6.6.15

COVERDERM "Concealing foudation" kremo apžvalga


Kiekvienai pažįstamas jausmas, kuomet po ilgų naktinėjimų švenčiant ar dirbant kitą rytą pajuodusius paakius ir papilkėjusių veidą gėdingai tenka slėpti po plačių akinių ir pudros sluoksniu. Šiandienos apžvalga - pasakojimas apie Coverderm Classic Concealing foundation maskuojamąjį produktą ir jo daromus stebuklus, padėsiančius pamiršti ne tik storus pudros sluoksnius, bet ir akinius. 

Pradėkime nuo pagrindinės kremo funkcijos - užmaskuoti bet kokius netobulumus. Kremas tinkamas tokiems žymiems ir akivaizdžiai matomiems nelygumams kaip pigmentinės dėmės, nudegimai, apgamai, kraujosruvos, rožė (rosacea), randai ar tatuiruotės. Apie aknės paliktus randelius tikriausiai kalbėti nė neverta. Akivaizdu, kad kremas turėtų užmaskuoti viską.

 Priemonė pasižymi labai kieta tekstūra, kuri, susiliejus su kūno temperatūra sušyla ir suskystėja. Ir visgi, aplikuojant šią ant veido jaučiamas sausumo pojūtis, tad sausesnės odos savininkėms neabejotinai reikėtų pasirūpinti intensyviu veido drėkinimu. Kremas iš tiesų nepaprastai gerai maskuoja bet kokius nelygumus, tačiau turi odą džiovinantį efektą. Priemonė žada 24 valandas trunkantį maskuojamąjį efektą, kuriam nebaisus net vanduo ar prakaitas ( net sušlapinus veidą vandeniu ant rankštuosčio produkto nelieka nė pėdsako - priemonė iš tiesų puikiai sukimba su oda ir išlieka iki kol bus nuvalyta stipriomis makiažo valymo priemonėmis). Kremas turi apsauginį SPF30 filtrą, tad papildomai rūpintis apsauga nuo saulės nereikės.

Pudra aprašoma kaip hipoalerginė, tinkama naudoti kiekvieną dieną, tinkanti visiems odos tipams ir nekemšanti porų. Kone kiekvienas faktas kelia įtarimą - sausai ir į sausėjimą linkusiai odai kremas tikrai gali netikti, porų kimšimas - labai įmanomas, mat kremo pagrindą sudaro parafinas, o ar po kasdienio parafino sluoksnio naudojimo savo veide turėsime sveiką odą? Abejonių kyla nemažai, tad mano asmeninės rekomendacijos būtų šį produktą naudoti tik probleminėms vietoms: konkrečiam spuogui, patamsėjusiems paakiams, apgamėliui etc. T.y priemonę naudoti ne kaip kreminę pudrą visam veidui, o kaip tikslinį korekcinį produktą.

Taip pat pakalbėkime apie tą natūralų efektą, kurį suteikti žada Coverderm. Tokį efektą žadantis produktas iš tiesų natūraliai atrodys tik įdėjus daug pastangų į šio padengimą, tepant priemonę itin plonu sluoksniu ant problematinių odos vietų (esant reikalui geriau tepti kelis plonus sluoksnius, nei uždėti vieną storesnį), tačiau tepant šį ant viso veido dėl didelio maskavimo visgi susidaro "negyvos odos efektas", kurį būtina pakoreguoti kitomis skaistinamosiomis priemonėmis. 

Mano asmeninis šio produkto naudojimas kiek nestandartinis. Coverderm naudojant tik paakių zonai ir keliems naujai atsiradusiems spuogeliams galima susikurti natūraliai sukontūruoto veido efektą, kuomet ant odos nesimato nė vienos korekcinės priemonės žymės. Naudojant itin šviesaus atspalvio maskuoklį po akimis ir ties labiausiai išsikišusiomis veido vietomis galima sukurti natūraliai spindinčio sveikata veido efektą. Atspalviams sulyginti rekomencuoju naudoti drėkinamąjį Uoga Uoga BB kremą, kuris visiškai nemaskuoja, tačiau suteikia veidui tam tikro atspalvio. Šiam susimaišius su prieš tai padengtomis įšviesintomis veido vietomis oda tampa natūraliai idealios tekstūros: minimalūs odos defektai lieka paslėpti, o oda tampa natūraliai švytinti, gaivi ir vis dar be makiažo! Svarbu nepamiršti, jog net ir nematomas priemones vakare būtina kruopščiai pašalinti makiažo valymui skirtais produktais. Kitu atveju užsikimšusios poros - garantuotos.

Priemonę galima įsigyti firminėse ERDESA parduotuvėse, produktas parduodamas 15ml talpos pakuotėse. 

Produkto sudėtis: Paraffinum Liquidum, Cera Alba, Titanium Dioxide, Magnesium CArbonate, Talc, Propylparaben, Parfum, Cl 77491, 77492, 77499, 77007

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite