9.8.13

APŽVALGOS: TOO FACED BETTER THAN FALSE LASHES


Jau gerą pusmetį visas užatlantis nenustoja kalbėti apie šį fenomeną blakstienų tušo srityje - Too Faced Better Than Fale Lashes. Tušą, suteikiantį netikrų blakstienų efektą. Lietuva šios naujovės atžvilgiu taip pat neliko nuskriausta, jau keletą mėnesių šią sensaciją galima aptikti didžiuosiuose kosmetikos prekybos centruose (o tiksliau turinčiose Too Faced stendus parduotuvėse - Douglas, Sarma, Krisiana).
Turėdama galimybę šį tušą išmėginau ir aš. Visas procesas užima daugiau laiko, nei užtruktų pasidažyti paprastų blakstienų tušu, mat viskas vyksta trimis etapais: iš pradžių blakstienas reikia padengti juodo tušo sluoksniu, vėliau ant padažytų blakstienų tepti į suveltą vatą panašią priemonę,  o ant jos ir vėl krauti smalos sluoksnį.
Reziume - technologija iš tiesų labai įdomi, o efektas akivaizdus. Žinoma, dirbtinių blakstienų nepastebėjau, tačiau pastarųjų ilgis gerokai padidėjo. Tiesa, nuplauti šią priemonę sunkiau nei įprastą blakstienų tušą. Taip pat gąsdina lietuviškai išpūsta kaina - mūsų bočių žemėje jį įsigyti pavyktų paklojus visus 170 litų, kai už atlanto jo kaina tesiekia 30 žaliukų.
Priemonę rekomenduoju toms, kas gali ją įsigyti už sveiką kainą arba toms, kurios gali neriboti savęs savo noruose ir pirkti tušus, kainuojančius pusę studentiško kambario nuomos

12 comments:

  1. Prieš kažkur metus laiko naudojau panašaus tipo tušą, bet už žymiai mažesnę kainą. Tepimo principas lygiai toks pat, per tris sluoksnius, ir vidurinio etapo metu tepama kažkas panašaus į šilką. Galiu teigti, kad net stulbinančiau atrodė blakstienos nei su šiuo tušu. :)

    ReplyDelete
  2. Kornelija, būtų be galo smagu, jei prisiminusi jo pavadinimą pasidalintum juo su skaitytojais :)

    ReplyDelete
  3. sveika,

    zinai, butu idomu paziureti zoominta nuotrauka palyginimui kaip naturalios atrodo ir kaip su paprastu tusu :) jei kada turesi laiko.

    ReplyDelete
  4. Man gal prieš metus padovanojo Make up for life rinkinį, kuris taip pat susideda iš tušo ir, kaip cia pavadinus, tepamos vatos ar šilko...
    Dabar panaršiau, kokia gi to stebuklo kaina - rastoj internetinėje galima įsigyti už 59 lt.
    Tiesa, man jis pasirodė kiek per daug apkranantis, t.y. kad atrodo labai nenatūraliai, ir kasdien jo vistik nenaudoju. Net nežinau, esant progai veikiau jau pirkčiau priklijuojamas blakstienas. Betkokiu atveju, gal ir mažiau kokybiškas už čia tavo aprašytą, bet kai negali tūkstančių leisti kosmetikai, manau, puiki alternatyva. Šiaip rezultatas mano atminty labai panašus į tą, kurį matau tavo nuotraukoje:)

    prisegu internetinės parduotuvės nuorodą: http://www.dabao.lt/lt/make-up-for-life.html

    ReplyDelete
  5. Kai dar buvau neprisiauginus blakstienų, panašų dalyką pasidarydavau pati. O atrodydavo blakstienos tikrai labai gerai, aišku tai užtrukdavo iki pusvalandžio, tačiau realiai vaizdas buvo itin geras.

    Procesas toks: pasitepi besibaiginėjančiu blakstienų tušu, tada pasiimi vatos tamponėlį, jį praskiri ir su antakių šukelėm pašukuoji tuos pūkus tada su tom pačiom šukelėm tepi ant blakstienų, o ant viršaus vėl blakstienų tušo. Pakartojus kelis kartus su adata praskiri sulipusias blakstienas :D čia kreivarankės reiktų atsargiai

    Žodžiu, tai kartoji ilgai, kol prie blakstienų pakankamai daug prilimpa tų pūkų ir jie nusidažo, blakstienos pailgėdavo ir pastorėdavo :)

    ReplyDelete
  6. hmm, kažkaip nemanau, kad norėčiau išleisti tiek pinigų ant blakstienų tušo... yra ir pigesnių alternatyvų :) ir apskritai, neteikiu daug dėmesio blakstienių tušams, kadangi dar neturėjau tokio, kuris būtų tikrai WOW

    ReplyDelete
  7. as neseniai sunaudojau korejietiska tusa, ten irgi su tais fibers. bet ten uztenka tik viena karta prabraukt blakstienas ir efektas kaip foto, tris kart nereikia :D minusas- gan sunkiai nusivalo. bet uztai nebyra, netrupa, netepa.. kaina 12 doleriu uz 2 vnt :))

    ReplyDelete
  8. Anyžiai, kadangi priemonė ne mano (pasiskolinau iš draugės), tad artimiausiu metu palyginamosios nuotraukos padaryti nebepavyks :) Bet jei tik turėsiu laiko ir galimybės leis - būtinai :)

    ReplyDelete
  9. Huston, ačiū už nuorodas ir konkrečių gaminių rekomendacijas. Iš tiesų smagu pasidomėti ir tavo minėtaisiais :) Be jokios abejonės - tokie produktai tikrai ne kasdieniam naudojimui. Jei ne dėl efekto, tai dėl laiko sumetimų. Ir, kas be ko, kainos.

    ReplyDelete
  10. PoloBear, dėkoju už pasidalijimą nuostabiu receptu. Tikiu, kad efektas turėtų būti labai labai panašus :)

    ReplyDelete
  11. Les Sacrifies, čia jau asmeninis kiekvienos mūsų požiūris - vienoms tai atrodo reikalinga ir svarbu, o kitoms ne. :) Visi tušai panašūs ir funkciją suteikia tą pačią.

    ReplyDelete
  12. gegute, Too Faced nuvalyti irgi tenka stipriai privargti :) Būtų smagu išmėginti ir tavo minėtąjį, būtinai pasidomėsiu :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite