13.11.13

APŽVALGOS: L'OREAL ELVITAL ARGANIN RESIST X3

Prieš kelias savaites prasidėjęs naujojo L'Oreal Elvital Arganin Resist X3 periodas baigėsi, o su juo.. baigėsi ir mano karas su masiškai slenkančiais plaukais.
Ši gydomoji priemonė nuo plaukų slinkimo susideda iš dešimties dienų ciklo, skirto aprūpinti plaukų svogūnėlį reikalingomis maisto medžiagomis ir vitaminais. Kuo mažiau aprūpintas plauko svogūnėlis, tuo plaukas silpnesnis, tad natūralu, kad ir plaukai krenta daug dažniau, nei kad galėtų kristi. Anot reklamos šis priemonių rinkinys turėtų stiprinti plauko paviršių, maitinto svogūnėlį ir padėti plaukams užaugti stipresniems bei užtikrinti mažesnį plaukų slinkimo kiekį.
Renkantis intensyvų kursą priemonę reikėtų naudoti du kartus per metus, šešias savaites, vieną kartą per dieną pagrindiniu plaukų slinkimo periodu (pavasarį ir rudenį). Poveikio palaikymo kurso atveju pakanka produktą naudoti tris kartus per metus, šešias savaites po tris kartus per savaitę. Tuomet palaikomas jau įgautas intensyvaus kurso efektas.
Aš pasirinkau tarpinį variantą - intensyvaus kurso pritaikymą trumpesniam nei šešių savaičių periodui. Naudojau priemones dvi savaites, kiekvieną dieną, po įprastinių plaukų priežiūros ritualų. Daug vilčių ir lūkesčių į produktą nedėjau, mat buvau įsitikinusi, jog plaukų slinkimo faktoriai yra vidiniai (prasta mityba, trumpas poilsis, daug streso, dinamiškas gyvenimo būdas ir tt). Tačiau jau po pirmosios savaitės pastebėjau, kad plaukų per parą išslenka pastebimai mažiau, nei iki šiol.
Labai džiaugiuosi sustiprėjusiais plaukais ir ketinu prie priemonių grįžti ankstyvą pavasarį - dabar maniškiams pakanka stiprinamojo plaukų aliejaus.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite