12.10.15

Pirmadienio pasirinkimas: RITUALS TAO QI Relaxing Serum


Sulig kiekvienu pirmadieniu vis labiau pamilstu Pirmadienio Pasirinkimų rubriką. Kodėl? Nes pastaroji įkvepia į gyvenimą ir naujas pradžias pažvelgti iš kitos, visiškai neatrastos pusės. Kartais mūsų gyvenimo sampratai tetrūksta naujo šviežio požiūrio į dabartį. Kiekvieną kartą, susidūrus su didesniais sunkumais pakaktų prisiminti į situaciją pažvelgti naudojant didesnį mąstelį. Daugiau mažiau visos nepatogios situacijos tampa juokingomis, žiūrint į šias su šiokia tokia objektyvumo gaidele.

Tad grįžkime į Pirmadienio Pasirinkimus. Pastarieji, priešingai nei likęs tinklaraščio turinys, leidžia produktą mylėti be jokios racionalios priežasties. Čia nereikia ieškoti logiško paaiškinimo apie priemonės konsistenciją, atsiperkamumą, ekonomiškumą. Ir nors būtent pastarieji kriterijai turėtų būti kokybiško grožio stalelio pamatai, kartais be galo malonu į grožio produktą pažvelgti iš meninės pusės. Grožio priemonės, kaip ir meno kūriniai, gali mus įkvėpti, nuraminti ir atpalaiduoti. Šie, ne prasčiau nei nauja simfonija, gali suteikti naujų minčių ir energijos mūsų gyvenimui. Kartais pakanka naujo kremo buteliuko ir mūsų gyvenimas nušvinta šviesesnėmis spalvomis. Kodėl? Iš tiesų dėl to, kad pastarasis niekuomet nebuvo nei tamsus, nei liūdnas. Tačiau dėl nepaaiškinamų priežasčių į šį norėjosi žiūrėti būetnt tai.

Šiandienos įkvėpimuose RITUALS TAO QI Relaxing serum, skirtas pakelti tonusą ir nuraminti esant didesniam stresui. Produktas be galo patogus nešiojimui rankinėje ar keliaujant. Mažas, tačiau itin efektyvus serumas gali padėti esant stresinėms situacijoms, o jei šių nėra - tiesiog maloniai atpalaiduoti po intensyvios darbo dienos.

Ir visiškai nesvarbu, jei įkvėpimo pavyksta pasisemti iš naujai įsigytos lūpų dažų pakuotės - svarbiausia, kad kiekvienas pirmadienis prasidėtų su dar didesniu alkiu gyvenimui ir naujiems potyriams.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite