7.6.15

FRESHDELI "Funky Cherry" kvepiančios žvakės namams apžvalga

Lietuva ir vėl turi kuo pasigirti. Šį kartą - kokybišku ir unikaliu rankų darbo produktu - FRESHDELI žvakėmis. Ir nors pastarosios sunkiai įsipaišo į kasdienį grožio tinklaraščio turinį, su naujienomis, kurias išmėginti atsiuntė patys gamintojai, pasidalinti be galo smagu. Ypatingai tuomet, kai atsiliepimai labai teigiami.

Freshdeli žvakės papildytos natūraliais aliejais, pagamintos iš sojų pupelių, tad dega kone du kartus lėčiau nei įprastos parafino žvakės. Šių sudėtyje nėra toksiškų ar kenksmingų organizmui ingredientų. Degimo trukmė - apie 60 valandų. 

Produktas atkeliauja be galo dailioje kartoninėje dėžėje, puikiai tinkančioje ne tik pagyvninti namų interjerą, tačiau ir dovanoti draugams. Žvakės kvapas be galo lengvas ir malonus, ši savo aromatą nestipriai skleidžia net neuždegta, tad kambarys nuo pirmosios žvakės išpakavimo akimirkos pakvimpa saldžiais vyšnių žiedais, primenančiais vaikystėje pamėgtus vyšninius saldainius. 

Ar rekomenduoju? Taip, jei ieškote neutralios dovanos artimam bičiuliui ar norite lengvo ir gaivaus aromato savo namuose.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite