17.11.13

APŽVALGOS: BIO-OIL DAUGIAFUNKCIS ALIEJUS

Prieš daugiau nei mėnesį į mano nasrus papuolė visuose įmanomuose forumuose išgirtasis BioOil aliejus, atliekantis begalę skirtingų funkcijų. BioOil aliejus, kaip kad skelbia nemaža dalis informacijos šaltinių, turėtų būti laikomas kone stebuklus darančiu produktu, mat vienas produktas padeda sumažinti randus, spuogus, strijas, mimikos raukšleles, sulyginti odos atspalvį, taip pat, kaip ir kiekvienas aliejaus pagrindu sukurtas produktas, šis aliejus padeda atstatyti dehidratavusią ir savo elastingumą praradusią odą suteikdamas jai minkštumo, švelnumo ir natūralaus spindesio.
Kiekvienai iš problemų spręsti pateiktas skirtingas naudojimosi būdas. Aš šį kartą pasirinkau aliejų naudoti veido elastingumui ir švytėjimui atgauti. Patariama produktą naudoti mažiausiai tris mėnesius, po jų rezultatas turėtų matytis ryškiausiai.
Po pirmųjų naudojimo kartų didelio skirtumo nepamačiau, priešingai - oda sunkiai absorbavo aliejų, veidas šerpetojo ir pradėjo nežymiai luptis. Tačiau nenutraukus naudojimo ciklo, kiekvieną rytą veidrodyje pradėjau matyti vis labiau elastingumą atgaunančią odą. Panašu, kad aliejus iš tiesų veiksmingas
Aš aliejų naudoju vakarais, prieš eidama miegoti, tad esu tikra, jog bent kelias valandas, kurias praleidžiu miegodama, produktas gali įsigerti į odą. Ryte oda atrodo minkšta ir pailsėjusi.
Planuoju nenutraukti šio aliejaus naudojimo ir sulaukti dar akivaizdesnių rezultatų!

9 comments:

  1. Man labia patinka Bio Oil, nes gerai susigeria ir toks neriebus visai. Kazkaip nedrisau naudoti jo veidui kazkodel, o tik kunui. Bet gal reikes pabandyti, jei toks geras poveikis. :)

    ReplyDelete
  2. Pamėgink, tikrai geras produktas, ne tik kūnui, bet ir veidui :)

    ReplyDelete
  3. Gal kas nors bandė šitą strijų ryškumui mažinti? įdomu ar tikrai veiksminga :?

    ReplyDelete
  4. Kas liečia strijas, teko skaityti, kad efektyvus tik tuomet, kai strijos nėra senos, o jei jos jau įsisenėjusios - stebuklų nepadarys :)

    ReplyDelete
  5. Gal gali parašyti puslapį iš kur pirkai? Būtu labai didelis ačiū. :)

    ReplyDelete
  6. Labas, nusipirkti gali čia - http://www.pirktipigiau.lt :)

    ReplyDelete
  7. Man atrodo tas strijų naikinimas neįveikiamas... Labai įdomu bus išbandyti šį gaminį. Tikiuosi BIO-OIL daugiafunkcinis aliejus padės sumažinti strijas. Ačiū, kad dalinatės tokia informacija.

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite