10.5.14

THE BODY SHOP kūno priemonių apžvalga


Turiu pripažinti, kad nesu didelė The Body Shop priemonių gerbėja - ant rankų pirštų galėčiau įvardinti  produktus, mano nuomone, vertus daugiau dėmesio, tačiau didžioji dalis TBS produkcijos tikrai nėra mano mėgstamiausias kosmetikos nagrinėjimo objektas.

Ir vis dėlto, ADOREBOX rinkiniai padarė meškos paslaugą - panaudojusi Di Palomo dušo kremą pradėjau ieškoti ne tik kokybiškos kosmetikos, bet ir kokybiškų kūno prausimo priemonių. Tokių, kurios ne tik valytų, bet ir maitintų, drėkintų ar kitaip puoselėtų kūno odą. Tad pabaigusi visus turėtus Di Palomo, L'Occitane ir kitus kūno prausiklius nusprendžiau surizikuoti ir įsigyti visą kūno priežiūrai skirtą rinkinį iš The Body Shop produkcijos.

Visa TBS kūno priežiūros linija garsi ne tik savo konsistencija, tačiau ir gausybe skirtingų kvapų. Sunku atpasakoti, kaip sunku atsispirti nuolat kvepėti arbūzo, braškinio jogurto ar kito skonio ledais (būtent tokias asociacijas sukelia didžioji dalis TBS kvapų), tad nutariau surizikuoti pasirinkusi patį neutraliausią - alyvuogių kvapą, kuris, kaip spėjau pastebėti, patinka tikrai ne kiekvienam.
  Rinkinį sudaro penkios dalys - prausimosi kempinė, muilas, dušo želė, kūno šveitiklis ir kūno kremas. Iki šiol stipriai vengusi kūno šveitiklių pamažu pradedu suprasti jų koncepciją - TBS kūno šveitikliai pasižymi ne tik valančiomis, bet ir maitinančiomis savybėmis, tad nušveitus odą ši lieka ne tik švari, bet ir minkšta. Neretai papildomoms kūno losjono ar kūno sviesto apeigoms laiko nelieka, tad maitinantis ir minkštinantis prausiklis bei šveitiklis man pasidarė itin svarbi rytinės rutinos dalis, neleidžianti pamiršti pasirūpinti odos minkštinimu.

Tiesa, dušo prausiklis šiek tiek nuvylė - iki tol naudoti Di Palomo ir L'occitane dušo produktai turėjo daug daugiau minkštinančių ir maitinančių savybių, tad TBS, lyginant su pastaraisiais, odą sausina daug stipriau. Vargu, ar šis prausiklis vertas didesnio dėmesio nei tie, kuriuos parduoda mažiausios maisto prekių parduotuvės - efektas toks pat.

Apie kūno sviestą daug kalbėti nėra prasmės - visų išgirtas, nežinia, ar dėl mados, ar dėl savo kokybės, kremas iš tiesų riebus, tačiau pakankamai greitai susigeriantis, turintis pakankamai stiprų aromatą, išliekantį bent kelias valandas nuo kremo panaudojimo. Sviesto vertinimas priklauso nuo kainos, už kurią jį pavyksta įsigyti - Lietuvoje parduodamo 200ml talpos kremo kaina 63lt, užtat perkant jį iš UK už tokį pat kiekį sumokėti teks apie 25lt. UK kaina iš tiesų atitinka produkto kokybę, kitu atveju rekomenduoju ieškoti kitos priemonės.

Apibendrinant, rinkinys sunaudojamas, tačiau jam pasibaigus prie šio pasirinkimo tikrai negrįšiu.

11 comments:

  1. Man TBS produktai irgi asocijuojasi su mada, nes šios produkcijos kaina Lietuvoje tikrai per didelė lyginant su kokybe. Man patinka The Body Shop kūno sviestai ir lūpų balzamai, bet, prisipažinsiu, tik dėl vieno dalyko - nuostabaus ir ilgai išliekančio kvapo. O vien už tai mokėti tokią kainą man kiek per daug, tad renkuosi kitus produktus. Vis dėlto, būdama UK, kur TBS gerokai pigiau, turbūt tikrai neatsispirčiau ir prisipirkčiau visokiausių kvapų kūnos sviestų (tų, kur kaip sakei, kvepia ledais :D)

    ReplyDelete
  2. Živile, dar išbandyk TBS kanapių rankų kremą. Nors kvapas tikrai vienas baisiausių, efektas tiesiog stulbinantis!

    ReplyDelete
  3. Kotryna, pilnai su tavimi sutinku, kad kanapiu kremas slykstoko kvapelio, taciau pats kremas tikrai veiksmingas, as netgi jau ipratau prie to kvapo, greitai gal net malonus pasidarys :)) o siaip man visai patinka TBS produktai, stengiuosi uzsipirkti per kaledinius ispardavimus, tuomet kainos netaip kandziojasi, bet siaip tikrai sutinku, kad pas mus kainos per daug uzkeltos.

    ReplyDelete
  4. Ne daug TBS produktų esu mėginusi, matyt nepritampu prie mados, bet jų dušo dežė mėgstu! Tiesa, dėl kainos sutinku, pats mus kaip visada užkeltos :)

    ReplyDelete
  5. Monika, tikiu, kad prie kvapo prisideda ir psichologinis nusistatymas, kad efektyvios priemonės kvapas ne toks svarbus!

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Živile, rekomenduoju pasidomėti siuntimosi iš UK galimybe - kainos ten gerokai žemesnės

    ReplyDelete
  8. Kristina, būtinai pasidomėsiu RITUALS produkcija atidžiau. Iki šiol ji man atrodė brangesnė nei TBS, tiesa, ir kokybiškesnė.

    ReplyDelete
  9. The Body Shop kūno sviestų kaina UK kiek didesnė - jei nepataikai ant nuolaidų, nulupa virš 10 svarų :) Tačiau man jų produkcija netgi labai patinka, dažnai užsukusi neatsispiriu vienam ar kitam daiktui, ir laimė, kad nusivilti teko tik vienu produktu - jų akių želė. Paakius kažkokiais raudonais gumbais išbėrė, bet ir tai labiau tikėtina, jog tiesiog sureagavo su akių vaistais.

    Kas dėl kainų, tai jos nėra labai jau užkeltos, tiesiog mūsų atlyginimai maži. Jeigu UK minimalus atlyginimas yra maždaug 800 svarų, tai sumokėt 10 svarų už veido kremą tikrai neskauda. Tiesiog mes gyvenam tokioj šaly, kur žmonių darbas įvertinamas tik žodžiais, o darbdaviai per gobšūs, kad pridėtų kokį bonusą prie algos, svarbu gi kad tik patiems pinigų nepritrūktų :)

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Giedre, apie atlyginimus iš tiesų gali užvirti arši diskusija, tad UK šiuo atveju pranašesnė tikriausiai dažnomis didelėmis nuolaidomis, kurių metu garsiųjų TBS kremų galima įsigyti po kelis svarus.

    Bet kokiu atveju, laukiu atsiliepimų apie TBS veido priežiūros linijas, kurias iki šiol teko uostinėti tik draugės kosmetikos lentynėlėse :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite