5.12.13

APŽVALGOS: L'OCCITANE BOX

Jau antrus metus iš eilės atraskgrozi.lt komandos projektas savo klientus šventiniu laikotarpiu džiugina išskirtine kalėdine L'Occitane box dėže, kurioje galima rasti naujų ir jau laiko patikrintų L'Occitane kūno ir veido priežiūros produktų. Praėjusių Kalėdų rinkinį galima pasižiūrėti čia, o spręsti, ar turinys progresuoja, ar regresuoja, spręsti teks kiekvienam individualiai. Viena didžiausių naujienų, mano akimis, yra tai, kad siuntinys į užsakovo namus pristatomas jau kitą darbo dieną, o nežymiai nukritusi kaina taip pat maloni smulkmena.
Šiais metais Adorebox by L'Occitane savo klientams siūlo šiuos produktus:
L'Occitane citrusinių verbenų kasdienio naudojimo šampūną (50ml. kaina 12lt.) Kasdienio naudojimo šampūnas švelniai valo galvos odą ir plauna plaukus. Sudėtyje esantis organinis verbenų ekstraktas, citrininų eterinis aliejus ir minkštinantis liepų vanduo suteikia plaukams spindesio ir purumo. Maloniai gaivus citrusinių vaisių kvapas pakelia nuotaiką ir suteikia energijos visai dienai. Tinka visų tipų plaukams. Šampūnas pasižymi itin stipriu natūraliai citrusiniu kvapu, tad patiks toms, kas mėgsta citrinines kvapų natas.
L'Occitane citrusinių verbenų kasdienio naudojimo kondicionierius (50ml. 12lt.) Intensyvaus poveikio kondicionierius akimirksniu suteikia plaukams švelnumo ir purumo. Lengvos konsistencijos, papildytas organiniu verbenų ekstraktu, citrinų eteriniu aliejumi ir švelninamuoju liepų žiedų vandeniu. Plaukai tampa paklusnūs ir lengvi. Malonus citrusinis aromatas suteikia energijos ir pakelia nuotaiką. Tinka visų tipų plaukams.
L'Occitane verbenų kūno losjonas (50ml. 15lt.) Praturtintas organiniu verbenų ekstraktu iš Provanso ir vynuogių kauliukų aliejumi, šis kūno losjonas drėkina, maitina ir švelnina odą, pakvėpindamas ją subtiliu aromatu.
L'Occitane migdolų dušo aliejus (35ml. 12lt.) Aliejus, susiliejęs su vandeniu, virsta subtiliu pieneliu, švelniai prausiančiu odą. Papildytas migdolų aliejumi, jis išsaugo hidrolipidinį sluoksnį ir subtiliai pakvėpina odą gardžiu šviežių migdolų aromatu. Nesuklysiu pasakydama, jog šis dušo aliejus yra mėgstamiausias Neretos  produktas. O jei jį mėgsta Nereta, panašu, kad mėgsiu ir aš.
L'Occitane migdolų rankų kremas (10ml 9lt). Migdolų rankų kremas, praturtintas švelninamuoju migdolų pieneliu ir glotninamaisiais migdolų baltymais, šis kremas drėkina, gražina ir pakvėpina rankas subtiliu migdolų žiedų aromatu.  Man šis rankų kremas nepatinka dėl pernelyg lengvos ir skystos konsistencijos, mėgstu labiau maitinančius, riebesnius kremus.
L'Occitane maitinamasis taukmedžių veido kremas (10ml kaina 25lt.) Specialiai sukurtas apsaugoti, maitinti ir švelninti jautrią ir dehidratuotą odą: didelė taukmedžių sviesto koncentracija (25%) intensyviai maitina odą ir veikia kaip apsauginis barjeras, leidžiantis jai kvėpuoti. Šį kremą ketinu pasilikti didiesiems žiemos šalčiams, kai veidui reikės ypatingos apsaugos ir priežiūros.
Be šių pagrindinių produktų buvo galima rasti kelis prabangesnių priemonių mėginukus: L'Occitane Taukmedžių valomoji-gaivinamoji veido servetėlė, L'Occitane gaivinamosios verbenos servetėlės rankoms ir kūnui, L'Occitane migdolų kūno kremas, L'Occitane šlamučių paakių kremas, L'Occitane šlamučių veido kremas.
Dėžutės turinys lengvai panaudojamas ir pritaikomas kasdienėje kūno ir veido priežiūros rutinoje, tačiau nepaisant aukštesnių nei vidutinės produktų kainų, produktai nėra ypatingai ekonomiški ar skalsūs, tad džiugu, kad atrasgrozi projektas suteikia galimybę išmėginti aukštesnių kainų produkciją neišleidžiant visos jai reikalingos pinigų sumos!

12 comments:

  1. Tas migdolu duso aliejus tai dieviskas!! O ir kvapas nosyte lepina :)
    Patinka man L'Occitane produktai, tik gaila, kad nelabai draugiski piniginei :)

    ReplyDelete
  2. Supergirl, visiškai sutinku su Tavimi! Kažkaip gaila tokias pinigų sumas leisti dušo priemonėms. Bet smagu turėti galimybę jas išmėginti tokiuose rinkiniuose, kai pilnos kainos mokėti nereikia :)

    ReplyDelete
  3. Anonymous6.12.13

    Man iš L'Occitane labai patinka rankų kremas su taukmedžio sviestu. Idealus dalykas žiemai. Visos kitos priemonės man nėra ypatingos. Be abejonės, dauguma kvepia dieviškai, bet tik už kvapą mokėti pakankamai brangiai man gaila...

    ReplyDelete
  4. Anonymous6.12.13

    O, Kotryna, ačiū už pasitikėjimą! :))
    Labai smagu, kad paminėjai mane kaip ekspertę l'occitane dušo aliejaus klausimais! :D Tu tik suklydai sakydama, kad jį mėsgtu - aš jį ne šiaip sau mėgstu aš jį naudoju kibirais kaip pamišus :D

    ReplyDelete
  5. Anonymous6.12.13

    O, Kotryna, ačiū už pasitikėjimą! :))
    Labai smagu, kad paminėjai mane kaip ekspertę l'occitane dušo aliejaus klausimais! :D Tu tik suklydai sakydama, kad jį mėsgtu - aš jį ne šiaip sau mėgstu aš jį naudoju kibirais kaip pamišus :D

    ReplyDelete
  6. Judita, visiškai sutinku :) Tiesa, kitų kvapų rankų kremai nėra tokie maitinantys ir riebūs, tad taukmedžio sviesto rankų kremas tikriausiai vienintelis, kurį drąsiai rekomenduočiau žiemos metu iš L'Occitane :)

    ReplyDelete
  7. Nereta, būna, kai produktas asocijuojasi su tam tikru žmogumi. Tai šis aliejus - tikra Nereta :)

    ReplyDelete
  8. Labuką.
    Noriu paklausti, kodėl pakeitei pavadnimą? Anas labiau patiko. :)

    ReplyDelete
  9. Labas, Saule. Šiek tiek keičiu tinklaraščio kryptį ir bandau tinklaraštį paversti labiau informatyvesniu, nei asmenišku. Tad ir pavadinimą nusprendžiau pakeisti,stipriau atitinkanti planuojamą tinklaraščio koncepiją. Tikiuosi, kad tokie pasikeitimai bus įdomūs ir naudingi ne tik man, bet ir skaitytojoms - artimiausiu metu jau turiu kelias idėjas ir kelis projektus, kuriuos planuoju išplėtoti. :)

    ReplyDelete
  10. Aaa... Na aišku. Gaila, nes iš kosmetikos naudoju tik blakstienų tušą, vietoj visų kremų - sezamų, alyvuogių aliejus. :) Kaip supratau plėtosi šią temą, o tie visi asmeniškumai man buvo kaip tik įdomesni. Žinoma, suprantu Tave - pati neseniai sukūriau asmeninį puslapį (sauleram.weebly.com), tai prieš publikuojant ką nors vis pagalvoju, ar tikrai gerai tai viešinti. Be to, kai kuriuos dalykus skiriu platesnei auditorijai, kitus - tik tam tikram žmonių ratui. Na, geriausia bus nesijaudinti ir tiesiog rašyti apie tai, ko tuo metu norisi. :)

    Ir Tau to paties linkiu! ;)

    ReplyDelete
  11. Be abejonės, geriausia daryti tai, ką jautiesi turinti, galinti ir norinti daryti.
    Maniškiams asmeniškumams už dviejų mėnesių sukaks treji, tad manau gana ots pernelyg didelės meilės sau (prieš kelias savaites paskaičiusi ankstesnius savo įrašus net susigėdau - kaip taip neapgalvotai viešindavau asmeninio gyvenimo detales, ką veikiu, kuo gyvenu ir ko siekiu. Be abejonės, tai nėra blogai, tačiau ilgainiui visa ta informacija pradeda apsunkinti - ypatingai kai suvoki, kad nemaža dalis ne tik draugų, bet ir nepažįstamų žmonių žino daugiau, nei turėtų. Ir tai iš tiesų baugina. )
    Per tuos tris metus suvokiau, kokia turėjo būti būtent šio tinklaraščio paskirtis ir labai džiaugiuosi, kad stipriai į lankas nenuėjau. Dar puikiau žinau, kad galbūt tokiu būdu stipriai rizikuoju žymiai sumažinti skaitytojų kiekį, tačiau, kaip ir pati minėjai, jaučiuosi turinti tai daryti.
    O dėl asmeninio gyvenimo viešinimo - čia kaip greitas maistas arba pop spauda - malonus ir greitas kramtymas be jokios gilesnės naudos (žvelgiant iš skaitytojo pozicijos).

    Bučkis!

    ReplyDelete
  12. Hmmm, tikrai nepavadinčiau žmogaus jausmų pasaulio pop spauda, neturinčia išliekamosios vertės.
    Pvz., ką aš prisimenu iš Tavo blogo, jo neperžvelgusi?
    Iš grožio industrijos:
    Įstrigo atminty auksinis nagų lakas, dar atsiemnu, kad Tau patiko Volume Million Lashes blakstienų tušas, koks tai kūno aliejukas, buvai nusipirkusi juodą rankinę, pakabuką su tigrais (?), prieš rugsėjo pirmą - daug visokių tušinukų. Kaip ir viskas. Aišku, tai naudinga info, bet jausmų pasaulis daug labiau domino. Pvz. rašei kažkada, kad dėl streso vėl kavą pradėjai gerti, apie savo karjeros planus, mokytojų dieną (va, ten dar buvo geltonas nagų lakas :), žiemą, kurios nemėgsti, pirmąjį rudens šaltuką, kablus, su kuriais vos paėjai. Apie brolį, su kuriuo mėgsti apsipirkinėti ir šventei su juo gimtadienį (nžn tavo, ar brolio) Aišku, labiausiai įstrigo visos svorio-mitybos transformacijos, nes ir pati turiu panašios patirties.
    Žodžiu, pasijaučiau kaip kokia manijakė, sekanti kitų žmonių gyvenimą, bet man tai visada buvo ir bus įdomu, gal todėl ir mėgstu visokius dienoraščius. Manau, kad visų žmonių gyvenimai yra tuo pačiu ir panašūs, ir skirtingi, o tai ir yra žaviausia.
    Sėkmės ;)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite