31.7.15

Laura Mercier "Invisible Loose Setting Powder" birios pudors apžvalga


Užuot burbėjus dėl lietuviškos ir niūrios vasaros, verčiau pakalbėkime apie stipresnį makiažą. Tokiam neretai į pagalbą turėtų atskubėti kokybiška fiksuojamoji priemonė, garantuojanti, jog vizažo darbas nenuėjo šuniui ant uodegos. Kitais žodžiais kalbant - šiandienos taikinyje permatoma fiksuojamoji pudra iš Laura Mercier kolekcijos.

Laura Mercier
produkcija puikiai žinoma ir pripažinta visame pasaulyje, tačiau apie šią Lietuvoje kalbama mažai. Nieko nuostabaus: produktai iki Lietuvos rinkos kol kas neatkeliavo ir, turiu pripažinti, vargu, ar atkeliaus mažiausiai penketą metų.

Priemonė skirta makiažo užbaigimui, kuomet norisi išlaikyti šį šviežią ir idealų ilgesnį laiką. Produktas sudarytas iš birių baltos spalvos miltelių, kurie susilietę su veido oda praranda savo atspalvį ir susilieja su natūralia veido (ar naudotos pudros) spalva. Veidas nuo priemonės tampa matinis. Dėl šios priežasties pudrą ypatingai pamils visos mišrios ir riebios odos savininkėms - veido oda apsaugoma nuo greito riebalų išsiskyrimo ir blizgėjimo. Taip pat dėl minkštinančio vaizdą efekto veidas tampa apsaugotas nuo didesnių porų matomumo.

Gera žinia ta, kad priemonė neturi jokio kvapo, tad puikiai tiks ir jautresnei bei kvapų netoleruojančiai pirkėjai. Produktas taip pat neturi talko, tad mažėja porų kimšimo bei alergizavimo faktorius.  Kitas teigiamas aspektas - balta pudros spalva. Net perkant internetu nereikia rizikuoti dėl atspalvio netinkamumo. Žinoma, turint tamsaus gymio odą ši gali pasirodyti pernelyg balta, tačiau net pačios tamsiausios lietuvaitės gali būti ramios - šio produkto siūlomas baltumas mums tinkamas.

Šį kartą nepavyko atrasti nė vieno minuso. Priemonė puikiai atlieka savo darbą, gerai sulaiko riebalus, maskuoja didesnes poras, neturi jokio kvapo ar alergizuojančių ingredientų. Pudra puikiai tinka svarbesnėms progoms, švenčių metu bei bet kada, kada nesinori daug galvoti apie makiažą.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Produktas ilgaamžis ir kone neįveikiamas: užteks ir mamai, ir draugei. Priemonę galima rasti Sephora parduotuvėje, kaina apie 40 eur.

Produkto sudėtis: Calcium Aluminum Borosilicate, Silica

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite