31.7.15

L'Oreal Pure Red "By Laetitia" lūpų dažų apžvalga


Savaitgalio balsai primena ne tik apie poilsį, bet ir norą puoštis. Nėra nieko paprasčiau, nei pagrindinį akcentą vaidinančios ryškesnės (ar tamsesnės) lūpos. Šį kartą apžvelgiamas L'oreal Pure Red Collection Exclusive By Laetitia lūpų dažas iš Pure Red raudonų lūpų dažų kolekcijos. Tikriausiai prisimenate prieš porą metų pristatytą L'Oreal Nudes kolekciją. Pastaroji ypatingai didelio dėmesio nesulaukė, tačiau antras kartas buvo sėkmingesnis. Pure Red kolekcija akimirksniu pelnė daugelio grožio aistruolių pripažinimą.

Pure Red kolekcija susideda iš kelių skirtingų raudono atspalvio lūpų dažų ir nagų lakų duetų. Šiems suteikti žymių moterų pavadinimai - tokie, kokius renkasi skirtingos rasės, gymio ir amžiaus moterys. Kolekciją sudaro net šeši gerai pažįstami įžymių moterų veidai: Blake Lively, Doutzen Kroes, Eva Longoria, Freida Pinto, Jennifer Lopez ir Laetitia Casta. Būtent pastarosios kompleksijai ir gymiui skirtus lūpų dažus nagrinėjame šį kartą. Laetitia Casta - prancūzų kilmės aktorė ir modelis, žygiavusi kaip pagrindinė Victoria Secret mados namų šou mergina.  Moteris turi itin šviesią veido odą, melsvas akis ir iš prigimties tamsius plaukus, kuriuos mūsų gimtinėje tikriausiai vadintume pelenų spalva. Kitaip tariant - atspalvis turėtų tikti daugeliui lietuvaičių.

Pradėkime nuo elegantiško ir pigiai tikrai neatrodančio produkto įpakavimo. Pakuotė pasipuošusi subtiliai auksu žibančiomis detalėmis ir gerai pažįstama lūpų Colour Riche tūbelės forma.  Tūtelė patogi naudojimui, nėra tepli.

Lūpų dažų konsistencija apibūdinama kaip matinė, nors iš tiesų visiškai matinio efekto su šiuo produktu pasiekti tikrai nepavyks. Dažas turi nežymaus veidrodinio švytėjimo, kuris matomas tik žiūrint plika akimi. Iš esmės dažus būtų galima palaikyti pusiau matiniais. Formulė labai  minkšta, užtepus ant lūpų produktas vietoje išlieka iki 4-6 valandų, kas matiniams yra lūpų dažams pakankamai geras rodiklis.

Visgi pats atspalvis pakankamai įnoringas ir reikalauja papildomos priežiūros arba didesnių įgūdžių aplikuojant šiuos ant lūpų. Kadangi spalva intensyvi ir neturi jokio į odos atspalvį panašaus pustonio, šią būtina tepti su ypatinga priežiūra. Geriausia prieš lūpų dažus naudoti panašaus atspalvio lūpų pieštuką: tam, kad užtikrintumėte griežtesnį lūpų konturą.

Gerai ir tai, jog spalva iš tiesų labai intensyvi, o žadamas efektas nėra reklaminis triukas - pakanka vos vieno sluoksnio dažų ir lūpos atrodo pakankamai padažytos. Pakalbėkime apie patį atspalvį - nuotraukoje šis atrodo itin agresyviai. Laetitia spalva apibūdinama kaip vampyriška, tamsi uogų arba "beveik tamsi" (almost dark angl.). Atsalvis puikiai balansuoja tarp romantiškai prisirpusios uogų spalvos neperžengdamas gotiškumo ribos. Ir nors galbūt atspalviu dabintis dienos metu būtų kiek per drąsu, vakarinėms socializacijoms ši spalva tiesiog būtina!

Ar rekomeduoju? Taip, jei turite iš prigimties blyškią veido odą, vaiskias melsvas akis ir tamsesnius plaukus. Šilto gymio merginoms spalva gali netikti. Produktą galite rasti visose L'Oreal produkcija prekiaujančiose vietose.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite