23.7.14

SIMPLE "Kind To Skin Replenishing Rich Moisturiser" veido kremo apžvalga

 

Pusmetį praleidus prie UK skin care industrijos ir rinkos analizės,  į mano akiratį pakliuvo kelios akivaizdžiai visose srityse pirmaujančios veido priežiūros linijos. Viena jų - SIMPLE produkcija, pasitaikanti kone pas kas antrą Anglijos kosmetikos (ir ne tik) vartotoją. Tad kokie stebuklai paviliojo birtus ir kodėl apie šį produktą Lietuvoje vis dar nekalbama?

Tikriausiai pradėti reikėti nuo apgailėtinai juokingos kainos. Paprastai nesu iš tų žmonių, kuriems "viskas atrodo per pigu", pinigai ant medžių neauga, tad paprastai atradusi pigią, tačiau efektyvią priemonę tiesiog džiaugiuosi savo "apsukrumu" ir "įžvalgumu". Šiuo atveju kaina iš tiesų juokinga - priemonės pardavimo kaina prasideda nuo 2,46 svaro (šaltinis čia). Kitas kriterijus, darantis kainą dar juokingesne, yra produkto kiekis. Ne paslaptis, kad didžioji dalis veido kremų parduodama 50ml talpos taroje. Jei produktas brangus, pasitaiko ir 30ml.  Gavus priemonės 75ml jaučiamės ponais, o šios priemonės net 125ml. Padalinus kainą iš 2,5 karto (skaičiuojant kainos proporciją pagal klasikinį 50ml produkto kiekį) iš minėtosios kainos telieka 0.98 angliški centai. Panašu, kad net konvertavus į lietuvišką piniginę išraišką už tokią pinigų sumą teišgalėtumėm įsigyti prabangesnio muilo gabalėlį iš "Maximos".

Pats produktas stebėtinai malonios konsistencijos. Tiesa, nėra pats ekonomiškiausias produktas šioje žemėje, konsistencija primena lengvą kūno losjoną, tad padauginti jo nėra sunku. Kita vertus net ir padauginus produkto oda jį pasisavina ypatingai lengvai. Naudoti šią priemonę galima tiek ryte, tiek vakare (naudoju ją ir vidury dienos, jei tuo metu turiu pakankamai prabangos pasidaryti naminę pertrauką nuo rytinių ir vakarinių darbų), oda akimirksniu tampa sudrėkinta, minkšta ir elastinga. Didelis produkto kiekis leidžia dosniai kremu tepti ne tik veido odą, tačiau neaplenkti ir kaklo bei dekolte sričių.

Tiesa, esti ir keli kabliukai, į kuriuos derėtų atkreipti dėmesį renkantis tinkantį produktą. Kadangi priemonė tinka bet kokiam odos tipui ir bet kuriai amžiaus grupei, akivaizdu, kad joje nerasime tam tikroms veido problemoms gydyti reikalingų ingredientų ar veikliųjų sudedamųjų dalių. Iš esmės kremas nedaro nieko išskyrus drėkina veido odą, tad produktas tiks toms, kurios neturi didesnių veido odos problemų ir nori išlaikyti odos elastingumą, stangrumą bei palaikyti tinkamą odos vandens balansą.

 Bet kokiu atveju produktą rekomenduoju turėti visoms - toms, kurios veido priežiūrai neskiria daug dėmesio ir laiko šis produktas gali tapti amžina dogma (kokia tėvų laikais buvo laikomas visų galų meistras NIVEA Creme kremas), o kosmetikos ir grožio produktų nacėms tai bus priemonė, kurios norėsis griebtis pavargus nuo nesėkmingų idealios kosmetikos paieškos.

Akivaizdu, kad paprastumas žavi ir retai kada nuvilia, o produktų linijos pavadinimas, panašu, kad buvo parinktas taip taikliai, kad net šmaikštauti nesigauna. 

4 comments:

  1. Nepaisant savikainos, numanau, jog atvežta produkcija į LT parduotuvėse kainuotų kokius triskart brangiau nei UK ir vėl turėtume prabangos prekę, kuri visur kitur nei brangi, nei prabangi.:D

    ReplyDelete
  2. Ieva, visiškai sutinku su tavimi!

    ReplyDelete
  3. As naudojau simple paakiu krema.Rezultatas, kaip nustate kosmetologe-dehydratuoti paakiai. Daugiau nebeeksperimentuoju su piguciais.

    ReplyDelete
  4. Agija, paakiai - itin delikati veido zona :) Su ja eksperimentuoti iš tiesų ir nereikėtų :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite