4.8.15

RASA "Body Care" Anticeliulitinio kūno kremo apžvalga


Pakalbėkime apie celiulitą. Kaip žinia, prieš celiulitą kovojančių priemonių rinkoje yra begalė, tačiau vargu, ar kuri jų turi stebuklingų galių. Reikia pripažinti, jog su celiulitu kovoti reikia įvairiai: tinkamai maitintis, palaikyti fizinę būklę, laikytis tam tikrų vaikščiojimo ar sėdėjimo manierų ir kitaip vengti visų celiulitą keliančių veiksnių. Kremas - tėra dar vienas įrankis sumažinti celiulito matomumą, tačiau  vien kremo naudojimo norint šio atsikratyti tikrai nepakaks. Kad ir kaip bebūtų, šiandienos pasakojimas apie anticeliulitinį kremą atneša daug optimizmo ir asmeninių rekomendacijų.

Šią vasarą BIOK laboratorijos pristatė dar vieną RASA prekinio ženklo naujieną - anticeliulitinį kūno kremą/gelį. Gamintojas priemonę apibūdina kaip itin unikalios sudėties, su trimis veikliaisiais ingredientais, padedančiais kovoti su celiulito paliktomis žymėmis. Tačiau pažvelkime į priemonę kaip į gerą prevencinį produktą, o ne stebuklus žadantį kremuką.

Priemonė pagaminta gelio pagrindu, tad šį ant odos tepti be galo malonu. Gelinio pagrindo priemonės turi šaldantį efektą, kuris itin aktualus karštomis vasaros dienomis, kuomet ant kūno nesinori papildomo riebalinio sluoksnio. Produktas labai lengvos konsistencijos, visiškai nelipnus, susigeria akimirksniu, kadangi yra permatomos alyvinės spalvos, nepalieka jokių žymių ant kūno ar drabužių. Pastarasis turi keistą, tačiau labai malonų uniseksinį kvapą, tad tiks ne tik moterims, bet ir vyrams. Kremas pakankamai skystas, tad ekonomiškumo iš šio tikėtis nereikėtų. Visgi prieinama kaina leidžia šį niuansą nutylėti. Ir visgi, reikia pripažinti, jog geriausia priemonės funkcija - šaldantis efektas.

Ar rekomenduoju? Taip. Kremas malonus, lengvai naudojasi ir tinka visai šeimai. Įsigyti galite visose RASA kosmetika prekiaujančiose prekybos vietose. 200ml kaina 5.49€.

Produkto sudėtis: Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Propylene Glycol, Aesculus Hippocastanum Extract, Aloe Barbadensis Extract, Arnica Montana Flower Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Lavandula Angustifolia Extract, Mentha Piperita Extract, Symphytum Officinale Leaf Extract., Sorbitan laurate, Lauroyl Proline, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Caffeine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Menthol, Parfum (Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool), Sodium Hydroxide.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite