2.8.15

Uoga Uoga "Pavasario Fiesta" Lūpų balzamo apžvalga


Uoga Uoga, dar kitaip žinoma kaip viena geriausiai įvertintų natūralios lietuviškos kosmetikos įmonė šią vasarą šventė penktą gimtadienį. Gimtadienio proga buvo pagamintas limituoto leidimo lūpų balzamas Vidurvasario Fiesta, puikiai atspindintis tiek šventės nuotaikas, tiek malonų teigiamų atsiminimų vertą vasaros sezoną. Ir nors pačiai Uoga Uoga rengiamoje vidurvasario fiestoje sudalyvauti nepavyko (kitą rytą teko skristi į Milaną), visgi negaliu nepapasakoti apie nepaprastai mielą gimtadienio proga išleistą lūpų balzamą "Vidurvasario Fiesta".

Tikriausiai natūralesnės ar lietuviškos kosmetikos mėgėjoms šis produktas nebus didelė naujiena - didelis tūris(10ml), malonus citrusinis kvapas, kuriuo paprastai pasižymi didelė dalis Uoga Uoga produktų, lengva aplikacija, efektyvus veikimas. Šį kartą produktas turi labai nežymių blizgių dalelių.

Iš tiesų apie produktą daug kalbėti nepavyks, tačiau priemonė iš tiesų verta Jūsų dėmesio, jei ieškote natūralios priemonės, kurią galima pritaikyti net keliems žmonėms. Balzamas labai primena Uoga Uoga bestselerius "Gal arbatos?" ir  "Pabučiuok mane", o dėl limituoto leidimo panašu, kad būtent į šiuos du reikėtų rekomenduoti atkreipti dėmesį (prieš keletą metų turėtas "Gal arbatos?" taip pat pelnė nemažai asmeninių pagyrų).

Ir nors tikriausiai šį kartą įrašo apžvalga vadinti nereikėtų (neturiu galimybės atrasti konkretaus produkto pardavime, tad ir rekomendacijos tampa beprasmėmis), šį kartą norėtųsi pasidžiaugti letuvaičių pasiekimais kosmetikos gaminimo pramonėje. Penkeri metai  - nemažas laiko tarpas, o tai, kad prekinis ženklas sparčiai plečiasi skirtingais pardavimo keliais ir susilaukia nemažo ištikimų gerbėjų rato didėjimo rodo, kad švęsime ne tik penktąjį, bet ir penkioliktąjį, o gal ir penkiasdešimtą Uoga Uoga gimtadienį. Labai rekomenduoju apsilankyti internetinėje Uoga Uoga parduotuvėje ir pasižvalgyti, kaip puikiai per penketą metų patobulėjo ir užaugo mūsų kosmetikos gamybos pradininkės.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite