28.7.15

LIEPOS MYLIMIAUSIEJI

Naivu ir kiek banaloka įrašą pradėti fraze apie nepastebimai praėjusį mėnesį. Ir visgi, šis pralėkė taip greitai, kad liepos mylimiausiųjų galėjo ir nebūti - kosmetikos pasaulyje nenutiko nieko, ką būtų galima pavadinti mėnesio atradimais. Daugiausia šį mėnesį teko iš naujo atrasti iki tol pamirštus produktus bei prisiminti, už ką juos iki tol mylėjau. 

Prie liepos mylimiausiųjų fiasko prisidėjo ir kelionė į Italiją, kurios metu teko naudoti kelioninio dydžio priemones - šias paprastai sunkiai galima įvertinti ar aprašyti jų efektyvumą. Kai kurias jų naudojau ne dėl gero poveikio, o tinkamos pakuotės. Prisidėjo ir faktas, kad eilinį kartą po viešnagės Italijoje veido oda supyko, apdovanodama nemaloniais spuogeliais. Išvados - kosmetikos atradimams liepa nebuvo labai palanki. Tačiau produktų visgi yra.

Pradėkime nuo visiškai negirdėto SBC Collagen gelio - ši priemonė skirta visam veidui ir kūnui. Produktas padeda odai geriau įsisavinti veikliąsias kremų bei serumų savybes. Gelis neaprastai lengvos tekstūros, akimirksniu susigeria į odą, palieka šią keistai švelnią (nemaitina, be abejonės po jo būtina naudoti įprastines veido bei kūno priemones). Jau po kelių dienų pavyko pastebėti pirmuosius teigiamus pokyčius veido odos stangrume. Vienintelis niuansas - priemonė naudojas itin greitai ir šios Lietuvoje įsigyti nepavyks.

Anny
nagų lakai - anokia naujiema tinklaraštyje. Apie pastaruosius meiliai dainuoja nemaža dalis Lietuvos grožio tinklaraštininkių. Ne išimtis ir aš. Nagų lakai tiesiog nepaprasti. Ruošiantis kitai labai ilgai ir tolimai kelionei teko pašalinti pusę metų darytas nagų gelio procedūras ir vėl draugauti su natūralia nago plokštele. Anny nagų lakas padeda šiems atrodyti tvarkingai. Ir nors spalvų pasirinkimas - asmeninės preferencijos, visgi reikia pripažinti, kad turime itin platų solidžių bei skoninių atspalvių pasirinkimą.

Gegužės mylimiausiuose mylimiausiu išvadintas Vichy idealia skin sleep naktinis skaistinantis kremas neapleidžia savo pozicijos ir liepą. Nepaprastai keistos tekstūros, tinkančios tik nakties metu, nuostabaus, tačiau pakankamai stipraus kvapo, puikiai atstatantis ir puoselėjantis odą nakties metu. Ryte veidas lieka minkštas, švelnus ir pailsėjęs, net jei miego tą naktį buvo ne tiek jau daug. Kremas labai skalsus, naudojant šį trečią mėnesį kiekvieną naktį išsinaudojo iki pusės tūrio.

RITUALS TAO MEI DAO Organic White Lotus&Yi Ren kūno kremas mylimiausiuose atsidūrė dėl nepaprasto kvapo. Šį apibūdinti būtų sudėtinga - saldus lotusas, susipynęs su begale skirtingų žolelių prieskonių. Bendra kvapo sintezė - švaros kvapas. Kremo konsistencija pakankamai turtinga, tačiau ne tokia riebi, kokią siūlo The Body Shop kūno sviestai. Ir visgi Rituals kremas pakanakamai riebus, kad puoselėtų odą ir neleistų šiai sausėti. Produktas į odą susigeria per kelias akimirkas. Naudojasi pakankamai skalsiai - dėl intensyvaus kvapo šio padauginti tiesiog nesinorėtų.

Lancome "Advanced Génifique Eye Light Pearl" paakių koncentratas neseniai aprašytas tinklaraštyje neabejotinai pelno daug pagyrų dėl savo nepaprasto aplikatoriaus ir pakankamai neblogos formuluotės. Turimos miniatiūros užteko trims savaitėms produktą naudojant ryte ir vakare. Priemonė iš tiesų verta didelio dėmesio.

L'Oreal Falses Lash Superstar blakstienų tušas - bene labiausiai reklamuojamas L'Oreal blakstienų tušas šią vasarą. Ir nors pristatomas kaip naujiena, savo koncepcija stipriai primena iki tol visų laikų bestseleriu L'Oreal balkstienų tušų rinkoje laikytą dviejų galų L'Oreal Double Extend lash Extension effect produktą. Ir nors galima pripaišyti seno produkto kopijavimą ir pateikimą naujoje pakuotėje, reikia sutikti, kad tušas ir toliau vertas dėmesio.

Batiste  sausas šapūnas tikriausiai turėtų atsidurti kiekvieno mėnesio mylimiausiųjų sąraše. Ir visgi, kadangi niekam nepatinka pasikartojanti medžiaga, šį kartą šampūnas mylimiausiųjų sąraše atsidūrė dėl išmėginto naujo kvapo. Pastarasis pristatomas rožinėje pakuotėje - kvepia švara, gaiva ir lengvomis gėlėmis. Savo meilę Batiste šampūnams išreiškiau straipsnyje apie Batiste šampūnus,  tad plėstis nėra reikalo. Priemonė vis dar išlieka viena geriausių savo srityje.

Kad ir kaip bebūtų, reikia pripažinti, kad liepa grožio atradimų aspektu buvo pakankamai skurdi. Nuojauta kužda, kad rugpjūtis gali būti ne mažiau skurdus. Tačiau rudeniui pamažu slenkant į mūsų namus tikiu, kad daug kas keisis. O keisis ne tik grožio ritualai, bet ir mano pačios gyvenamoji vieta. Paukščiukas čiulba, kad nuo rudens teks sveikintis iš kito pasaulio krašto. Ir, turiu pripažinti, pastarasis apibūdinamas tikra grožio meka!

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite