinė. :)

    ReplyDelete
  17. Na dėl nemiegos siūlyčiau tikrai pamėginti gerti žolelių arbatas;> Pačiai nėra tekę susidurti su nemiega, miegu netgi per daug, tačiau turiu draugę kuriai yra tekę daug patirti gyvenime ir net pačių didžiausių krizių metu jai žolelių arbatos padėdavo nusiraminti ir išsimiegoti;> Beje, nagų lako spalva nuostabi!

    ReplyDelete
  18. 5thavenuegirls. Inglot teigiami atsiliepimai iš tiesų ne iš piršto laužti : )Ačiū ;)

    ReplyDelete
  19. l.eva, iš tiesų stipriai rizikuoju pasirodyti tuščias žmogus, pasakodama vien apie kosmetikos priemones ir kitus nereikšmingus dalykus, tačiau iš esmės, mano nuomone, tinklaraščiai tam ir skirti: supažindinti ir apžvelgti įvairiausius produktus iš vartotojo pusės :) O pelkės spalva visai gražiai skamba :D

    ReplyDelete
  20. Ieva, taiklus pastebėjimas :D Iš tiesų nemanau, kad būčiau pirkusi paprastą žalią spalvą. Kažkaip nekotryniška. O štai ši pelėsinių pelkių spalva geriau atspindi mane ir net širdies neskauda, kad yra iš žaliųjų giminės (gal dėl to, kad tos žalios labai nebe daug ir likę joje:) )

    ReplyDelete
  21. Laura, ačiū už patarimus, tikriausiai teks išmėginti arbatėles ir man. Nors iki šiol ir taip gerdavau įvairiausias mėtų-melisų pamazgėles :D

    ReplyDelete
  22. Goda, iš tiesų kokybei priekaištų tikrai neturiu ir jei gali leisti sau pirkti nagų laką už tokią pinigų sumą - pirmyn. Nes produktas iš tiesų kokybiškas : )

    ReplyDelete
  23. Stela jau rase, dabar raso Daiva:D Kadangi su INGLOT kosmetika dirbau du metus nuo tos kompanijos atsiradimo kol buvau LT, tai galiu drasiai teigti kad geresnes kainos ir kokybes santykio nerasite niekur.ir tai ne delto,kad ten dirbau,jau nebedirbu! Net ir budama cia, naudoju INGLOT,gryzusi visuomet uzsiperku,tiek darbui tiek sau.Nagu lakai nesugenda net 2metus turimi,o tusa uz 23lt su sukelemis esu ysimylejusi ir nesugebu ismesti net liekant ir trupineliams,gal pripratimas o gal estetikos norma- nes su sukelemis nera sulipdomos blakstienos ir megztu ryskiu nesulipusiu blakstienu vaizda,juk as noriu isryskinti,blakstienas ne parodyti kiek daugiausiai tuso galiu uzsikrauti ant blakstienu, su siuo puikuoliu to nepavyks padaryti,tad jy labai ir megstu.kai dirbau tusai buvo trys,dabar ju girdejau daugiau,taciau is triju man lipo tik tas vienintelis.

    ReplyDelete
  24. Daiva, ačiū už pasidalijimą informacija, manau daugeliui ši informacija bus ypatingai svarbi : )

    ReplyDelete
  25. jei kas domina konkreciai apie INGLOT visos visuomet gali teirautis,patarsiu tiek is visazisto puses,tiek is vartotojo ir is konsultacines puses:)

    ReplyDelete
  26. Nuostabu, Daiva, ačiū;) Manau būtinai pasikreipsiu, mat specialisto nuomonę išgirsti visuomet smagu, o dar smagiau, kai ta nuomonė gali būti tokia visapusė :)

    ReplyDelete
  27. Anonymous19.9.12

    Kaip tik skaičiau neseniai apie nemigą. Rašo, kad nė vienas žmogus dar nuo jos nemirė, o gamta pasirūpins, kad nieko blogo nenutiktų. Tiesiog reikia išnaudoti tą laiką kažkokiems darbams - mokytis, skaityti. Yra žmonių kurie po operacijų iš viso daugiau nemiegojo, tačiau išgyveno 80 metų ir daugiau, tiesiog atsiguldavo, užmerkdavo akis ir ilsėdavosi. Citata "Net neįsivaizduojame, kiek valandų miego reikia kiekvienam ir ar apskritai, ar reikia." Knygoje yra keletas pratimų kaip atsipalaiduoti atsigulus, bet nieko nerašo apie tai, kad reikia gerti arbatas ar vaistus, tad manau jauname amžiuje jeigu tu jautiesi gerai - reikia stengtis natūraliais būdais užmigti, o ne vartoti tabletes ir taip tikdyti organizmo funkcijas :)

    ReplyDelete
  28. Anonime, gal nuo nemigos dar ir nemirė, tačiau dėl likusios komentaro dalies galiu labai drąsiai nesutikti. Visų pirma, manau, kad jei jausčiausi gerai, niekam apie savo nemigas net nepasakočiau. Nemiga yra miego sutrikimas, dėl kurio kenčia visas organizmas. Kažkada susilaukiau komentaro, "kodėl neišnaudoju laiko, jei nuolat skundžiuosi, kad nesimiega". Akivaizdu, kad rašo žmogus, nepatyręs miego sutrikimų, mat neišsimiegojus (arba miegojus per mažai) visą dieną jaučiamas nuovargis ir miego trūkumas. IŠ esmės po tokios nenaudingos nakties visa diena nueina šuniui ant uodegos, nes jaučiuosi nedarbinga ir tiesiog siaubingai blogai : ) Štai kur problema :) Gal ir nemirė, tačiau akivaizdu, kad kenčiant nemigą, gyvenimas nėra gyvenimas, greičiau vegetavimas :D

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite