30.7.15

MAC "Dazzleglass" lūpų blizgio apžvalga

Atidžiai sekančioms tinklaraščių turinį tikriausiai nebus naujiena, kad ir į Lietuvą pagaliau atvyko suvokimas apie šių svarbą ir balsą įprastiniuose pasirinkimuose perkant produktus. Dėl tos pačios priežasties kelioms "palaimintosioms" atiteko neblogas MAC kosmetikos produktų rinkinys. Viena tokių tapau ir aš - pirmą kartą galiu savo akimis pamatyti, ištestuoti bei pateikti savo asmeninę nuomonę apie visame pasaulyje išgirtą ir pagaliau Lietuvoje atsiradusią MAC dekoratyvinę kosmetiką.  Šiandienos taikinyje - Dazzleglass lūpų blizgis.

Pradėkime nuo pakuotės. Visos MAC priemonės turi vientisą dizainą, kurio pagrindinis elements - juodos detalės. Blizgio tūtelė turi itin skaidrų stiklą, kuris puikiai atspindi joje esančio produkto atspalvį. Turiu pripažinti, kad blizgis atrodo subtiliai ir dailiai. Tačiau ar geras pakuotės dizainas svarbiausias kriterijus produkto sėkmei? Vargu.

Dazzleglass savo kolekcijoje turi net blizgių 18 atspalvių. Kiekvienas jų su pakankamai matomais blizgučiais. Blizgis neturi jokio intensyvaus kvapo. Ir nors turiu pripažinti, kad nesu didelė blizgančių blizgių gerbėja (atvirai kalbant - nenaudojų jų visai), smalsumas nugalėjo, tad keletą dienų savo lūpas tepiau naujuoju MAC produktu. Tenka sutikti, kad net blizgantys lūpų produktai gali atrodyti gerai! Ant lūpų blizgučiai neatrodo neskoningai. Lūpos tampa sultingos ir blizgios, o blizgučiai tarytum pradingsta tarp lūpų spalvos. Priemonė puikiai tinka naudojant lūpų pieštuką ir lūpų dažus kaip paskutinis akcentas - tuomet blizgio tereikia mažo lašelio, o lūpos įgauna daugiau dimensijos.

Įdomu būtų padiskutuoti apie pačią blizgio formulę: šis turi labai turtingą, rieboką konsistenciją. Viena vertus - lūpos lieka maitinamos visos dienos metu, taip pat riebesnė tekstūra garantuoja ilgalaikiškumą ant lūpų. Kita vertus - tekstūra pakankamai riebi ir sunki. Akivaizdu, kad kartais toks sunkumas ant lūpų gali erzinti. Taip pat problemų gali atrasti ilgesnių plaukų savininkės - ilgi plaukai visuomet prilimpa prie ir taip lipnaus blizgio. Galutinis rezultatas - blizgiu išteptos garbanos ir nuvalytas nuo lūpų produktas. Tačiau saugant kasas nuo šios tragedijos priemonė vietoje išlieka iki pusės dienos.

Ar rekomenduoju? Taip, jei jūsų neerzina riebesnės konsistencijos priemonės ir mėgstate blizgančius produktus. MAC blizgis tikrai papuoš bet kokią kosmetikos lentyną. Rasti galima visose Douglas parduotuvėse, kaina apie 23 eur.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite