21.7.14

"Germaine de Capuccini" odos priemonių sistemos apžvalga

           Kartas nuo karto tenka susimąstyti apie tai, kokiais kriterijais remiantis nustatoma veido priežiūros priemonių kaina - ar visuomet brangus produktas garantuoja aukščiausios kokybės ingredientus ir maksimalų priemonės veikimo mechanizmą? O galbūt priešingai - pigūs produktai ne mažiau efektyvūs nei brangieji, prieinami ne kiekvieno kišenei?
          Galiausiai egzistuoja trečiasis, mano galva vienas logiškiausių kainos nustatymo kriterijų - profesionali, kosmetikos žinovų naudojama kosmetika. Ta, kurios rasti nepavyks ne tik Švenčionėlių "maisto prekėse", bet ir visagalėje "Maxima bazėje" ar kosmetikos mylėtojų ir ištikimų supermamų forumų lankytojų išgirtoje "Kristutėje".
            Šį kartą, prieš pradėdama O.D.A veido priežiūros priemonių naudojimo ciklą, nutariau nagus ir liežuvį pagaląsti į ispaniškos profesionalia vadinamos Germaine de Capuccini odos priežiūros kelioninį priemonių rinkinį (originalaus dydžio priemonių tikriausiai nė neįpirkčiau). Tiesa, maloniai nustebino faktas, kad kelioninio rinkinio dydis nėra toks mažas - vietoj 50ml pavyko gauti 30ml, vietoj 125ml gavau 50ml produktų. Kiekis pakankamai didelis, kad būtų galima susidaryti pakankamai objektyvią nuomonę apie priemonių efektyvumą.
               Hydracure Hydractive Cream drėkinamasis kremas skirtas normaliai/mišriai odai tikriausiai buvo didžiausias rinkinio atradimas - nuostabiai šilkinė kremo konsistencija į odą susigeria akimirksniu. Oda lieka sudrėkinta ir minkšta, o jaučiamas lengvas dilgčiojimas leidžia daryti begales prielaidų apie tai, "kiek daug gerų dalykų šiuo metu vyksta mano odoje dėl stebuklingo kremo molekulių skverbimosi". Kvapas išduoda, kad priemonės kaina turėtų ramiai perkopti šimto litų zoną (neklydau, 50ml kremo kaina 143lt), tačiau jausmas toks malonus, kad nejučia pasimiršta nežmoniška priemonės kaina - nesąmoningai imi pradėti skaičiuoti, dalinti, sudėti, kiek procedūrų pas kosmetologą galėtum iškeisti į šio mažo stebuklo buteliuką ar kitais būdais buržuazijos metodais prasimanyti pinigų.
              High Tolerance Lotion odos losjonas nepaliko tokio didelio įspūdžio kaip Hydracure kremas, tačiau dėl to veikiausiai kalti mano įsisenėję veido priežiūros ritualai, kurių sąraše žodžio "losjonas" rasti nepavyktų - visuomet losjonus laikiau vienais nereikalingiausių veido priežiūros priemonių, švaistančių ne tik pinigus, tačiau ir brangų žmonių laiką. Panašu, kad iš šio požiūrio neišaugau, ir ši prabangi priemonė teatstojo malonaus kvapo "vandenėlį".
              Bene mažiausiai ovacijų sulaukė "High Tolerance Cleansing Milk" valomasis pienelis - pastarojo nei pagrindinės veikimo funkcijos, nei kvapas nesužadino didelių jausmų mano širdyje. Nuvalius nuo veido makiažo likučius šia priemone veidas lieka sunkus ir reikalauja papildomos vandens terapijos, net jei pastaroji odai nėra pati didžiausia draugė. Šį produktą su mielu noru tenaudočiau ypatingu atveju, kuomet nėra normalių veido valymui skirtų sąlygų.
               Bet kokiu atveju priemonių rinkinys iš tiesų vertas didelio dėmesio ir nemažų liaupsių. Galbūt pilnos talpos produktų nepirkčiau, tačiau ne dėl to, kad nepatiktų, o dėl to, kad be galo smalsu išmėginti kitas eilėje laukiančias veido priežiūros priemones, kurios pastaraisiais mėnesiais tapo daug įdomesnės nei dekoratyvinė kosmetika. Tačiau faktas, kad priemones (ar bent dalį jų - valomasis pienelis taip ir liko nuskriaustas gulėti giliai kosmetikos sąvartyne) su dideliu apetitu suvartojau nuo pradžios iki galo pasako daugiau, nei galėtų pasakyti bet kokios produktų apžvalgos.
                Tiesa, Germaine de Capuccini produkcijos aptikau tik oficialiame platintojais save vadinančiame Femina Bona puslapyje (spausti ant žodžio čia) ir keliuose neaiškaus plauko kosmetika prekiaujančiuose tinklapiuose. Mano galva protingiausia naudotis reputaciją turinčiu Femina Bona vardu ir paslaugomis.
                O aš keliauju adaptuoti savo odos O.D.A priemonėms!

2 comments:

  1. kalbant apie pienelius, iš vienos geros kosmetologės esu girdėjusi, kad pienelio JOKIU BŪDU negalima palikti nenuplauto ant veido, nes taip ant jo pasilieka visi nešvarumai ir makiažo likučiai :) taip išeina, kad jį nuplauti yra būtina

    ReplyDelete
  2. Neringa, galbūt būtent dėl šios priežasties pienelis man pasirodė kone nereikalinga veido priežiūros priemonė :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite