4.10.12

APŽVALGOS: CLARINS NUDE INSPIRATION

Kad ir kaip gaila, tačiau reikia pripažinti, kad mano nuostabioji Dior Sculpting powder bėgėdiškai pasibaigė pačiu netinkamiausiu metu. Tačiau kad ir koks geras produktas buvo, nutariau pasinaudoti savo jaunatvišku maksimalizmu ir išbandyti kitą produktą.
Šį kartą rampos šviesa nušvito Clarins dvigubai kompaktinei pudrai, labai įmantriu, Nude Inspiration pavadinimu. Iš tiesų šiai priemonei esu ypatingai priekabi, mat iki to naudota Dior Sculpting powder tarnavo man ilgiau nei metus, o viename produkte tilpo visa, ko gali prireikti netikėtai veido korekcijai (trupinėlis pudros, trupinėlis skaistalų, gabalėlis veido kontūravimui skirto atspalvio ir šaunus veidrodėlis). Taip pat man reikėjo ypatingo kompaktiškumo, mat tai nėra pagrindinė kasdienė kosmetikos priemonė, greičiau papildomas produktas, gulintis rankinėje ir laukiantis savo eilės, kada bus panaudotas veido koregavimui dienos metu.
Nesu iš tos žmonių grupelės, kurie savo veidą koreguoja kas valandą, tačiau kelis kartus per dieną užmesti akį į savo veido būklę, mano manymu, yra pakankamai sveika. Galbūt šis įprotis išsivystė dėl to, kad turiu pakankamai sudėtingos kompleksijos odą, kuri, dienai įpusėjus, pradeda spyriotis ir blizgėti stipriau, nei Kalėdų eglutė naktį. Kita vertus, jei mano oda staiga nustotų blizgėjusi, susirūpinčiau dėl odos dehidratacijos. Tad vienintelė išeitis, kurią šiuo metu matau, yra tiesiog periodiškai užmesti akį į odos būklę, o esant reikalui, pakoreguoti jos išvaizdą nedideliu kiekiu kompaktinės pudros.
Clarins Nude Inspiration produktas savo paskirtimi labai panašus mano dievinamam Dior Sculpting povder, tačiau kol kas Clarins pudroje matosi daugiau blizgesio, nei turėjo Dior. Pastaroji buvo visiškai matinė. Taip pat graudžiai apverkiu nuostabiai prabangų Dior maišelį, kuris padėjo iššlaikyti produkto dėžutę nė kiek nesubraižytą (nustebtumėt, sužinoję, kiek gyvenimo šis produktas matė!).Vis dėlto tikiu, kad blizgučiai skirti tik pirmiesiems kartams, o po apačia manęs lauks puikus sluoksnis matinės pudros, bronzato ir skaistalų.

9 comments:

  1. Jei nepaslaptis, kiek pinigeliu atsiejo ji? Dioro pudrytes kainas zinau, o vat su Clarins susidurti neteko.

    ReplyDelete
  2. Maja, Clarins produkcija kiek pigesnė, nei Dior'as, tačiau taip pat iš brangesniųjų sekcijos :) Apie 140LT perkant parduotuvėje, be akcijos :)

    ReplyDelete
  3. O kur tą Dior galėčiau įsigyti? Kokioje parduotuvėje (geriau gyvai)?

    Ačiū :)

    ReplyDelete
  4. Ema, Dior galima rasti kiekvienoje Krisianoje arba Douglas'e :) Taip pat (jei naudojiesi internetinėmis parduotvėmis), gali pasidairyti http://eu.strawberrynet.com arba e-bay.co.uk (ebay.com) :)

    ReplyDelete
  5. Ar galėsi parašyti atsiliepimą panaudojusi šiek tiek ilgėliau? Mane paskutiniu metu itin domina Clarins produkcija, nes kiek bandžiau (ne tiek ir daug, bet vis tik...), tai nenuvylė ir labai patiko. Šios man itin patinka pakuotė ir pats produkto dizainas, kaina nėra labai skaudžiai kandanti, tai labai įdomu, kaip tolimesnis naudojimas - ar nekemša porų, ar nenuteka/nenubėga nuo veido odos, ar skalsi, ar nelabai :) Žodžiu tokie dalykiukai išsamiau, jei nebūtų sudėtinga... :)

    ReplyDelete
  6. isskiriami riebalai neturi nieko bendro su odos dehidratacija :) parasyk paskui kuri pudra geriau blizgesi nuima- man irgi aktualu, planuoju ateity toki trys viename produkta isigyti, labai patogus atrodo. ar didelis spalvu/atspalviu pasirinkimas dioro ir clarins?

    ReplyDelete
  7. Eva, būtinai padarysiu išsamesnį aprašymą, tik primink, nes nuo įvairiausių projektų ir pavienių darbelių neretai ir pamiegoti pamirštu :D

    ReplyDelete
  8. gegute, na iš esmės niekas visiškai pilnai riebalų nesulaikys (vis viena bent kartą per dieną reikia veidą lengvai perbraukti šepetėliu). Spalvų pasirinkimas pakankamai platus (gal trys galimi atspoalviai), o spalvos labai naturalios ir neutralios, tad idealiai tinka lietuvaitėms :) PS> Būtinai parašysiu, kuri man patiko labiau :)

    ReplyDelete
  9. man kai ima oda blizget per pietus- pirma kokiom spec.servetelem nuimu blizgesi (bodyshop labai geras turi su arbatmedzio aliejum, bet gan brangios, dabar naudoju kazkokias visiskas pigiaskas is eurokos uz 3lt :)) ), ir tik tada pudra tepu. rezultatas man patinka labiau, ir dar faktas, kad riebalu ant veido nelieka, o ne tiesiog uzdazai juos svieziu pudros sluoksniu :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite