11.10.15

Comodynes "Easy Peeling Exfolianting Action" veido servetėlės apžvalga


Sekmadienius dažniausiai norėtųsi pašvęsti ramiems grožio ritualams, kuriems darbo dienomis neretai pritrūksta laiko. Nėra nieko maloniau, nei sekmadienio popietę praleisti su efektyvios veido kaukės pluošteliu ant veido. Ir nors visiems puikiai žinoma paslaptis apie tai, jog veido oda privalu rūpintis kiekvieną dieną nepriklausomai nuo gyvenimo būdo ar darbų kiekio, visgi sekmadieniai - geriausia savaitės diena papildomai pasirūpinti savo grožiu ir gerove.

Tačiau šiandienos sekmadieninis įrašas ne toks. Apžvalga skirta toms, kurios net sekmadieniais neturi laisvesnės akimirkos didesniems grožio ritualams ir odos puoselėjimui. Tokiu atveju į pagalbą atskuba Comodynes urbanistinė kosmetika, kurios dėka savo grožiu galima pasirūpinti net automobilio kabinoje.

Odos eksfolijavimas (arba šveitimas) itin svarbus priežiūros žingsnis turint riebesnę ar mišrią veido odą. Šveitimo metu pašalinami nešvarumai ir jau negyvos odos ląstelės (kaip žinia, oda atsinaujina kiekvieną dieną, o atsinaujinimo sparta priklauso nuo amžiaus ir biologinių aspektų). Ir nors profesionalų nuomone šveitikliui pinigų švaistyti nėra prasmės - svarbiausia, jog produktas turėtų konkrečiai odai tinkančius eksfolijuojančius grūdelius ir nedirgintų, tačiau švelniai pašalintų visus nešvarumus - visgi neretai apie vieną šveitiklį norisi pasakyti teigiamą, o apie kitą - neigiamą atsiliepimą.

Comodynes Peeling Exfoliating Action veido servetėlė - nors ir savaime suprantamos koncepcijos, dar niekuomet nepatirtas veido eksfolijavimo džiaugsmas. Serverėlės audinyje esančios mikrosferos giliai valo odą, o biologinės kilmės ingredientai skatina ląstelių atsinaujinimą. Priešingai, nei daugelyje aštresnių ar stipriau eksfolijuojančių produktų, šios neturi jokių fizinių grūdelių, tačiau veidą masažuojant sevretėle jaučiamas pakankamai intensyvus šveitimas. Produktas turi nepaprastai lengvą kvapą. Nors pakuotė sudaryta iš vienos vienkartinės servetėlės, pastaroji pakankamai plati, kad šią būtų galima naudoti ne tik veido, bet ir viso kūno šveitimui. Asmeninis patarimas - kruopščiai nušveitus ir pamasažavus veido odą su ta pačia, jau panaudota servetėle eksfolijuoti kūno problematines vietas.

Priešingai, nei būtų galima tikėtis iš pakankamai ašraus šveičiamojo produkto, šis nedirgina odos ir nesukelia papildomo raudonio. Ant odos paviršiaus po šveitimo lieka malonus tonizuotos odos efektas, ši neskilinėja ir nepleiskanoja. Po priemonės odos nereikia papildomai nuplauti vandeniu.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Nors kasdieniam naudojimui šios gali pasirodyti kiek per brangios, turėti didesnę šių kolekciją savo kosmetikos resursuose privalu - priemonė puikiai pasitarnaus keliaujant arba neturint pakankamai laiko kruopščiai pasirūpinti savo veido odos gerove. Vienos servetėlės kaina 1,65€, įsigyti galima www.tiesioggrazi.lt internetinėje parduotuvėje.

2 comments:

  1. Kadangi mano veido oda riebi, pilingas tampa neišvengiama priemone odos priežiūrai. Reikės išbandyti. :)

    ReplyDelete
  2. Monika, nuoširdžiai rekomenduoju! Pati turiu rieboką veido odą, tad šios servetėlės tapo tikru atradimu :) Negaliu sulaukti, kol turėsiu galimybės jų įsigyti daugiau :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite