10.6.15

MICHAEL KORS "White" kvepalų apžvalga


Pripažinkime: vasara - ne tas laikas, kuomet norisi savo kūną skandinti kvapų jūrose. Idealiausia, jei pavyksta atrasti idealiai kvepiančią kūno dulksną ar gaivinamąjį puršiklį, skleidžiantį tam tikrą aromatą, tačiau leidžiantį laisvai kvėpuoti. 

Vasaros sezonu net tie patys kvapai ant tos pačios odos ir kūno temperatūros skleidžiasi kitaip, nei šaltuoju. Yra kvapų, kuriuos laikome "must have" kvapu žiemą, tačiau vasarą į šiuos žvilgsnis nekrypsta. Taip nutiko su mylimiausiais Viktor Rolf Flowerbomb kvepalais, kurie vasaros sezonu tiesiog dusina (apie Tom Ford and Narciso Rodriguez būtų sunku ir kalbėti). 

Tuomet tenka ieškoti lengvų, kiek gaivesnių kvepalų vasarai. Michael Kors White kvapas - didžiulė saldi gėlių puokštė. Pagrindines natas sudaro baltų gėlių akordai, toberoza,  ir šiek tiek žalumos. Kvapas pakvimpa frezijomis, ylang-ylang, jaučiama didelė jazmino, gardenijos, bijūno, žibuoklių įtaka. Galiausiai, išgaravus visoms viršutinėms natoms lieka lengvas gintaro, muskuso ir vanilės šleifas.

Kiekvieną kartą pauosčius kvapą norisi įsivaizduoti, kokio amžiaus, intelektinių gebėjimų, moralinių vertybių ir asmeninių įsitikinimų moteris (mergina) turėtų juo kvepėti. Pirmosios mintys, šovusios į galvą uostant Michael Kors White aromatą - "bukutė" .  Kvapas  toks, kokį merginos dėvi be didelių apmąstymų ar parfumerinių filosofinių išvedžiojimų. Kvapas kvepia tiesiog skaniai ir, turiu pasakyti, kiek banaliai. Tačiau tai tėra pirmas ir visiškai klaidingas įspūdis - vos po pirmosios kvepalų dėvėjimo valandos aromatas pasikeičia kardinaliai. Iš tuštoko ir saldaus aromato lieka lengvas švaros, gaivos ir nežymūs sultingų gėlių akordas.

Ir visgi galutinė kvepalų interpretacija - kvapas dvelkia mergaitišku naivumu. Tuo pačiu naivumu, kurį nostalgiškai prisimename iš jaunystės: su didelėmis svajonėmis, nuoširdžiomis viltimis ir romantikos gaidele. Kvapas kvepia nekaltumu ir vaikiška meile visam pasauliui.

Kvepalus galima įsigyti 30ml, 50ml ir 100ml talpos buteliukuose, kainos nuo 57€ iki 102€, fizinė pardavimo vieta - Douglas kosmetikos parduotuvės.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite