9.6.15

„L'Oréal Paris“ MAKEUP GENIUS mobili programėlė jau Lietuvoje!


Pirmadienio vakarą Vilniuje L'Oreal Paris atstovai griausmingai pristatė naują mobilią grožio programėlę "Makeup Genius", žadančią gerokai palengvinti dekoratyvinės kosmetikos testavimą ir rinkimą prekybos vietose bei sukrėsti didžiulį perversmą grožio industrijoje. 

Preciziška programėlės technologija fiksuoja veido kontūrus ir esminius taškus, todėl be vargo tiksliai uždeda makiažą ant bet kokios struktūros ar odos tono veido. Smagiausia tai, jog programėlė veika esamuoju laiku - judant jūsų veidui, mimikai ar kitiems veiksniams aplinkui, prie pagrindinių veido taškų prisitaiko ir pasirinktas makiažas ar bendras įvaizdis. Įdomu ir tai, jog dažų atspalviai reaguoja į veido tonus ir pustonius, tad ta pati lūpų dažų spalva skirtingai atrodys ant afro-amerikietės ir europietės lūpų. Deja, vienu metu programėlė fokusuoja tik vieną veidą, tad norint matyti du makiažus vienu metu teks naudoti du aparatus, kitu atveju jūsų virtualus makiažas gali "peršokti" ant draugo veido.

Turiu pasakyti, jog iki tol apie šią idėją galvojau itin skeptiškai, tačiau smalsumas nugalėjo ir programėlę pristatymo metu išbandžiau ir pati. Tenka pripažinti, jog aplikacija iš tiesų įtraukianti, kelianti nuotaiką (nors nebūtinai padedanti išsirinkti kosmetikos priemones), tačiau be galo smagi ir verčianti šią įsijungti vėl ir vėl ir vėl.

Programėlė visiškai nemokama, "App Store" pasiekiama iphone naudotojams. Taip pat šią galima išmėginti didžiųjų miestų Drogas parduotuvėse.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite