9.11.13

APŽVALGOS: ADOREBOX LAPKRITIS

Lapktičio mėnesio Adorebox grožio dėžė nustebino ypatingai dideliu dėmesiu natūraliems produktams.Pastarosios turinys tiesiog trykšte tryško skirtingais kvapais, aromatais ir ataskoniais.
Nenuostabu, kad šio mėnesio pagrindinio produkto pozicijoje įsitvirtino itališkos "Di Palomo" kūno priežiūros kosmetikos linijos gaminys - kūno losjonas/dušo žėlė (225ml, kaina 44lt). Tiesa, visa Di Palomo linija orientuota tiesiog į malonų produktų aromatą nesigilinant į pačios kosmetikos veikliąsias sudedamąsias dalis ar tikslines priemonės funkcijas. Priemonė iš tiesų kvepia labai lengvai ir maloniai, yra ypatinai lengvos želės pavidalo konsistencijos, tačiau taip ir nesupratau, už ką reikėtų mokėti 44lt - produktas savo kainos nevertas.
Kita priemonė taip pat visiškai nenustebino - Marakesh Purškalo "X leave-In Original" miniatiūra (pilno dydžio kaina 49lt) jau nebe svečias mano kosmetinės spintelėje. Tačiau priešingai, nei naudojant jį pirmąjį kartą, šį kartą efektą pastarasis davė geresni, tikriausiai dėl to, kad šiuo metu plaukų priežiūrai ir glotnumui išsaugoti skiriu daugiau dėmesio ir laiko, nei iki šiol.
Trečiasis produktas tikriausiai didžiausia naujiena mano kosmetinėse kelionėse - Marrakesh Masažinis aliejus "Earthly Body Skinny Dip" (pilno dydžio kaina 49lt.) Pastarasis teigia esąs skirtas visų tipų odai, pagamintas iš natūralių aliejų mišinio (kanapių, migdolų, vynuogių, abrikosų ir vitamino E). Produktas iš tiesų labai puikus, idealiai tinkantis kassavaitiniams savaitgalio vakarams, kurių metu yra laiko pasilepinti grožio procedūromis. Aliejus puikiai įsigeria, oda lieka sudrėkinta ir minkšta. Produktas man patiko taip pat, kaip patinka Garnier Garnier Ultimate Body Oil, o čia jau didelis įvertinimas. Tiesa, vėl negaliu objektyviai įvertinti kainos teisingumo, tačiau tuo adorebox dėžė ir žavi - esanti galimybė išmėginti įvairaus kainos rango produktus, kurių savo pačios noru nepirkčiau dėl ekonomiškumo ir kainos bei naudos neatitikimo (arba tiesiog studentiško požiūrio ir galimybių).
L'Occitane kūno losjonas sausai odai su taukmedžio sviestu (50ml 15lt) tikriausiai buvo vienas geriausių šio mėnesio adorebox atradimų. Galbūt dėl to, kad vis labiau linkstu ties L'Occitane produkcija, o gal dėl to, kad būtent tos savybės, kuriomis pasižymi pastarasis, yra tos, kurių man reikia labiausiai - ypatingo drėkinimo ir minkštinimo.
L'Occitane muilas su verbenų lapais (6lt) tikriausiai nėra tas objektas, kurį būtų naudos išsamiai aprašyti, tačiau kvapas muilo tikrai puikus!
Apibendrinus šio mėnesio grožio dėžę galiu teigti, jog visi produktai bus labai sėkmingai panaudoti. Tačiau labiau nei Kalėdų laukiu Adorebox by L'Occitane grožio dėžės, man pastaroji pati geriausia!

2 comments:

  1. Kai kažkurį mėnesį buvo Di Palomo rankų kremas, tai po savaitės naudojimo paslėpiau jį kažkur giliai giliai, kad net pati nebeprisimenu, kur. Atrodė, kad tepiesi kažkiu pakvėpintu, rankas sausinančiu geliu :>

    ReplyDelete
  2. Marija, na žinok man kažkaip tas kvapas netrukdo, gal nebesinori papildomai kvėpintis, tačiau "tinginės variacija", kai vienas produktas talpina kelių produktų funkcijas, yra labai pagirtinas dalykas :)
    Tiesa, sausinimą ir aš jau pradedu pastebėti :(

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite