25.6.15

ANNY nagų priemonių apžvalga

Su ANNY kosmetika pirmą kartą susipažinti pavyko vartant lietuviškus internetinius grožio portalus. Pastarieji kone kiekviename jų buvo vadinami geriausiomis iki šiol atrastomis nagų priemonėmis, pralenkiančios garsiuosius Essie, ORLY ar O.P.I nagų lakus. Žinoma, neretai internetinėmis apžvalgų nuomonėmis pasitikėti sunku, mat kiekvienai didesnei grožio tinklaraščių sekėjai gerai žinoma, jog nemažą kiekį produktų autorės gauna iš tiekėjų nemokamai. Ir visgi, visuomet norisi tikėti, kad atsiliepimas sąžiningas ir nuoširdus.

ANNY nagų priemones išmėginti pavyko ir man. Ir, turiu pripažinti, kad visgi didelių liaupsių šis ne itin gerai žinomas prekinis ženklas iš tiesų vertas.  Tačiau šį kartą panagrinėkime ne spalvotus šios firmos nagų lakus, o nagų priežiūros priemones - odelių gelį, nagų stiprintoją ir kietintoją.

Visos nagams skirtos priemonės gaminamos vienoduose kvadrato formos stikliniuose buteliukuose. Buteliukų dizainas labai minimalus. Priemonės turi vienodos formos aplikatorių. Šis vidutinio storio, pakankamai lengvai valdomas net neįgudusia ranka.

Nagų odelių gelis Cuticule-off effective gel turi nefunkcionuojančią pipetę, kuri itin patogi aliejuko aplikavimui ant kutikulų. Priemonė pasižymi labai maloniu abrikosų kvapu. Pasiskirsto labai lengvai, jaučiamas vandeninis efektas. Rankos nelieka apsunkintos ar riebaluotos, po šios procedūros drąsiai galima imtis bet kokios veiklos - naguose nelieja jokio aliejaus pėdsakų, tačiau odelės iš tiesų lieka suminkštintos ir paruoštos šių korekcijai, jei būtina (aš asmeniškai nagų odelių nekarpau, tad šios auga labai gražiai ir tvarkingai, o tokia priemonė tik apsaugo nuo jų nušerpetojimo). Apie ekonomiškumą daug kalbėti negaliu - nors priemonė atrodo itin skalsi ir ekonomiška, neaišku, kaip pavyks su šia draugauti priemonei įpusėjus. Konsistencija atrodo ne itin skysta, tad tikėtina, kad buteliuke liks tam tikras kiekis likučio, kurio pipetė nepasieks.

Express nail hardener
ir Calcium nail attack 943 priemonės skirtos stiprinti ir gerinti natūralią nagų būklę. Priemonės turi patogų šepetėlį, itin greitai džiūvančią konsistenciją, stiprų nagų lakams įprastą kvapą, kalcio pripildyta priemonė turi nežymų balkšvą atspalvį. Produktai lengvai pasidengia,

Priemones galima rasti parduotuvėse Kristiana, Kosmada. Įprastinė kaina apie 13€. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, jei ieškote kokybiškų priemonių nagų gerovei puoselėti.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite