12.1.14

"DIRTY WORKS" prekinio ženklo apžvalga

   Praskriejus visoms gražiausioms žiemos šventėms ir vėl tenka grįžti prie kasdienių darbų rutinos ir įprasto gyvenimo. Tačiau mūsų kasdienybę nuolat skaidrina naujos ar tiesiog neatrastos grožio priemonės! Youtube grožio kanalų gerbėjoms DIRTY WORKS kūno priežiūros produktai nėra jokia naujiena, tačiau Lietuvos rinkai šiuos pasaulyje pripažintus produktus reikėtų sutikti ypatingai pakylėta nuotaika.
   DIRTY WORKS kūno priežiūros priemonės su taukmedžio ir kakavmedžio sviestu, migdolų aliejumi, Vitaminu E ir vaistažolių ekstraktais padeda minkštinti ir glotninti odą. Tiesa, išmėginus Dirty Works kūno prausiklį, kūno sviestą ir rankų kremą galiu patvirtinti sudedamųjų dalių, aprašomų informaciniuose lapeliuose egzistavimą - apie juos byloja vaistažolinis/citrusinis produktų kvapas. Visi produktai pasižymi vienodu kvapu, tad kvapas tampa dar ryškiau pastebimas. Gaila, tačiau mano išpuikusiai uoslei kvapas pasirodė pernelyg erzinantis, ir nors produktai iš tiesų verti dėmesio - rankų kremo konsistencija tinkama kasdieniam naudojimui, kūno sviestas pakankamai lengvas, kad jį būtų galima tepti prieš pat apsirengiant drabužius, o kūno prausiklis atlieka visas būtinas savo paskirtis - dėl nepriimtino kvapo šiuos produktus turėsiu atidėti iki tol, kol kvapas pasidarys priimtinas.
 Atsižvelgus į komentaruose išsakytą pastebėjimą apie apžvalginius produktus, nuo šiol stengsiuosi nepamiršti pateikti kelių nuorodų, kaip ir kur galima įsigyti minetųjų produktų - Dirty wokrs kūno priežiūros priemonių galite rasti  www.kaipsmilga.lt elektroninėje parduotuvėje arba, jei mėgstate šmirinėti po didžiuosius prekybos centrus, Kosmada parduotuvės konsultantai laukia jūsų išskėstomis rankomis!

6 comments:

  1. Bandyti dar neteko,na bet bent pakuotė tikrai išsiskirianti!

    ReplyDelete
  2. Reiks pabandyt :)

    ReplyDelete
  3. Na va, štai ir radau atsakymą į savo klausimą, ar vienodas produktų kvapas. Turiu rankų kremą, tačiau taip pat negaliu naudoti, nes erzina kvapas, o labai gaila, nes veikia jis puikiai. Dėl šios priežasties, tikėjausi, kad kiti produktai kvepės geriau, bet dabar abejoju ar mėginsiu dar kažką.

    ReplyDelete
  4. Ingrida, konsistencijos taip pat ne mažiau smagios, tačiau rekomenduoju prieš perkant įsitikinti, kad kvapas tau tinka ir patinka :)

    ReplyDelete
  5. Auste, jei tik tokių natų kvapai patinka - pirmyn :)

    ReplyDelete
  6. Gabriele, turiu sutikti, kad rankų kremas iš tiesų labai vaiksmingas, tačiau vargu, ar įmanoma nuolat jaučiant jo aromatą naudoti produktą :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite