24.6.15

the Balm "Cindy-Lou Manizer" iluminuojančios pudros apžvalga

The Balm produktų kokybe stebėtis tikriausiai nereikėtų. Šiais džiaugiasi nemaža dalis Europos ir Amerikos. Ir, kaip visuomet, Lietuvos rinka lieka nuošalėje - šios kosmetikos Lietuvoje įsigyti  pavyktų tik internetu. Apie The Balm "Mary-Lou Manizer" iluminuojančią pudrą tikriausiai teko girdėti nemažai - pastaroji itin pozityviai vertinama dauglelio grožio meistrų ir eilinių vartotojų. Tačiau šį kartą panargrinėsime ne Mary, o Cindy versiją.

Pradėkime nuo Mary ir Cindy skirtumų. O vienintelis tas, kas Cindy turi daugiau rausvo pigmento, tuo tarpu Mary pasižymi gelsva, kone balta perlamutrine spalva. Mary populiariojoje spaudoje dar vadinama produktu-superherojumi, mat yra tokia universali, kad kone tinka viskam: skruostikaulių įšviesinimui, aukščiausioms vietoms po antakiais, vietoj šešėlių, ties akies kampučiais ašaros raukšlėje, virš lūpų, o kartais - net visoms lūpoms. Kaip vienam produktui - visai neblogai. Reikėtų priminti ir tai, kad Mary ypatingai tinkama net pačios balčiausios odos savininkėms.

Tiesą sakant Cindy iluminuojanti pudra daro lygiai tuos pačius darbus, kokiais apdovanota jos sesutė Mary. Vienintelis skirtumas tas, kad Cindy turi daugiau rausvo pigmento, tad šis labiau tinkamas vidutinio ar tamsesnio atspalvio merginoms. Tačiau visus grožio darbus pastarasis produkats atlieka tikrai ne prasčiau. The Balm tikrai žino, kaip vartotoją patraukti savon pusėn - intriguojantis pavadinimas, traukianti akį pakuotė, kokybiškas ir be galo kompaktiškas įpakavimas, patogus artinantis vaizdą veidrodėlis viduje ir, žinoma, itin aukšta kokybe bei pigmentacija pasigirti galintis produktas. Pakanka vos kelių dulkelių skruostams paryškinti ir suteikti papildomo švytėjimo. Šviesą atspindinčios dalelės produktą paverčia kone stebuklingu.

Produkto laikymasis ant veido priklauso šalia jo naudojamų priemonių - makiažo pagrindo, pudros, makiažo fiksatoriaus etc.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip, pudra labai skalsi, pakaks ne tik sau, bet ir mamai ar geriausiai draugei kone visam gyvenimui. Produkto kaina apie €20, lietuvoje produktas pasiekiamas internetinėje parduotuvėje topbeauty.lt, taip pat į gimtinė siunčiančioje feelunique.com

Produkto sudėtis: Mica(2), Polymethylsilsesquioxane(0), Silica(0), Isoeicosane(1), Polyethylene(1), Boron Nitride(0), Polyisobutene(1), Ptfe(1), Synthetic Wax(0), Dimethicone(3), Titanium Dioxide (ci 77891)(1), Iron Oxides (ci 77491, Ci 77492, Ci 77499)(0), Tin Oxide(2), Carmine (ci 75470)(3).

Ingredientų indeksavimas paremtas ne pelno siekiančios organizacijos ewg duomenimis: Skaičiai 0-2 pripažinti saugiais ir nekenksmingais naudojimui, 3-7 gali turėti neištirtų savybių, 8-10 pripažinti turintys aukštą kenksmingumo tikimybę.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite