6.6.15

COMODYNES Savaiminio įdegio servetėlių apžvalga


Kiekvieną kartą grožio pasaulyje pavykus atrasti naują kosmetikos ženklą mano širdis dainuoja, o mintyse kirba begalės smalsumo minčių. Ar veiksminga? Ar patogu? Ar naudinga? Ar ekonomiška? Neretai informacijos internete pavyksta surasti tik apie populiariuosius prekinius ženklus, o kiek smulkesni lieka antrame plane. Tad pamažu tenka naujos kosmetikos paieškas tikrinti savo kailiu. Naujas, iki šiol dar nebandytas prekinis ženklas - COMODYNES. Pastaruoju prekiauja neseniai atsidariusi internetinė parduotuvė tiesioggrazi.lt.

Tad pradėkime nuo COMODYNES prekinio ženklo koncepcijos. Tai - prekinis ženklas urbanistiniam miesto dinamikoje gyvenančiam žmogui. Pagrindinis tikslas - efektyvus, patogus ir kompaktiškas priemonių panaudojimas. Pirminis ženklo produktas, sulaukęs daugiausia dėmesio grožio pasaulyje - vienkartinės makiažo valymo servetėlės. Nuo to laiko praktiškumo idėja tapo skiriamuoju COMODYNES kosmetikos ženklu, o gamintojai savo klientams šiuo metu gali pasiūlyti ne tik vienkartines makiažo valymo servetėles, bet ir veido kaukes, pilingus bei savaiminio įdegio servetėles. Būtent pastarosios - šio vakaro taikinys.

Pirmieji vasaros karščiai reikalauja demonstruoti daugiau nuogo kūno, o su juo į grožio estradą išlenda dar viena grožio tragedija - baltas it sūris kūnas. Tad kol pavyksta pasiekti natūralų (arba dirbtinį) įdegio efektą į pagalbą atskuba savaiminio įdegio produktai.

Kaip žinia, didžioji dalis savaiminio įdegio produktų nuo senų laikų kelia didelį galvo skausmą - nemalonus kvapas, netolygus produkto paskirstymas, sunkus priemonės nuvalymas, nenatūralus atspalvis.. Neretai savaiminio įdegio kremai turi daugiau trūkumų, nei privalumų.

Comodynes savaiminio įdegio servetėlių privalumas - galimybė reguliuoti įdegio intensyvumą renkantis skirtingo atspalvio ir trukmės priemones. INSTANT TANNING. ONE DAY COLOR - spalva vienai dienai. Nuplaunamo kojų įdegio servetėlės - vos patepus suteikia natūralų, spindintį įdegį, kojos išlieka įdegusios odos atspalvio ir sudrėkintos visą dieną. Servetėlių aktyvieji ingredientai odą veikia trejopai: suteikia įdegį, maitina ir šis poveikis išlieka 24 valandas. Vienos servetėlės užtenka abiems kojoms iki kelių. Įdegis nuplaunamas vandeniu. SELF-TANNING. NATURAL&UNIFORM COLOR. Natūralios spalvos savaiminio įdegio servetėlės - Vos per 3 valandas suteikia natūralų, tolygų ir saugų įdegį veido, kaklo ir iškirptės srities odai. Įdegis laikosi 3 dienas. Įdegio spalva priklauso nuo odos tipo, nes įdegio intensyvumas prisitaiko prie tikrojo odos atspalvio, todėl natūraliai įdegusios odos spalva suteikiama tiek šviesiai, tiek tamsiai odai. Tinka visiems odos tipams. SELF-TANNING. INTENSIVE&UNIFORM COLOR. Intensyvios spalvos savaiminio įdegio servetėlės. Naujosios intensyvios spalvos įdegio servetėlės vos per 3 valandas suteikia gilesnį, intensyvesnį, ilgai išliekantį įdegį veido, kaklo ir  dekolte sričiai. Įdegio atspalvis, panaudojus vieną intensyvios spalvos servetėlę, yra toks pat, koks gaunamas 2 dienas iš eilės panaudojus natūralios spalvos servetėles. Įdegis išlieka 3 dienas. Spalva priklauso nuo odos tipo,  įdegio intensyvumas prisitaiko prie tikrojo odos atspalvio, todėl natūraliai įdegusios odos spalva suteikiama tiek šviesiai, tiek tamsiai odai. Priemonės tinkamos visiems odos tipams.

Vienos servetėlės visam kūnui nepakanka, tačiau pykti nėra ko - produktas pozicionuojamas kaip konkrečių kūno vietų įdegio priemonė, o šioms vienos servetėlės pakanka su kaupu. Ir visgi priemonė  tinkama  tiek kojų, tiek rankų bei dekoltė sričiai, tačiau tokiu atveju tenka naudoti kelis servetėlių vienetus (pakotėje jų yra 8).

Įdegio servetėlės - idealus variantas norint momentinio savaiminio įdegio šventės metu ar kitomis progomis, kuomet nėra reikalo tamsinti viso kūno, tačiau norisi patraukliai atrodančių kūno vietų. Ar rekomenduoju? Tikrai taip!

2 comments:

  1. Typo viena karta nusiprausi ir viskas? Bisk trumpokai sakyciau laikosi :) as vakar garnier serveteles kojoms panaudojau, vakare tokia grazi spalva buvo,o ryte prabudus pamaciau kad vietomis negraziai prasitryne spalva ir biski margos kojos liko :(

    ReplyDelete
  2. Sandra, na atsargiai prausiantis gal ir išliktų kiek ilgiau, bet aš mėgstu šiek tiek su dušo plaušine patrinti kūną, tai iš esmės pagrindinė spalva kaip ir nusiplauna.. Va man jau Garnier savaiminių įdegių kol kas su kaupu pakanka, nes kiek bebandyčiau - vis dryžuota arba morkos spalvos :D

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite