5.8.15

BUK "Skydance" nagų lakų apžvalga


 Šiandienos pasakojimas apie iš naujo atrastus BUK nagų lakus ir jų Skydance kolekciją. Tikriausiai su BUK nagų lakais pažįstamos visos: nuo dešimtmečių mergaičių iki šešiasdešimties metų močiučių. Kodėl? Todėl, kad linija Lietuvoje skaičiuoja tikrai nebe pirmą penkmetį, o labai prieinama kaina ir lengvas priėjimas prie šių nagų lakų leido bent kartą gyvenime išmėginti vieną jų produktų.

BUK nagų lakus būtų galima palaikyti pačiais pigiausiais lietuvos kosmetikos rinkoje - tais laikais, kai pati keliavau į garbingą trečią klasę pradinėje mokykloje, nagų laką buvo galima įsigyti už vieną litą. Pigu ir įperkama net pradinukei!

Dabar, praėjus daugiau nei dešimtmečiui, į BUK nagų lentyną parduotuvėje žvilgsnis nebekrypsta. Kodėl? Todėl, kad kaip ir nemaža dalis pirkėjų, renkuosi šiek tiek brangesnius ir kokybiškesnius nagų lakus. Tačiau gavus galimybę dar kartą išmėginti senai pamirštą prekinį ženklą abejonių nekilo.

BUK nagų lakai grįžo pasipuošę naujomis, gerokai patobulintomis ir stilingomis pakuotėmis - apvalainus buteliukus pakeitė kvadratiniai, stipriai primenantys visų mylimą ANNY nagų produkciją. Panašu, kad per dešimtmetį pasikeitė ir priemonių konsistencija - lakai tapo geriau pigmentuoti, greičiau džiūna, pakanka vos dviejų sluoksnių, norint išgauti gerą atspalvį. Tiesa, teko išmėginti tik pastelinius atspalvius, tad apie klasikinių spalvų kokybę kalbėti sunku. Priemonės turi geliniam lakui būdingą blizgesį. Tiesa, ant nagų laikosi taip pat prastai, kaip ir "tais laikais" - iki kelių dienų. Tačiau kainos ir kokybės santykis tiesiog puikus.

Ar rekomenduoju? Taip, jei mėgstate eksperimentuoti su skirtingomis spalvos ir turite pakankamai laisvo laiko kasdieniam nagų lakavimui. Priemones galima rasti visuose prekybos centruose.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite