18.11.13

PROJEKTAI: KOTRYNA @ LA BOUTIQUE

 
 Dar vienas projektas, kurio rezultatais ypatingai norėjosi pasidalinti su plačiąja visuomene. Prieš savaitę La Boutique, fotografo Manto Valaičio (Mantas Valaitis photography) ir vizažo meistrės Julijos (Make Up Mode by YULIA KITT) vykdytas bendras projektas "Savaitė su..Kotryna" palietė ne tik mano galvą, bet ir tiesioginę mano išvaizdą. Pagrindinė projekto idėja - La Boutique drabužių ir aksesuarų perteikimas skirtingose to paties žmogaus aplinkose ir kiekvienos savaitės dienos pavaizdavimas. Mano atveju - darbe, namuose, universitete. Pirmuoju projekto dalyviu ir žvaigžde tapau aš. Tiesa, rezultatai pranoko lūkesčius, o maloniai praleistas laikas atpirko net didžiausią nuovargį, kai pusiau apsinuoginus ir praėjus nemažą gabalą kelio sužinoma, jog į viešbutį fotografuotis neįleis.
Be galo smagu turėti tokios krypties projektų, kuriuose galima leisti sau kūrybinės erdvės bei laisvės.
Daugiau nuotraukų iš šio projekto galima rasti La Boutique facebook paskyroje, o drabužių apžiūrėti, arbatos paragauti ir leisti pussvalandį maloniam pašnekesiui galima pačiame La Boutique jaunųjų dizainerių ir kūrėjų namuose (Raugyklos g, 4A, Vilnius). Ten rasite ne tik maloniai besišypsančią visų mylimą Indrę, bet ir mane!

14 comments:

  1. Labai zavingos nuotraukos! :)

    ReplyDelete
  2. Labai fainos nuotraukos, grizus i Lietuva, butinai uzsuksiu i La Boutique!:)

    ReplyDelete
  3. Batukus irgi galima rasti La Boutique? ir ar jie silti?

    ReplyDelete
  4. Labai labai gražiai atrodai! :))

    ReplyDelete
  5. Kokia moteriška. Nuostabu!

    ReplyDelete
  6. Monika, ačiū. Nors pačius didžiausius liaupsius reikėtų skirti puikiam fotografui ir nuostabiai vizažistei, kurie net mano veidelį į žmogų paversti sugeba :)

    ReplyDelete
  7. Gema, labai labai lauksiu :) Parašyk man laiškelį prieš atkeliaudama :)

    ReplyDelete
  8. Giedre, turiu tave nuvilti - batukai iš Zaros, nė velnio ne šilti ir siaubingos kokybės, nešioju jos vos tris savaites ir jau liūdna darosi į juos žiūrint :D

    ReplyDelete
  9. Gertre, na didžioji dalis La Boutique esančių prekių orientuotos į moteris, tad ir nuotraukų kontekstas toks gavosi :)

    ReplyDelete
  10. Labai gražios nuotraukos ir nuostabūs drabužiai. :)

    ReplyDelete
  11. Goda, ačiū :) Labai kviečiu apsilankyti gyvai :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite