17.1.14

ARTDECO "Color Lip Shine" lūpų dažų apžvalga

  Prieš keletą mėnesių Lietuvos ARTDECO kosmetikos stenduose  atsirado dar vienas dekoratyvinės kosmetikos, skirtos lūpų ryškinimui, produktas - Color Lip Shine lūpų dažai. Gavusi galimybę juos išbandyti nedvejojau nė akimirkos,  visuomet smagu analizuoti ne tik teoriškai pateiktas naujienų reklamas, bet ir fizinius objektus!
  Pastarieji lūpų dažai tiek savo dizainu, tiek pradine konsistencija, primena garsiuosius Chanel Rouge Coco Shine lūpų dažus, o didžiosios kosmetikos fanatikės įžvelgtų panašumą ir su Shiseido Shimmering Rouge ar Benefit Silky-Finish lipstick lūpų dažais.
  Tiesa, ne mažiau  svarbu atkreipti dėmesį ir į dažų tekstūrą. Želė pavidalo kreminiai Lip Color Shine suteikia ne tik norimą spalvą (tiksliau ne spalvą, o atitinkamą atspalvį), tačiau ir veidrodinį blizgesį. Lūpos atrodo padažytos lūpų dažais ir permatomu blizgiu. Būtent pastarasis suteikia daugiau drėgmės lūpoms, tad šios ilgesnį laiką išlieka estetiškos kondicijos, kuri žiemos metu tampa ypatingai svarbi ir aktuali kiekvienai. Tačiau mėgstančioms ypatingai intensyvias lūpų dažų spalvas šio produkto nerekomenduočiau, jis labiau patiks toms, kurios mėgsta švelnų atspalvį, o ne sodrų pigmentą. Taip pat pastebėjau, jog produktas linkęs subėgti į smulkesnes raukšleles, tad labai svarbu, kad prieš dažantis šiuo lūpdažiu lūpos jokių neturėtų pašerpetojimų ar suskilinėjimų. Taip pat rekomenduoju prieš tepant dažus įsitikinti, jog lūpų kontūras tinkamai pabrėžtas panašia lūpų pieštuko spalva, dėl lengvos želė konsistencijos papildomas štrichas lūpų pieštuku - būtinas.
  Mano mėginta 59 numeriu pažymėta vyšninė spalva savo sudėtyje turi mikro perlamutrinių blizgučių, tad šios naudojimas, kad ir kokiu madingu laikomas ateinantį sezoną, mano kasdienybėje lieka atidedamas neribotam laikui, o klasikinė raudona (nr. 29) gali pasigirti visiškai matiniu atspalviu, tačiau svarbu atkreipti dėmesį į faktą, raudonos atspalvių yra begalės ir šie tinka ne kiekvienai. Bijau, kad mano odos atspalviui pastaroji kraujo raudonumo raudona nėra visiškai tinkama.
  Ir nors pastarųjų savo favoritais laikyti nedrįsčiau, manau, jog produktas tikrai vertas dėmesio. Bet kokiu atveju Color Lip Shine lūpų dažų serijai dedu pliusiuką ir jau suradau neutralų atspalvį, idealiai tinkantį mano odai!
  O kad nebūtų nuobodu nuolat skaityti kosmetikos apžvalgų neturint galimybės išmėginti produktų realiai, GROŽIO ALTORIAUS trečiojo gimtadienio proga  GROŽIO ALTORIAUS facebook paskyroje jau netrukus turėsite galimybę laimėti tris ARTDECO COLOR LIP SHINE lūpų blizgius. Ir bijau, kad dovanų gimtadienio proga bus dar daugiau!

4 comments:

  1. Kažkaip anksčiau tavo blogas patikdavo labiau.. Nesakau, kad dabar jis iš tiesų "blogas" :D apžvalgos irgi gerai, bet kažko trūksta.. kažkur pasislėpė tavo tikroji nuomonė, parduotuvių maniakės išpažintys.. ;)

    ReplyDelete
  2. Gintare, iš tiesų, pastebėjau visa tai ir aš. Labai tikiuosi, jog artimiausiu metu parduotuvių maniakės išpažintys sugrįš. Galbūt šiuo metu asmeniniame gyvenime pernelyg daug aukštosios matematikos, akademinių darbų ir tiesiog realaus darbo :)

    ReplyDelete
  3. man ir kai kas nepatinka. tai, kad pagrinde rašai apie pruduktus iš "aukštesnės lentynos". nežinau kiek tai yra aktualu tavo skaitytojams, bet tikrai abejoju ar daug Lietuvos panelių gali sau leist pirkt art deco ar tarkim chanel kosmetiką. na, bet iš kitos puses gal čia tik mano problema, kad aš neišgaliu :D o kadangi aš šių produktų nepirksiu, tai tiesa sakant įrašo net neskaitau. nepyk.

    ReplyDelete
  4. Dalia, ačiū už nuomonę ir komentarą. Smagu girdėti tikrus atsiliepimus ir pastebėjimus.

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite