29.12.12

APŽVALGOS: ADOREBOX BY L'OCCITANE

Sausio mėnesio Adorebox grožio dėžutę nutariau praleisti, mat žiemos išpardavimai bet kokiu atveju atima paskutines "kelnes" ( jei tokių lieka po Kalėdinių švenčių), o kosmetikos priemonių tikriausiai jau ir taip esu prikaupus daugiau, nei pelinis graužikas maisto atsargų žiemai. Dėl šios priežasties vieno mėnesio pertrauka man pasirodė puiki išeitis..
Tačiau kartais atrodo, kad nuo likimo nepabėgsi, tad šį kartą Adorebox, tiesa, kiek kitokios rūšies, gavau dovanų nuo močiučių. Paprastai šios dovanoja pinigus, tačiau šį kartą giminaitės parodė itin didelį inovatyvumą ir nusipelnė didelės mano pagarbos.
 Tad, tęsdama tradiciją, rodau, kas paprastai slepiasi paslaptingose dėžėse. Tiesa, šios dėžės kaina kiek didesnė, nei įprastos(žinau, negražu tikrinti dovanų kainą, bet šiuo rinkiniu domėjausi jau seniau, tad kainas išvardyti galėčiau net pažadinta iš saldžiausių miegų), vieno mėnesio kaina siekia 59lt, tačiau neabejotinai, jei esate L'occitane priemonių gerbėjos - kaina atsiperka su dideliu kaupu.

Dėžutės turinys jau iš pirmo žvilgsnio pasirodė ypatingai vykęs, vien dėl to, kad visi gauti produktai yra paprastam kasdieniam naudojimui, tad bet kokiu atveju liks "suvalgyti", net jei šiuo metu panašaus pobūdžio priemonių turiu daugiau, nei maisto šaldytuve (nes šaldytuvas pustuštis).
 
Stiprinamasis šampūnas ir kondicionierius (75ml po 19lt). Stiprinamasis sausų ir pažeistų plaukų šampūnas, kurio sudėtyje yra natūralios kilmės augalinio derinio iš 5 eterinių aliejų (šventagaršvių, levandų, snapučių, kvapiųjų kanagų, pačiulių) ir kviečių baltymų. Skirtas pažeistų plaukų atgaivinimui ir atstatymui. Kondicionierius aprašomas kaip "išpainiojantis ir atveliantis" susivėlusius ir išsausėjusius plaukus, maitina ir įsiskverbia giliai į plauko vidų (tikiu, kad šią funkciją atlieka visi kondicionieriai). Bet kokiu atveju, plaukai ištrinkti šiomis priemonėmis tampa švelnūs, lygūs ir malonūs. Kad ir kaip nemėgstu naudoti kondicionieriaus, turiu pripažinti, kad kondicionierius tikrai mažina plaukų vėlimąsi. Vienas geriausių dalykų - malonus priemonių kvapas. Aš, iškankinta įvairiausių MEDIMIX muilų ir kitų priemonių antikvapų, tiesiog svaigstu kiekvieną kartą, kai nebereikia kvėpuoti nemaloniais aromatais.
 Kita priemonė, kurią atradau rausvojoje dėžėje - Migdolų rankų kremas "Delicious" (30ml kaina 24lt). Sudėtyje turi švelninamojo migdolų pieno ir migdolų baltymų. Kremas labai gerai drėkina ir švelnina rankų odą. Atvirai kalbant, jo aromatas manęs nesužavėjo. Prieš keletą savaičių lankiausi Loccitane parduotuvėje ir turiu pripažinti, kad radau daug malonesnių kvapų, nei pastarasis.
 Šiuo metu vis dar naudoju L'occitane rankų kremą su rožių ekstraktu, kurio kvapo negaliu pakęsti, tačiau rankų švelnumas, juo pasitepus, tiesiog nepaprastas. Kremo efektyvumą ant mano rankų įvertino net patys nepastabiausi asmenys. Taip pat privalumu laikau nedidelį kremo kiekį. Tokio dydžio pakuotė puikiai tinka kosmetinės turiniui papildyti.
 Tikriausiai savo veikliosiomis medžiagomis šis kremas perspjovė net visų laikų čempioną The Body Shop HEMP rankų apsaugos priemonę. Taip pat L'occitane šiuo atveju yra pranašesnis dėl malonios ir lengviau įsigeriančios konsistencijos ir, be abejonės, kvapo.
 Migdolų dušo aliejus (35ml kaina 12lt) savo sudėtyje turi kažko stebuklingo, kas aliejų, sąveikavus su vandeniu, paverčia kreminėmis putomis. Kaip ir priklauso aliejui, po tokių vonių oda tampa itin švelni ir elastinga. Jei iki šiol nebūčiau girdėjusi apie šią priemonę, tikriausiai būčiau pagalvojusi, kad nėra kvailesnio būdo išleisti 12lt, nei nupirkti aliejaus buteliuką, kuris išsinaudoja per vieną vartojimo kartą (na, galbūt du), tačiau Nereta sakė, kad tai pats geriausias produktas visoje L'occitane priemonių šeimynoje, o kadangi tokiu žmogumi tikiu, teko atsisakyti savo išankstinio nusistatymo ir išbandyti priemonę pačiai.
  Vis dar nemanau, kad tokios funkcijos priemonė verta daugiau, nei kelių litų iš Maximos apatinės lentynėlės, kartais smagu pasimėgauti brangiu ir neeiliniu produktu.
 Paskutinis, bet tikrai ne prasčiausias, produktas, kurį, giliai pasislėpusį juodose gelmėse, radau, tai Taukmedžių sviesto lūpų balzamas (3ml kaina 18lt). Tikriausiai tai yra pats mėgstamiausias ir labiausiai nusisekęs Loccitane dėžutės produktas, tačiau ne dėl to, kad jis pasižymėtų stebuklingu efektyvumu, o dėl to,kad nuo jaunystės turiu didelę aistrą lūpų balzamams ir vazelinams, kurios, pasirodo, vis dar nesu įgali išsigydyti.
Priemonė iš tiesų labai maloni, lengvai įsigeria į lūpas, greitai suminkština, nepalieka baltų žymių (ką neretai daro tokie balzamai). Vienas didžiausių šios priemonės privalumų - vazelinas bekvapis, tad šioje vietoje nebeturiu prie ko prisikabinti.
Taip pat dėžutėje radau įvairiausių rūšių mėginėlių, pradedant kremais ir sviestais, baigiant kvepalais. O visą kosmetikos karavaną vainikavo L'Occitane lojalumo kortelė, suteikianti papildomų privilegijų, perkant šioje parduotuvėje. Tiesa, artimiausiu metu šią parduotuvę planuoju apeiti dideliu lanku, kad nesusidomėčiau naujomis akcijomis-atrakcijomis.
Bendras vaizdas ir vertinimas labai teigiamas: visi produktai lengvai naudojami ir pritaikomi kasdieniame mirtingojo žmogaus gyvenime, o kaina, lyginant su kainomis lokalioje parduotuvėje, tikrai labai palanki (daugiau nei 90lt vertės produktai už 59lt kainą).

8 comments:

  1. O dieve. Vis skaitau skiatau tavo blogą, kiek perki kosmetikos, kremų ir kitų dalykų o nuotraukos visos natūralios.. tai vis svarstau kur t dedi tą kosmetiką ir visą kitą? Žiaurei pavydžiu visų priemonių tau!

    ReplyDelete
  2. Eleonora, nelabai supratau, ką reiškia natūralios nuotraukos. Na, nenatūralių lyg ir nebūna :D
    Kur dedu kosmetiką? Tikriausiai ten pat, kur ir kiti žmonės :)

    ReplyDelete
  3. Norėjau pabandyti ir aš šią dežutę, bet kadangi tris priemones iš penkių turiu iš anksčiau, nusprendžiau, kad neverta. :)

    ReplyDelete
  4. Ugne, tiesa, nesidomėjau tuo, bet ar buvo iš anksto žinoma, kas bus dėžutėje?:D

    ReplyDelete
  5. Nufotkink kada savo kosmetikos turtus :) Kažkada, jei neklystu, buvo, bet, manau, nuo paskutinio karto smarkiai prikaupei naujų perliukų :D

    ReplyDelete
  6. Ugne, iš tiesų viso kosmetikos kapitalo artimiausiu metu neplanuoju ir tą darau pakankamai sąmoningai. :)

    ReplyDelete
  7. Aš labai norėčiau tavo įrašo apie plaukų priežiūrą: kokius šampūnus, kondicionierius esi išbandžiusi, kokias kaukes naudoji? Aliejukus?
    Aš vis neatrandu, kažko kas labai patiktų.

    Dar klausimas ne į temą: ar tiesini plaukučius tiesintuvu, ar jie savaime tokie nuostabūs?

    Ačiū, linkėjimai, Ema

    ReplyDelete
  8. Ema, pradėsiu nuo kito galo:
    1. Ne, plaukų netiesinu, maniškiai tiesūs kaip stagarai iš prigimties, tačiau paprastai lakstau susivėlus, nes baisiai tingiu jais pasirūpinti (gėda man!). Esu gyvenime tiesinusi juos vos porą kartų, tačiau didelio skirtumo nuo natūralių nepastebėjau, išskyrus tai, kad ištiesinti jie tampa tvarkingesni, bet tvarkingumą pasiekti galima ir kitomis priemonėmis, o ne plaukų deginimu :)
    2. Ačiū už pasiūlymą, pasistengsiu artimiausiu metu padaryti tokį įrašą, tačiau tikiu, kad tai bus po sesijos (sausio viduryje)

    Linkėjimai atgal:)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite