2.8.15

RITUALS "Tao Mei Dao" kūno kremo apžvalga


Karščių išvarginta oda neretai prašosi ne tik apsaugos nuo saulės, bet ir papildomo odos maitinimo bei drėkinimo, nesvarbu, ar tai bebūtų ilgos maudynės baseine, jūroje, ežere, ar noras tiesiog pasimėgauti saulės spinduliais - visa tai reikalauja papildomai pasirūpinti viso kūno oda. Šį kartą apžvelgiamas RITUALS kūno kremas Tao Mei Dao.

Tao kolekcija su raminančiu baltuoju lotosu, gaivinančia kiniška mėta ir raminančiu Yi Yi Ren ingredientu buvo sukurta tam, kad padėtų atrasti balansą ir vidinę ramybę judriame pasaulyje bei skubančiame didmiesčio ritme.

Pagrindinė kremo funkcija - atstatyti odos elastingumą ir išlaikyti šią ilgiau jauną. Vargu, ar pavyks pamatuoti pažado tinkamumą, tačiau kremas iš tiesų ne tik prižiūri bei apsaugo kūno odos stangrumą, bet ir veikia antidepresiškai. Nepaprastai malonus, tačiau nė kiek neįkyrus priemonės kvapas leidžia į kremo aplikavimą pasinerti tarytum į trumpą atpalaiduojantį ritualą. Nestiprus priemonės poskonis dar kurį laiką jaučiamas ant odos, tačiau kvapas puikiai draugauja su įprastine kvepalų doze. Geriausia tai, jog priemonė itin greitai įsigeria į odą ir nepalieka jokių riebumo pėdsakų, tad drąsiai galima naudoti ryte, skubant.

Ar rekomenduoju? Taip. Pastarasis tapo visišku liepos favoritu. Kremas ne tik puikiai tinka asmeniniam naudojimui, bet ir gražiai atrodo ieškant dovanos, tačiau nepaisant asketiškai ir solidžiai atrodančių pakuočių, kaina įkandama net vidutines pajamas gaunančiam žmogui. 200ml kaina 15 Eur, įsigyti galima firminėse RITUALS parduotuvėse.

Produkto sudėtis: AQUA/WATER, CYCLOPENTASILOXANE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, DICAPRYLYL ETHER, DIMETHICONE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA)BUTTER, PENTAERYTHRITYL DISTEARATE, PARFUM/FRAGRANCE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ISOPROPYL PALMITATE, PHENOXYETHANOL, THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ACRYLATES/ C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHEROL, POTASSIUM SORBATE, XANTHAN GUM, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HEXYL CINNAMAL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, OLUS (VEGETABLE) OIL, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, SODIUM HYDROXIDE, LINALOOL, BUTYLENE GLYCOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CENTELLA ASIATICA (GOTU KOLA) HERB EXTRACT, COIX LACRYMA JOBI (JOB`S TEARS) SEED EXTRAKT, NELUMBO NUCIFERA (LOTUS) FLOWER EXTRACT, RIBOFLAVIN.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite