27.7.15

Lancome "Advanced Génifique Eye Light Pearl" paakių koncentrato apžvalga

Pirmadienio rytas - puikus laikas pakalbėti apie kokybiškas priemones paakiams. Šį kartą pagrindinis įrašo objektas - Génifique Yeux Light-Pearl iš Lancome. Ir nors priemonė buvo mėginėlis, šio kiekio pakako susidaryti labai tvirtai nuomonei apie produkto veiksmingumą bei kokybę.

Gamintojas produktą apibūdina kaip vieną didžiausių technologinių laimėjimų susišlavusią priemonę, vos per mėnesį laiko nuo naudojimo pradžios padėti atrodyti gyviau ir žvaliau. Šis serumas pristatomas kaip jaunystę aktyvuojantis paakių koncentratas. Pagrindinė serumo funkcija - sumažinti papilkėjimą bei  odos paburkimą aplink akis.

Priemonė iš tiesų veiksminga. Nežinia, ar dėl unikalaus aplikatoriaus, ar dėl "stebuklingų" sudedamųjų dalių, tačiau šis paakių koncentratas iš tiesų daro tai, ką žada - pamažina akių paburkimą ir šiek tiek pagyvina žvilgsnį. Tiesa, visos garbės pačiam produktui atiduoti nereikėtų - jame įtaisytas ergonomiškas aplikatorius, mano nuomone stipriai prisidedantis prie produkto efektyvumo. Šis pagamintas iš vėsinančio metalo bei elastingo elastomero, kuris leidžia perlo formos aplikatoriui judėti 80° kampu bei preciziškai pasiekti visas, net sunkiausiai prieinamas, akių kontūro vietas. Svarbiausia tai, jog produktą laikant vėsioje ar kambario temperatūroje, aplikatorius išlieka maloniai vėsus ir akimirksniu nuramina pavargusią paakių odą.

Priemonė pagaminta vandens pagrindu, o viena iš pagrindinių sudedamųjų dalių - kofeinas, padedantis sumažinti paakių paburkimą ir atgaivinti suglebusią odą aplink akis. Sudėtyje yra alkoholio, kuris, žinoma, nėra pati geriausia sudėtinė dalis, tačiau šiuo atveju šis padeda produktui lengviau ir greičiau susigerti į viršutinį odos sluoksnį.

Panašu, kad koncentrato aplikatorius pati geriausia dovana, kokią galima gauti perkant bet kokį grožio produktą. Šis toks veiksmingas, kad puikiai tiks net priemonei pasibaigus kaip viena iš paakių nuraminimo bei vėsinimo įrankių. Taip pat puikiai tarnaus ir kaip pagalbinis aplikatorius kitiems produktams aplink akis tepti.

Koncentratas apibūdinamas kaip tinkantis visiems odos tipams, priemonė neturi kvapiklių, tad teoriškai tinka ir jautresnei odai. Ir visgi jautresnės odos savininkes raginu likti budriomis - priemonėje esantis alkoholis gali dirginti ir taip ploną bei delikačią paakių zoną.

Ar rekomenduoju? Taip, jei turite problemų su suglebusia ar pavargusia paakių oda. Koncentratas iš tiesų padeda, tačiau, kaip ir visi tokios paskirties produktai, tik tuo metu, kai juos naudojate. Nustojus naudoti - efektas dingsta. Tačiau, kaip ir minėjau, viena didžiausių dovanų - priemonės aplikatorius, kurį galima nesunkiai integruoti į kasdienę paakių priežiūros rutiną net ko 20ml kaina € 72,95, įsigyti galima visose Lancome kosmetika prekiaujančiose grožio parduotuvėse - Douglas, Kristiana etc. Taip pat internetu.

Priemonės sudėtis: Water, Bifida Ferment Lysate, Propanediol, Glycerin, Alcohol Denat., Dimethicone, C13-14 Isoparaffin, Escin, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Adenosine, Caffeine, Polyacrylamide, Chlorphenesin, Polymethylsilsesquioxane, Chlorella Vulgaris Extract, Salicyloyl Phytosphingosine, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Ammonium Polyacryldimethyltauramide/Ammonium Polyacryloydimethyltaurate, Dimethiconol, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Xanthan Gum, Caprylic/Capric Triglyceride, Bis-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG 16/16 Dimethicone

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite