29.6.15

GROŽIO DRAUGAS "Grožio dėžė" apžvalga

Grožio dėžė - naujas internetinės parduotuvės "Grožio draugas" projektas, siūlantis vienoje vietoje išmėginti begalę skirtingų naujų ir laiko patikrintų produktų kokybę. Ir nors grožio dėžės koncepcija puikiai žinoma iš anksčiau kitų prekinių ženklų organizuojamų projektų, šis turi savo žavesio, o gavus išmėginimui vieną tokių vienintelė mintis, kirbanti galvoje "norėčiau tokią dėžutę gauti dovanų!".

Ir visgi, jei iki šiol su grožio dėžėmis susidurti nepavyko, pradėkime apie jas nuo pradžių. Tai - grožio rinkiniai, sudaryti iš skirtingų gamintojų produktų, paprastai parenkamų pagal tam tikras prieš tai parengtas apklausas pirkėjui arba algoritmus (sutikime, nė viena paauglė neapsidžiaugtų gavusi tokioje dėžutėje priešraukšlines priemones). Pagrindinė idėja ta, jog užsakymo metu išlaikoma paslaptis apie dėžutės viduje esančius produktus ir iki pat šios pristatymo nežinoma, kas slepiasi šio mėnesio dėžutėje. Kiekvienas gamintojas paprastai vienaip ar kitaip būna aprašytas kaip bendradarbiaujantis prekinis ženklas, tad, nors tiesiogiai žinoti su kokiais produktais turime reikalų nepavyks, visgi prekiniai ženklai lieka aiškūs.

Birželio mėnesio dėžutės turinys buvo itin gausus kokybiška, tačiau ne visiems girdėta veido priežiūros kosmetika: lietuviškas „You&Oil“ natūralus rankų darbo muilas, lietuviškas "Makeness" natūralus abrikosų kauliukų aliejus, nedidelis "monoi" kieto aliejaus mėginukas, nepaprastai kompaktiškas "Uoga Uoga" kelioninis priemonių rinkinys, prancūziškas "Avril" akių makiažo valiklis, begales komplimentų iki šiol sulaukęs "Avon" nagų lakas geliniu pagrindu, "L'Occitane" rožių kvapo rankų kremas ir dėžės pažiba - "Royal Beauty Blender" makiažo kempinėlė. Taip pat dėžutėje galima rasti kelis produktų mėginukus.

Ar rekomenduočiau išmėginti Grožio Dėžutės paslaugą? Tikrai taip!  Kaina 20 €, tuo tarpu gaunamų produktų vertė viršija 50€, arba, skaičiuojant kitais matais - už originalalią Bauty Blender kempinėlės kainą gaunate ne tik ją, bet ir begalę kitų kokybiškų laiko patikrintų ir kitų kosmetinių stebuklų.

Grožio dėžė - nepaprastas būdas nustebinti draugę ir pačią save. Ir jei vis dar šventai tikite, kad iki šiol grožio rinkoje išbandėte visus įmanomus kosmetinius stebuklus, neabejoju, kad Grožio Draugas vis dar gali maloniai nustebinti, pateikdamas naujų, dar neatrastų grožio kūrinių. 

4 comments:

  1. O galima grožio dėžutę susidaryti pačiai?Aišku pagal atitinkamą kainą :)

    ReplyDelete
  2. Labas, Kamile!

    Nuoširdžiai - nežinau :) Visgi manau, kad daugelį produktų galima įsigyti atskirai, o užsisakinėjant grožio dėžę galbūt galima nukreipti ties savo asmeninėmis preferencijomis :)

    ReplyDelete
  3. Baltas pavydas - nebespėjau užsisakyti šios dėželės, o turinys tikrai laaabai džiuginantis! Tikiuosi, jų bus ir daugiau, kai dar buvo "Adorebox", dažnai užsisakydavau, pasiilgau to džiaugsmo ir nustebimo kaskart išpakavus :)

    ReplyDelete
  4. Živile, dėžutė iš tiesų labai vykusi! Net galiu sakyti, kad pranoko iki tol mėgtą Adorebox :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite