23.6.15

Philosophy "The Microdelivery Peel" pilingo apžvalga


Pakalbėkime apie veido šveitimą. O tiksliau - mikrodermabrazinius produktus. Nors pastaroji grožio paslauga neretai apibūdinama tarytum stebuklas niūriame problematinės odos pasaulyje - mikrodermabrazinėms procedūroms skirtų priduktų rinkoje visgi apstu.
         
Mikrodermabrazija tai ne kas kitas, nei kokybiškas veido šveitimas (pilingavimas), kurio metu nuo odos paviršiaus pašalinamos negyvosios odos ląstelės ir skatinama kraujo mikrocirkuliacija bei naujų odos ląstelių gamyba. Tiesa, vienintelis skirtumas tarp veido šveitiklio ir mikrodermabrazijos yra tas, kad ši atliekama tam tikros rūšies mikrokristalų granulėmis.

Vienas kristalų gaminių, puikiai žinomas užsienio rinkai ir sunkiai prieinamas lietuvaitėms - Philosophy Microdelivery Kit rinkinys sudarytas iš dviejų žingsnių programos: Microdelivery Peel mikrodermabrazinio veido šveitiklio  ir aktyviosiomis medžiagomis pasižyminčio serumo.

Šiandienos taikinyje - pirmoji mikrodermabrazijos pakopa ir šveičiamosios priemonės apžvalga. Ši aprašoma kaip Vitamino C ir peptidų derinys, padėsiantis išsivalyti paviršutiniams odos sluoksniams (kaip žinia, į giluminius odos sluoksnius jokios kosmetikos priemonės patekti dar negali ir, vargu ar artimiausiais metais technologijos pažengs tiek, jog kosmetika iš tiesų tai pasiektų). Tai trijų minučių grožio procedūra, kurią nesunkiai galima atlikti namų sąlygomis (įprastai mikrodermabrazija pozicionuojama kaip grožio salone esanti grožio privilegija). Pastarasis rinkinys viešose erdvėse vadinamas revoliuciniu.

Tad kas tokio revoliucinio slepiasi šiame mažame ir visiškai pasitikėjimo nekeliančiame buteliuke? Iš tiesų pradėti reikėtų nuo tikrai vitamininio produkto kvapo. Šis iš tiesų pateisina savo pagrindinio ingrediento Vitamino C vardą. Produktas kvepia citrusais, kvapas pakankamai intensyvus ir nepatiks lengvesnius aromatus. Priemonė spalva - ryškiai geltona. Dėl šios priežasties šveitiklis naudojasi itin skalsiai: psichologiškai padauginti baltos spalvos produkto daug lengviau, nei darbuojantis su ryškia, kone neonine geltona. 

Pilingas sudarytas iš mikrogranulių, kurias vargiai pavyksta įžiūrėti plika akimi. Ir visgi šveičiant odą šios jaučiamos labai stipriai. Persistengti su tokiu koncentruotu produktu nereikėtų. Visgi tam tikra prasme yra daroma nedidelė žala veido odai. Po mikrodermabrazijos procedūros oda nestipriai parausta ir gali tekti palaukti iki dienos, kol ši grįžta į savo normalią būseną. Būtent po tokios procedūros oda yra itin imli kitiems veido produktams: serumams, losjonams bei kremams, tad reikėtų atidžiai rinktis kitą odos gražinimo žinsgnį. Kaip žinia, po mikrodermabrazijos oda dar geriau priima veikliuosius kremų ingredientus.

Visgi produktas tikrai netiks jautresnę odą turinčioms merginoms - toks šveitimams šioms gali būti tiesiog pražūtingas dėl itin agresyvių mikrogranulių (kurios, tiesa, yra ne kas kitas kaip valgomosios sodos ir tam tikros rūšies silikonų derinys, kurių visgi kartais nereikėtų bijoti). Taip pat kai kurie šaltiniai abejoja dėl stipriai išpūstos produktų kainos. Rinkinio kaina Sephoroje siekia 72 $, tuo tarpu ingredientų atžvilgiu produktas nėra laikomas visiškai nekaltu.

Ir visgi rekomendacijoms produktą pasilieku kaip efektyvaus ir kokybiško pilingo riebiai bei mišriai odai pavyzdį. Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Ar naudoju? Jau du mėnesius negaliu paleisti šio produkto iš savo ritualinės kas kelias dienas vykdomos grožio rutinos, kuomet norisi didesnės odos priežiūros. Svarbu įsitikinti, ar jūsų oda pakankamai sveika tokioms agresyvioms grožio priemonėms.

Produkto sudėtis: Peptide/Vitamin C Crystals: PEG-6, Sodium Bicarbonate, Oleth-20, Glyceryl Stearate SE, Silica, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Retinyl Palmitate, Ethylhexyl Palmitate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Tocopheryl Acetate, Sorbitan Isostearate, Tribehenin, Palmitoyl, Oligopeptide, Beta Carotene, Isopropylparaben, Isobutylparaben, Butylparaben, Methylparaben, Propylparaben

2 comments:

  1. Šis pilingas yra mano mėgstamiausias, nes pagaliau radau produktą, kuris tiktų mano reibiai veido odai.

    ReplyDelete
  2. Evelina, riebesnei odai priemonė iš tiesų gali būti tikras atradimas. :) Ar naudoji su kitais šio prekinio ženklo produktais? Būtų smalsu išgirsti nuomonę apie kitus Philosophy produktus, man asmeniškai jų mėginti neteko ;)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite